Търся електронна книга - 52

• 92 671
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
Може ли пак линк към Мега за книги на Людмила Филипова? мерси

# 16
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за новата тема!
Още е рано, но ако някой се сдобие с електронен вариант на новия роман на Фредрик Бакман “Моите приятели”, ще съм много благодарна да го сподели тук.

Ама това сериозно ли? Тя още не е излязла реално. Тепърва я пускат по панаира на книгата. Как се очаква точно тази книга, която е на два дни да се появи в електронен вариант???

# 17
.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 16:59 от Janice_

# 18
При такова искане меракът за споделяне изчезва.

# 19
Не четете ли?! Книгата се продава онлайн вече, казах, че е рано, но когато се появи, ще бъда благодарна ако някой я сподели тук.

Чета, да, освен това електронните книги се появяват доста по-късно след хартиените. А и в момента има толкова промоции, че тя може да излезе на съвсем прилична цена и да си я купите. Очаквайте да се появи след поне половин година най-късно.

# 20
Изчезва изобщо желанието за писане в тази тема, а иначе има някои отзивчиви и готини хора…
Направо защо има темата. Не може да се търсят книги излезли скоро, не може да се търси “Глюкозната революция”…

Електронната книга на “Отприщен гроб” излезе под месец, след като излезе хартиеният вариант. Thinking

# 21
Аман от тая Глюкозната революция, аман Grinning
Има я на един тон места из нета.
Досадно е и чак неприятно всеки втори пост да е за една и съща книга.
Принципно като се търси някаква книга е редно да попиташ гуглето и сайтовете за книги като читанка, после да цъфнеш тук.

Иначе може да търсиш и книга излязла вчера.
Ама кой ще ти я сканира се питам, че и защо да го прави?

# 22
  • Бургас
Различните издателства вадят ел.варианти по различно време.Няма правила. Сиела, обикновено бавят три-четири месеца. Някои издателства ги вадят по-бързо,а други пък почти не пускат. Споменатата книга "Отприщен гроб"на Сиела ли е? Ако е излязла толкова скоро,почти съм сигурна, че не е.

# 23
Различните издателства вадят ел.варианти по различно време.Няма правила. Сиела, обикновено бавят три-четири месеца. Някои издателства ги вадят по-бързо,а други пък почти не пускат. Споменатата книга "Отприщен гроб"на Сиела ли е? Ако е излязла толкова скоро,почти съм сигурна, че не е.

Бакман вчера пуснаха, че излиза за панаира на книгата и може да се направи предварителна поръчка. Три-четири месеца е за електронно издание. Няма как книга, която е пусната вчера, да се появи днес в интернет.

# 24
Търся:
"Пътешествие до края на нощта" - Луи-Фердинан Селин

# 25
Може ли пак линк към Мега за книги на Людмила Филипова?
Заповядай - Людмила Филипова

PS Призовавам някой недобре информирани потребители да не подвеждат младите ни колеги!
Повечето вече знаем, че издателствата изпращат безплатни екземпляри на новите си издания на първите десет, потърсили електронен вариант на книгата!
Колкото по-малко хора знаем това, е по-добре за нас, но все пак сме колеги ... :Д

# 26
Дали се намира в ел. вариант "Майките" на Теодора Димова?

# 27
Дали се намира в ел. вариант "Майките" на Теодора Димова?
Има я в 4eti.me: https://4eti.me/maikite/

# 28
Ще помоля,ако някой има "Хънтър" на Л.Дж.Шен в ел.вариант да ми я сподели.Приятелка ми я даде в хартиен вариант,но е много тежка и неудобно да я чета,защото свикнах на ел.четеца..Ще бъда благодарна,ако някой ми я сподели за лично четене.    pepa.eneva68@abv.bg

# 29
Здравейте, понеже не я откривам, търся "Пленяването на Аделайн". Ако някой я има, ще бъда много благодарна да ми я прати!
reni.1987@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт