Търся електронна книга - 52

• 94 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Сред мелниците
Търся , но на английски.  Зачела съм я на хартия, предстои ми пътуване и не ми се мъкнат 900 стр тухла. То е и неудобно за четене. Отмаляха ми ръцете. Ето защо четецът е едно от най-прекрасните изобретения. Стига да не си на пустинен остров без ток.
Never
Ken Folett

# 301
# 302
Здравейте, търся "Моят мрачен Ромео".
Дори не съм сигурна има ли я в ел.вариант, никъде не я откривам.

# 303
# 304
Здравейте, извинявам се, ако е питано за нея, но не знам как да използвам търсачката. Някой има ли Ward D на Фрида Макфадън? Знам, че не е превеждана, търся я на английски, но не успявам да я намеря.

# 305
Здравейте, извинявам се, ако е питано за нея, но не знам как да използвам търсачката. Някой има ли Ward D на Фрида Макфадън? Знам, че не е превеждана, търся я на английски, но не успявам да я намеря.

https://mega.nz/file/e4hGmRqA#8kXjXKspItGQplzyBaj2uXXMQM8jjpMJOCTgkWc7KJE

# 306
  • София
Здравейте!
Дали някой има Нишка на Виктория Бешлийска?
Благодаря!

# 307
Здравейте, не мога да намеря втора и трета книга от поредицата на Пиер Певел "Париж на чудесата" - съответно "Еликсирът за забрава" и "Неподвижното кралство".
Моля за помощ. Благодаря!

# 308
  • Плевен
Привет Simple Smile
Търся книгата на Франсеск Миралес- "Най- хубавото място на света е точно тук"

# 309
Здравейте , знам че шанса е малък ,тъй като е стара книгата , но дали има някой Империята на ангелите на Бернар Вербер , благодаря Simple Smile
teodorinia@abv.bg

# 310
Все още търся "Черната песен" на Антъни Райън, ако някой може да помогне.

# 311
Здравейте!
Търся всякакви книги за Стив Джобс ,Илън Мъск ,Робърт Кийосаки ,Робин Шарма ,Ричард Брансън.
Ще бъда много благодарна!☺️

Изтеглила съм Робърт Кийосаки - "Богат татко ,беден татко"
Робин Шарма - Клуб 5 сутринта
Уолтър Айзъксън - "Стив Джобс "
Ашли Ванс "Илън Мъск - PayPal ,Tesla ,Spacex"

l

# 312
Здравейте , знам че шанса е малък ,тъй като е стара книгата , но дали има някой Империята на ангелите на Бернар Вербер , благодаря Simple Smile
Мнозина вече забравиха тази стара колекция. С ниско качество, но ги има ...
... Търся всякакви книги за Стив Джобс, Илън Мъск, Робърт Кийосаки, Робин Шарма, Ричард Брансън.
Малък принос по вашия списък без подбор!

Последна редакция: чт, 10 юли 2025, 14:09 от БезДелник

# 313
Здравейте!
Търся "Сгрешената булка" на Катарина Маура. Ще съм много благодарна да ми я изпратите на danielamircheva86@gmail.com
Благодаря!

# 314
Здравейте! Търся Жените от Кристин Хана.

Общи условия

Активация на акаунт