🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 555
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
Моментът, в който Ешреф признава това, идва след натрупване на много емоции- предателства, конфликти, срещи с Нисан, болка от миналото, сблъсък с Кадир…(поне от фрага така изглежда)
 Това изречение, че е влюбен, е като изпускане на пара от прегрят котел, не го е планирал, но го е чувствал дълбоко.
Със сигурност не е провокация към Чийgем, поне не и съзнателна. Но казано пред нея, която очевидно има своите емоции към него, думите му и действат като удар. В същото време Ешреф не е тип, който използва хората за емоционални игри. Ако беше провокация, щеше да бъде много по-студено поднесена.
Така че, най-вероятно е спонтанна истина, която излезе, защото вече не може да се крие.
А как мислите, каза го, за да се освободи? Или се надява Нисан някак си да разбере?(защото вече знае за нейните отношения с Чийgем)

# 106
Нези, точно така ми звучи, като изпускане на парата, като нещо, което той знае, но не е казвал досега и в момент на ярост, просто излиза от устата му.

А дали Нисан ще разбере, че е Руя от стаичката на Чийдем? По спомен имаше и нейни снимки там. Ще потърся да прикача.

# 107
Нези, точно така ми звучи, като изпускане на парата, като нещо, което той знае, но не е казвал досега и в момент на ярост, просто излиза от устата му.

А дали Нисан ще разбере, че е Руя от стаичката на Чийдем? По спомен имаше и нейни снимки там. Ще потърся да прикача.
Няма как да не разпознае себе си...

# 108
Тя ще се разпознае, но дали ще се усети, че е Руя или че просто Чийдем е сложила нейна снимка, че вече и тя е в играта, но пък детска снимка 🤔

# 109

Вдясно са нейните снимки. Жалко, не пише с големи букви РУЯ.😀

Тя ще се разпознае, но дали ще се усети, че е Руя или че просто Чийдем е сложила нейна снимка, че вече и тя е в играта, но пък детска снимка 🤔
Да, и аз това имах предвид. За познаването ще се познае, ама дали ще разбере, че е Руя от стаичката със снимки. Детската снимка може да означава, че я е проучила добре, което си е факт.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:47 от euphoriaa9

# 110
Според мен съвсем съзнателно си признава.
Ама то там има ли нейни снимки?
Аз съм забравила какви снимки има, на Ешреф е ясно, но другите...

# 111
Да, още в началото тя сложи две снимки на Нисан. Едната детска, другата не съвсем.
Но, да, вие сте прави, това по никакъв начин, не може да и подскаже, че тя е Руя.

# 112

Като една влюбена и ревнива жена, разбира се, че взима снимката с Чийдем.😀

# 113
Ама, ако покаже на Ешреф това, което е снимала и той види тези две снимки, дали той нещо няма да се усъмни и да притисне Чийдем да я пита какво правят тези две снимки там?

Хриси Hands Thumbsup

# 114

Като една влюбена и ревнива жена, разбира се, че взима снимката с Чийдем.😀
О, да! А дали няма да пропусне своите снимки?
И как ще реагира когато чуе признанието на Ешреф?

# 115
Ей, Жаки, това ще е добро. Ако покаже снимките на Ешреф и той види снимка на Руя и Нисан една върху друга. Изобщо няма да му пука за другите фотоси.

Нези, и аз мисля, че няма да обърне внимание, ако някъде не пише Руя в близост. Ако чуе признанието, ще се зарадва със сигурност. Ще се почувства обичана и спокойна, много добре вече знае какво значи за Ешреф да е влюбен, мисля, че ще го оцени.

# 116
Според мен тя първоначално ще е много объркана.
Само преди ден е чула разказа на Ешреф за неговата единствена любов- Руя.
Със сигурност ще има шок и изненада
Тя не очаква да чуе нещо толкова интимно от него, особено пред Чийдем.
 Моментът ще я изненада и обезоръжи, защото Ешреф до сега не и го е казвал директно.
Ще се запита: "Защо и го казва на нея,а не на мен?"
Може да я засегне и това, че не е била тя тази, на която го казва първо.
 Въпреки всичко, ще има миг на тиха радост,защото любовта и не е едностранна.
В душата и ще се роди надежда,че не си е въобразявала. Може би ще има и малко страх.
Тя вече знае колко силно и драматично обича Ешреф.
Това ще е момент, в който любовта става реална, не мечта, не игра на погледи, не недоизказано чувство… а нещо, което ще промени всичко. Това със сигурност ще я изплаши.

# 117
Нисан има едно потвърждение, че не му е безразлична, когато Чийдем прати снимката с Кадир и Ешреф веднага отиде да и тропа на вратата.

Просто когато Ешреф говори за любов, говори само за Руя. Действията му, обаче, казват друго.

# 118
Ами, ако Нисан събере 1 и 1, демек говорене и действие, може сама да стигне до извода, че тя е неговият сън.

# 119
Всичко е възможно, Жаки.
Да не забравяме, че фраговете са в объркана последователност.
Прави ми впечатление, че Нисан,когато е в дома на Чийдем, е облечена по същия начин, както, когато Ешреф я учи да стреля.
Това признание преди или след урока по стрелба се случва?
И ще убие ли Ешреф Кадир?
Едва ли, но защо и към кого насочва пистолета?

Общи условия

Активация на акаунт