🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 465
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Eşref Rüya Епизод 10 / фраг 1 | Ще си призная, влюбен съм

# 91

Нисан: Ще изгоря всички.

Чийдем: Как ще го направиш?
Има пръстови отпечатъци върху него. Хванах те.

Кадир: Не разбирам защо се срещаме тук.

Ешреф: Исках да поговорим.

Кадир: За какво?

Ешреф: Предателство.
Продадоха ме, Кадир.

Нисан: Виж, не ме интересува нищо, независимо какво. Ще разкажа всичко, на всички.
Аз също ще си понеса последствията.

Ако имаш смелостта.

Ешреф: Ще стоиш далече от любимата ми жена

Чийдем: Или имаш чувства към това момиче?

Ешреф: Признавам, влюбен съм

Чийдем: Сърцето обича само веднъж

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:10 от NeZ_9

# 92
Опааа, признание ли има?
Леле, колко неща се случват!
Нези, благодаря!

# 93
Вече наистина нямам търпение за следващия епизод!

Мисля, че Нисан чува когато Ешреф признава, че е влюбен в нея. 🔥

Рокси, щях да коментирам нещо по твоето мнение, ама след фрага забравих какво. 😅

Сетих се! За папката и снимката на Нисан. Не разбрах защо Чийдем взе само снимката,  на която се вижда бенката, Ешреф няма ли да познае Руя, ако не и се вижда бенката. Това ми се стори странно, другите снимки си стоят.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:03 от euphoriaa9

# 94
  • Ямбол
Превод на фрагмана :
Нисан : Всички ще изгоря.
Чийдем : И как ще направиш това.Имам пръстовите ти отпечатъци.Ти си в мойте ръце.
Кадир : Не разбирам защо се срещаме тук?
Ешреф : Исках да поговорим.
Кадир : За какво?
Ешреф : За предателството.Продадоха ме Кадир.
Нисан : Не ме интересува абсолютно нищо без значение какво.Аз ще разкажа на всички всичко и аз също ще си победа последствията.
Ешреф : Стой на страна от жената,която обичам.Чийдем : Имаш ли чувства към  това момиче.
Ешреф : Нека ти кажа Влюбих се.
Чийдем : Сърцето обича само веднъж.

# 95
Аз си мислех затова, което Роси писа за уговорка между Атъф и Нисан. Ако беше така, тя едва ли щеше да е така уплашена.

# 96
Не вярвам да е имало уговорка, защото не знаеха, че Чийдем ще ги хване на моста. Плюс уплахата, която Жаки спомена, плюс това, че звънна на Ешреф.

# 97
Roxy, благодаря ти за поста! Беше много интересно и абсолютно вярно.
И красиво казано!
В образа на Ешреф виждаме трагичния романтичен герой, разкъсван между миналото и настоящето, между сърцето и дълга, между идеализираната любов (Руя) и реалната, жива жена (Нисан), която стои пред него. Това е не просто любовна история, това е вътрешна битка.
Както казва Ърмак — той „обича да обича“, защото в любовта намира смисъл, утеха, може би и прошка. Но сега, когато Нисан започва да заема все по-голямо място в сърцето му, той се ужасява, защото продължава да се пита предателство ли е това спрямо Руя?
Има ли право да обича, след всичко, което е направил и преживял?
А какво ще каже Якуп баба, какво ще каже на  Сираците?
Тази вътрешна дилема го прави реален, дълбок и толкова вълнуващ за  няс, зрителите. Ние не просто гледаме какво прави Ешреф, ние живеем с него всяка болка, всяко колебание, всяка искрица надежда.(поне аз съм така)
А Нисан… тя е като огледало. Без да го знае, тя е Руя,но вече не сън, а плът и кръв, истина и избор.
Ешреф трябва да разбере, че да обичаш в реалния свят не е предателство към спомена. Напротив, може би това е единственият път към изцеление.
А ето, че вече дойде и признанието.
Дано не е само, за да нарани Чийдем за пореден път!

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 22:57 от NeZ_9

# 98
Ееей браво Рокси,благодарим за превода.
Докато го преведа, ти вече си го и постнала 😃
Щом Нисан е в дома на Чийдем, значи не е разказала на Ешреф Sad

– Ще изгоря всички.
– Как ще го направиш това?
– Върху него има моят пръстов отпечатък. И ти си в дланта ми.
– Не разбрах защо се срещнахме тук.
– Исках да поговорим.
– За какво?
– Предателство.
– Предадоха ме, Кадир.
– Виж, каквото и да се случи, вече нищо не ме интересува.
– Ще разкажа всичко на всички.
– И ще понеса последствията.
– Ако имаш кураж...
– Ще стоиш далеч от жената, която обичам.
– Или може би ти чувстваш нещо към това момиче?
– Ще призная…
– Влюбен съм.
– Сърцето обича само веднъж

# 99
  • Ямбол
Момичета дублирали сме се за фрага.Нищо 😉.Жаки това е само моя мисъл естествено,че може въобще да не е така.Ама много ми е нелогично да убие Атиф при положение,че той и обеща,че ще и помогне за сестра и. А относно снимката с бенката и дали Ешреф ще я познае без нея незнам.Понеже ешреф я търсеше според бенката дори знаеше на каква височина се намира на врата и.Така,че има важна роля.

# 100
Нези, не мисля, че Ешреф е човек, който ще каже, че има чувства към Нисан, само за да нарани Чийдем.

Рокси, Чийдем дърпа спусъка, докато Нисан държи пистолета. Остават и отпечатъците на Нисан върху него, дори във фрага беше загатнато, че я изнудва с това.

# 101
Но не е и човек, който ще и дава обяснения. Wink
Помислих си го, защото според мен Ешреф още дори пред себе си не го е признал.
Но може да е спонтанно признание, кой знае.

# 102
  • Ямбол
Както казах това е само моя идея сигурно няма да е така и ще го е застреляла и той е умрял.И вика Ешреф на помощ.Но да не забравяме,че трейлърите не са последователни и са подвеждащи в много случаи. Със сигурност трябва да има интрига и проблем за да е интересно все пак.😉

# 103
Но не е и човек, който ще и дава обяснения. Wink
Помислих си го, защото според мен Ешреф още дори пред себе си не го е признал.
Но може да е спонтанно признание, кой знае.

Съгласна съм за обясненията. Но мисля, че в разговора с Ърмак точно пред себе си си го призна, не толкова пред нея. Само леко се усмихваше, и после Якуб баба, когато му каза да не се влюбва. Само тогава не го погледна в очите.

Не знаем как Чийдем го е провокирала, за да и каже това. Но ако е искрено, ще е много забавно, когато Нисан го дочува, но той не знае, че тя знае. 😀

# 104
Роси, аз разбрах, че е твое предположение, просто разсъждавам и аз Joy

Общи условия

Активация на акаунт