🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 453
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Ще чакаме Нисан да го съблече по гащи. 😀

# 76
Гери, разсмя ме! Grinning
Чакай, има време, може и тук да го съблекат.
Това тяло трябва да се покаже, все пак. Wink
А и има хора, които само за това гледат. Grinning
Хриси, трябва да видим, дали Чийдем вече не го е направила.
Габи е направила клипче с всички рисунки на Batool Hasan, за която ви разказах.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 17:13 от NeZ_9

# 77
Мисля, че не съм я качвала тази снимка. Изглежда като да се виждали по гащи. 😀

# 78
И аз имам такова чувство. Wink
"Eşref rüya 10 bölümün fragmanı geliyor Hazırmısınız"
Фрагмана за 10 епизод идва.Готови ли сте?

# 79
Фрага да не идва като снощи!
Добре, че не седях да го чакам!

Гери, много ме забавляваш! Ама верно още не са го съблякли!
Да видим , както казва Хриси, дали Нисан ще успее, да го разсъблече, но аз не държа на това.
Аз понеже не съм фен да го разсъбличат, предпочитам да му гледам играта, не гащите!

# 80
Докато чакаме фрага, ще напиша още нещо, което си мислех.
Чийдем каза на Нисан, че ако Ешpeф е влюбен в нея ще отиде при нея, след като види снимката и с Кадир. И той наистина го направи. Явно неговото сърце наистина обича само веднъж, въпреки че той още не го знае и се разкъсва от угризения.

Чийдем явно добре го познава. Wink Тя също така каза на Нисан, че не случайно Ешреф и разказва за себе си и не го прави с всеки.
Ешреф, разкъсван между миналото, вината и усещането, че не заслужава щастие, все пак отиде при Нисан. Това не е просто избор,това е инстинкт, който идва от сърцето му. Колкото и да се опитва да потисне чувствата си, любовта към Нисан е по-силна. Иронията е, че той още не знае защо тя е толкова дълбока… а причината е, че тя е Руя,момичето от съня му, неговата единствена любов.

И аз, като вас ще кажа, че много го харесвам когато ревнува.

# 81
Ама само как влиза и първо гледа, дали има някой вътре!
Ревнивко!

# 82
Фрага да не идва като снощи!
Добре, че не седях да го чакам!

Гери, много ме забавляваш! Ама верно още не са го съблякли!
Да видим , както казва Хриси, дали Нисан ще успее, да го разсъблече, но аз не държа на това.
Аз понеже не съм фен да го разсъбличат, предпочитам да му гледам играта, не гащите!
Различни хора, различни желания. Това са и тези, които биха дали негативните коментари, ако не оправдае тези очаквания.

# 83
Фрага е тръгнал Wink, чакаме го

# 84
Има вече пред кой да се съблича😉
Може и да не успее Нисан да го съблече, защото Аслихан вече го съблича.

Иначе  да, така е, Ешреф е влюбен колкото и да го отрича и пак ще се повторя:"хора, които се обичат, те се превличат" и друго е в сила също:"хора които най- много се карат най-много се обичат" .
Чийдем?- вече искам да знам какво са имали.
Аз снощи късно проверих за фрага ама го нямаше, нали съм и с 2ч. назад, викам айде за добро утро, ама "yok".

Малкия Ешреф

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 19:13 от eliet

# 85
Потвърждение, че 9-ти епизод се е харесал най-много!

# 86
Три колажа от 9ти епизод и от любимите ми сръбски фенове

# 87
  • Ямбол
Здравейте и от мен мили момичета напоследък не бях на линия поради здравословни проблеми.Но вече съм добре.Много сте изписали изчетох ви.Прекрасни неща сте написали.Браво на всички вас 🤗😘.Нани честит ти абитуриент.Пожелавам му попътен вятър и дано постигне много успехи в живота.
Благодаря ви за новата страничка нека си я изпишем  с кеф и позитивни емоции.🥰
Относно въпроса ви за любим епизод до сега бих казала епизод 5 разговора им на дивана 🥴 и епизода с Юмер много емоционален беше. Като цяло за мен слаб епизод няма всички ми харесват ❤️.
На епизод 9 бих му сложила заглавие " Болка от истината и  миналото"
В този епизод видяхме един Ешреф,който по стечение на обстоятелствата  се завърна към свото минало изпълнено с болка и тъга,но с разликата,че този път неговата Руя беше на същото това място,видя неговата болка,чу неговия разказ, съпреживя заедно с него спомените от  миналото. Тук Нисан беше безупречна в нейната игра.Впрочем с всеки епизод става все по-добра според мен.Аз я харесвам.Когато Ешреф и разказваше за неговата единствена любов в живота-неговата Руя - в нейните очи аз видях една жена,която се възхищава на този мъж,който може да обича по такъв начин с цялото си сърце без да очаква нищо в замяна само една усмивка за него е достатъчна и едно благодаря .Стига да знаеше обаче,че отдавна е видял нейната усмивка и е чул нейната благодарност. Ахх милия той. От друга страна пък видях в нея една ревност от жена към спомена за друга жена ,която е издигната на педистал в съзнанието на нейния Ешреф. И от това я заболя видя се в насълзените и очи и напиращите и сълзи,който се опита да предотврати да потекат по нейното лице.
Ешреф пък със своя разказ за неговата Руя показа на нас зрителите и на Нисан включително колко голяма може да бъде любовта на един мъж към една жена.
Тук се сещам за думите на Ърмак " Това,че все още обичаш Руя,че я търсиш е романтично като в приказка,но ние не живеем в приказки .Това е реалния свят.Ти обичаш да обичаш друга.Дори обичаш да обичаш. - Плашиш ме Ърмак такава истина не се казва в лицето ."
В неговата глава вече  освен Руя има и Нисан.И точно това го плаши до смърт.
Като цяло това разкъсване и лутане на Ешреф между добро и зло,между бащин завет и любов,между дълг,очакване и справедливост е много интересно за наблюдаване.
Но в основата  на сериала  е любовта. ❤️
Много силен момент беше,когато Нисан видя Ешреф да бие до смърт онова момче.Тук тя изпълни ролята си много добре.Мен ме завладяха нейните емоции,нейната уплаха,разочарование от човека към който започва да изпитва чувства.От това,че вижда човек с различни лица. Тук го отдавам на това,че Нисан е била подлагана като малка на  насилие - тормоз и това и е оставило травми,който не могат да бъдат заличени.И тази картина пред нея и навява точно това.Според мен е време да ни разкажат историята на Нисан със сигурност ще е много трогателна. От друга страна пък  виждаме Ешреф точно като един обезумял мъж,който е готов на всичко да защити човека на когото държи и започва да обича. Което хем е впечатляващо,хем не е хуманно да се убиват хора,хем пък си го заслужават. Тук той самия разбира,че това което е направил пред нея е отблъскващо и плашещо.
Мисля си,че Нисан след като чу част от разказа на Ешреф за Руя и през какво той е преминал,когато тя разбере,че всъщност тя е това момиче ще бъде много тежко.Тук нея ще я залее страшно чувство за вина,възхищение и любов.Ще претърпи голям катарзис определено. Снимката,която взе Ешреф от бюрото според мен не беше на негово семейство,а по скоро на семейството,което той е нямал,когато е имал нужда от такова в тези тежки за него моменти.💔
Най-смешен момент за мен беше,когато Ешреф се притесни,че са му надупчили колата 😂 то добре,че не надупчиха тях.Колата ще се оправи,ама нали му е ценна свиди му се.Тя е много скъп спомен от миналото за него.
Понеже говорихте за папката с информацията за Нисан в колата на Ешреф дори папката да е там все тази понеже ако се сещате снимката на Нисан с бенката на врата и я взе Чийдем т.е вече не е в папката и Ешреф няма да я види.Ще научи истината по друг начин.Може наистина да види някой ден снимката в дома на Нисан.Кой знае ?
Предположенията ми за Гюрдал и Джерен ще се окажат верни .Ще има нещо по сериозно тука.Интересен ми е Фарук и сестрата на Нисан тук наистина ще е интересна линия.Много смешно беше как Фарук изблъска главата на онзи в колата и вика извинявам се за това сложи си очилата и все едно нищо не е станало голям уравновесен пичага 😂😂😂. Забелязали ли сте,че всеки пък преди Фарук да убие някой си отваря часовника и гледа часа.Все едно засича часа на смъртта 🤔 .
Кадир и неговите планове му изиграха лоша шега в крайна сметка.Докара се до там,че сам се издаде пред Ешреф.Със сигурност Ешреф знае,че Кадир не му е фен номер едно,но самия той не очакваше, че брат му ще стигне до там да му желае смъртта.Това определено го разочарова и ще му послужи за обеца на ухото.Тук отново е  раздвоен между обещанието дадено към Якуб  и към чувството му за справедливост.Вече няма да гледа на него като на брат,а към човек който не му желае доброто.Според мен няма да го издаде пред Якуб ,а ще направи така,че сам да се разобличи чрез някой поставен капан.
 За пореден път се убедих,че Чийдем е психо.Чисто луда- психопатка. Действията и започват да излизат извън контрол.Обаче шефа и на косъм да я разобличи и сигурно скоро ще изхвърчи от полицията.
Вече най-любим ми е ревнивия Ешреф как гледаше за чужди обувки и чужд човек в дома на Нисан 😂😂😂 много смешно .
В края на епизода виждаме,че Нисан се обажда на Ешреф за помощ и от трейлъра  разбираме,че уж е застреляла Атиф,което е супер странно или дори да го е направила едва ли го е убила.Тук в моята глава има друг сценарии - представете си че ни представят ретроспекция как Атиф иска от Нисан да го застреля  за пред Чийдем,но всъщност той е жив,но тя няма да го знае.И всъщност Атиф ще бъде скрит и ще е в полза на Нисан като таен кос срещу Чийдем .През това време тя ще си мисли,че се е отървала от него и може да продължава с изнудването.И в точния момент хоп Атиф се появява и разобличава Чийдем (която и по мое мнение е убила момчето след като падна по стълбите ) и така тя загазва здравата).Трейлърите са подвеждащи.Нисан може да е разтроена понеже за първи път застрелва човек. Ще видим какво всъщност е замислил сценариста.Не остана още 2 дни все ще изтраем 😊 .
Извинете за много ,много дългия ми пост.Ама, то този сериал големи размисли посява в нашите мозъци  😂 .
🧿❤️

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 20:26 от roxy94

# 88
# 89
  • Ямбол
Малее момичета фрага е бомба наистина.Нисан най-накрая откри тайна стая на Чийдем. Ешреф си призна,че е влюбен в Нисан 😱. Определено ще е интересно,че и Нисан го чу. Чиддем му каза,че сърцето обича само веднъж.Сега тя знае,че между тях е имало нещо и че Ешреф е влюбен в нея

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 21:05 от roxy94

Общи условия

Активация на акаунт