🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 415
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, това изглежда е ново.

Но и да не е, знам, че ще оцените чорапите!
Grinning

# 61
Гериии, с глас се смея!

Хайде време е за обяд!
Само с какъв финес изважда месото от шиша!

# 62
Е как да не ги оценя тези чорапи. Даже си мисля и, че е с официални обувки. Много ме впечатлява как е съчетал панталонките с чорапите и обувките. Joy

Сигурни ли сме, че е той?  Това от сет ли е? Може да е наполовина облечен като Ешреф.

# 63
Той е. Явно някой го е снимал от далече. Снимката е с лошо качество.
Но комбинацията е убийствена!
Не мисля, че е от сета, но може и да е от място, което още не сме виждали.
Значи, викаш, останал е с чорапите и обувките на Ешреф и си е облякъл своите панталонки и блузка. Grinning
Защо не!

# 64

Grinning

... и шортите, Нези, и шортите.

# 65

Grinning

А, Цвети, има си други почитателки на шортите JoyJoyJoy
Не искам да им отнемам и това Kissing Heart

# 66
Привет, момичета!
Той е!
На мен точно това много  ми харесва в Чаатай.
В случай предвижва се и тъй на бързо.
Чорапите му са супер, с обувките от Ешреф, шортите вече ги носят под дънки или под анцунг, по- лесно ще м у е сега влезне в дрехите на Ешреф.
Момчето освен умно, ни е практично!

Гери, как ме разсмя ...

Приятна и спокойна неделя!

# 67
Още малко за приятелството между Чаатай и Oзан Гювен.

Озан Гювен е приятел на Чаатай от гимназията! Озан е един от приятелите, които го подкрепиха през май 2018 г. по времето на "The Protector", когато отново беше разследван в процеса за наркотици. Много турци по това време са искали  Чаатай да влезе в затвора. Тогава турците са гласували против Чаатай - за затвор. През тези бурни дни Озан отива на снимачната площадка на "The Protector" и подкрепя Чаатай, показвайки му, че е до него!

# 68
Още фенско творчество.

Нези, и аз не обичам да гледам фрагмани, ама като ги споделите и сърце не трае. Само от спойлерите на Жаки се въздържам. 😀

# 69

Grinning

Ох, Цвети, направо ме разсмя!
Ама шортите са вървежни, само ако е по плочки!
Тук е много облечен!

# 70

„Една рисунка на ден“
В продължение на години любители художници са рисували портрети на Чаатай.
После, в периода, в който той е по-малко видим те са по-малко.
Междувременно със завръщането му в телевизията отново започнаха да се появяват такива портрети.
Батул Хасан, днешният  художник, чиято рисунка публикувам, е от Египет и живее в Хелуан, предградие на столицата Кайро. Тя е възпитаник на Института за чужди езици към Министерството на отбраната в Кайро (MODLI) и е любител художник, фотограф и специализира в графичен дизайн и дигитално изкуство. Нейното мото беше: "Не говори, просто действай. Не казвай, просто показвай. Не обещавай, просто доказвай." Междувременно тя промени мотото си: "Изкуството е отражение на душата, която вижда красота във всичко."
Тя нарисува Чаатай в няколко роли и е един от щастливите фенове, които го посетиха на снимачната площадка на "MEDCEZIR" и получиха посвещение от него върху панел от снимачната площадка на "Batool Love U". Тя е публикувала снимката на Чаатай на 28 март 2014 г.

В това видео, публикувано наскоро на 22 май, тя ни показва как е нарисувала Чаатай като Eşref.

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 14:30 от NeZ_9

# 71
Ново от сета

# 72
Жаки, сетих се, че отдавна не съм ти носила пъзели.
Заповядай Kissing Heart

https://puzzlefactory.com/ro/celebritati-puzzle/553559-cagatay-u … aw?sfnsn=mo#11x13

# 73
Жаки, сетих се, че отдавна не съм ти носила пъзели.
Заповядай Kissing Heart

https://puzzlefactory.com/ro/celebritati-puzzle/553559-cagatay-u … aw?sfnsn=mo#11x13

Охоо, благодаря, Нези!
Много ги обичам аз, пъзелите!
Особено тематичните!
Даже започвам най-сложния!

# 74
Момичета, по темата за шортите. Вече 9 серии и не са го събули по гащи. Нещо се е променило явно. Само веднъж показаха корем и това беше. Ама и корема го бяха блърнали, че нали рани имаше. То кръв не може да се показва по някаква причина директно.

За тези, които ме знаят от по-скоро, много се дразня, че много държат да го събуят по гащи във всичките му последни роли. Миналата година я изкара почти гол. Даже в Кюбра го съблякоха за фенките. Шегувам си, но и в последните му 4 проекта имаше такава сцена. Даже ми се подиграваха, че както съм се изказала е все с едни и същи гащи.

Общи условия

Активация на акаунт