🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 631
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
Сега ще се върна да я прочета Гьозде.
Часовникът сигурно си е верен и това е след снимки сигурно.
В кутията може да му е седмичния порцион за хапване.
Верно умопомрачително се е облякъл. Подозирам, че вече всичко му е голямо и няма време да изрови нещо от архива. Тези дънки са му направо от Гаддар периода. Даже направо с е от тогавашния сет екипчето.

# 166
Жаки, благодаря ти за труда! Hug
Ще я чета по-късно на спокойствие.
Гери- Joy
Направо да изрежем тоалета Wink

# 167
Тази шапка не я сваля този сезон. Не знам това пере ли се, че направо не си представям как слага тази гелосано коса в шапката. Може да му е шапка за мазна коса.

# 168
Гери, ти си по детайлите, ама една и съща ли е шапката?
Сет

И на мен така ми махаха, ама аз спрях да снимам Grinning

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:01 от NeZ_9

# 169
Анализите на Гьозде са идеални да си обощим и припомним епизода в новата седмица. Жаки, благодаря за превода. Засегнали сме всичко, което и тя е споменала. На мен новооформящите се двойки са ми странни за любовни. Ама ще видим как ще се развият събитията. Гюрдал има богат опит и отличен похдох към жените, все пак. 😀

Тази вечер ли очакваме втория фраг?

Хванали са го в крачка.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:11 от euphoriaa9

# 170
От Туитър:

# 171
Нези, аз съм по детайлите, но ти разпозна тениската Stuck Out Tongue Winking Eye

С тази шапава беше на четенето на сценария. Мисля и с нея пя последно с ММК в колата. Носи си я доста често.

Сега върнах лентата. Носеше я и с тениската, докато идва на сета.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 22:40 от gerryto_2

# 172
Видяхме как идва на сета, ето и как си отива.(от същия ден)

Видяхте ли как го пазят? Не дават на никого да се доближи да него!
Всеки ден благодаря, за това, което ни се случи! Hands Pray

# 173
Нези, те феновете могат да са много досадни. Ти го попита, помоли се. Предполагам, че много изобщо не питах и смятат, че е длъжен да го прави. Нали се сещате как и една крачка не може да направи милия. В лицето му винаги има камера. Очевидно е обаче, че не се влияе много от хорското мнение. Последните му аутфити го доказват. Аз обаче вече го виждам доста изморен.

Гьозде я харесваме, защото нейните разсъждения винаги са подплатени с факти. Не си измисля истории от нищото.

# 174
Да, и аз така го намирам, Гери.
Дори не можем да си представим колко е измерително всичко- от четенето на сценария, до подготовката за снимки, снимачния процес, часове висене на сета и накрая купища хора, които искат да те видят, снимат, пипнат...
Да не забравяме, че ние бяхме съвсем в началото и тази умора още я нямаше.
Зумнах още малко снимката на досието, която Жаки качи.
Вижда се още малко:
"Започнати разследвания :
   2004: Жалба за тормоз (Свидетел)
    2012: Умишлено нараняване (Жалба)
   2018: Жертва на измама (Жалба)
  Профил на наблюдаваното престъпление:
    В момента няма активен криминален запис.
    Разследването за връзка със смъртта на чичо и през 2004 г. е приключено поради липса на доказателства.
КОНТАКТИ И ВРЪЗКИ СЪС ЗАПОДОЗРЕНИ ЛИЦА
 Връзка с Ешреф Тек: Разследван е за връзки със заподозрени лица.
  Лица, с които се е срещала напоследък:
   Членове на групата "Blue Rev Müzik"
   Длъжностни лица от фирмата за организация
   Афра Акьол
 Телефонни записи: Провеждат се срещи с [скрит] номер през последните 3 месеца.
 Последно известно местоположение:
 2 февруари 2025 г. – Истанбул, район Бешикташ.
ТЕКУЩО СЪСТОЯНИЕ И ИСКОВЕ ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ
  Техническо проследяване: Все още няма активно проследяване, но ако е необходимо... (останалата част е неясна)
  Допълнителни разследвания:
   Връзките с Ешреф Тек ще бъдат задълбочени.
   Банковите транзакции, извършени през последната 1 година, ще бъдат прегледани.
    Полеви екипи ще бъдат информирани за физическо проследяване."

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:33 от NeZ_9

# 175
Момичета малко да ви разсмея.
По-рано чета " и да отбележа за портокала" и викам какъв портокал, правих нещо и пак се върнах на поста и пак го чета портокал и почнах да се замислям "какво ли има впредвид Нези с портокал" чак на 3-ти път го прочетох правилно -"протокол", смях се на себе си.

И аз забелязах, че напоследък е с тая шапка.
Чисто и просто е много зает Чачо аз това да ви кажа. Човек когато е зает и то много зает няма време да рови по гардероба, което  е най-отпред и не иска гладене. Щом носи кецове за 1000 лв, та дрехи ли  да няма.
Новите дрехи си седят с етикетите.(съдя по себе си😃)
Ето ви една Бюшра с майка си

Точно това ми харесва в Чачо, е, не само това!
"Не плаща данък обществено мнение ", не му пука !
Харесвам такива хора.
Супер си е!

Ние не бяхме ли първите му фенове в "Eșref Rüya" или се бъркам.?
Сега като гледам тия фенове, абсурд, никакъв шанс!
Напълно го разбирам Чаатай.
Продължително време са на сета, влизане в роля, наистина е изтощително и накрая внимание на фенове. Просто феновете да не се сърдят, а да проявят разбиране в случай.
В нашия случай :"Всяко нещо си стой в пространството и времето и си чака момента "! - ние просто бяхме на момента.
И нещо друго, бяхме само 3.

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:34 от eliet

# 176
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Жаки благодаря ти за анализа.Много ми харесаха разсъжденията на Гьозде.
Значи темета с посегателството над Нисан е доста сериозна.Чак дела е имало. Доста тежък живот е имала милата 🥺. Нези и Гери големи сте късметлийски ,че успяхте да се видите с Чачо и дори да говорите с него.
Сигурно идва момент в живота на известните личности,в който ти писва да си преследван от фенове навсякъде.Но в крайна сметка както казват хората "тежка е царската корона" те сами са си избрали този път в живота. Но пък тяхната професия има негативи има и позитиви.Като всяка работа.
☺️

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 23:30 от roxy94

# 177
Хаха! Ели, разсмя ме с тоя портокал JoyJoyJoy
Нищо чудно и така да съм го написала- често телефона ме редактира, а аз пиша предимно от телефона. Така че, не се учудвайте, ако някой път...Stuck Out Tongue Winking Eye
И още една новина

В епизод 10 ще гледаме много емоционални и красиви сцени между Ешреф и Нисан

# 178
Ели, той и клошар си е хубав. Аз на чорапите му се смея, но няма да ми променят мнението за него. По-скоро си мисля как продължава да слабее. Явно докато се снима в този сериал ще е така. А това също е изтощително. Хем работи много и рядко почива,  хем и диета. Не ме е леко.

Нези, дали това жалба е жалба срещу нея или тя е подала жалба. Че нещо не си я представям да нарани умишлено някого.

# 179
Hakkinda Açilan Soruşturmalar
Гери, по-скоро " Относно отворени разследвания"
Предполагам, че не са срещу нея, а тя има някакво участие, по-скоро като жертва.

Общи условия

Активация на акаунт