🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 624
  • 735
  •   1
Отговори
# 150
Виждам, че не е с токчета. А и явно е била студена да е само по рокля.

# 151
Да Гери, щом е с яке, явно е било хладно!
Тук явно изчакват да започнат снимките и тях.
Чачко е железен, на него не му е студено.

# 152
Още снимки зад кадър

Любимото ни място

# 153
Готова съм с пъзела!

# 154
Браво, Жаки! Hug
Още две снимки с фенове

# 155
Гьозде пусна анализа!
Ще го пусна в няколко поста, че е много дълго!

EŞREF RÜYA – Търсих те навсякъдеЕсреф Руя
Eşref Rüya Епизод 9 анализ  от  перото на Gözde ... Приятно четене ^^

Ешреф Руя беше на екрана с един от най-добрите епизоди тази седмица. Сцени от EşSan, екшън, драма, романтика, всичко беше балансирано и плавно. Нека продължим така. Разбира се, сцените бяха пълни, нямаше празни сцени, което е важно. Доволен бях и от това, че в „Ешреф“ имаше много екшън сцени.

Приключихме предишния епизод, когато братята Бичакчъ устроиха засада на Ешреф и Нисан и откриха огън по тях. Както в края на първия епизод, Ешреф помоли Нисан да избяга в гората, но с една разлика: този път тя беше с него, не беше ранена и нападателите не избягаха от страх. Честно казано, очаквах Нисан този път да бъде контузена по отношение на паралелизма. Кога ще дойде април, скъпи сценаристи?
Епизодът започна много динамично със сцените на преследване с бягство в гората, което задържа фокуса на епизода още от първите сцени. Също така, макар и малко по необходимост, ЕшСан се хванаха за ръце за първи път. Е, можеш ли да ми услужваш по-често, моля те, хлябът ми е на мен. ^^ ЕшСан беше толкова в хармония, докато бягаше от мъжете в гората, ръка за ръка, докато куршумите валяха върху тях, че който казва, че това не им отива на тази двойка, е сляп.

Тази атака не само послужи като инструмент, който доведе Ешреф до предателството на Кадир, но и позволи на Нисан да се впусне в миналото и сърцето на Ешреф. Докато очаквахме Ешреф да заведе Нисан в хижа или планинска къща в гората, за да се скрие от мъжете, като класика от поредицата, бяхме посрещнати от поправителното заведение, което стана свидетел на мрака на ранната младост на Ешреф. Честно казано, фактът, че Ешреф разказа на Нисан за онези години не по време на случаен разговор, а защото е трябвало да се скрият там заради любопитството на Нисан, и че го е разказал на място, където тези чувства са били преживени от първа ръка, направи това, което чухме, още по-впечатляващо. Ретроспекциите и преходите от настояще към минало бяха много успешни в тези сцени. Ешреф буквално преживя тези дни отново със същите чувства. Преходите от състоянието на детето Ешреф, в което не съжаляваше за убийството на някого и не знаеше какво да очаква, когато влезе в стаята, към болката в очите на възрастния Ешреф и умората в тялото му бяха много шокиращи. През годините видяхме конкретни промени в Ешреф. Дори след убийството той беше умен млад мъж, но сега, с бремето на годините на плещите си, беше възрастен, чиято душа беше опустошена. Въпреки че сега е мафиотски бос, който създава проблеми на всички, това е истинският Ешреф. Докато Ешреф говореше за изгубеното си детство и младост, аз го обичах още повече. Това, което ме трогна най-много, беше:  „Започваш да ти липсва още повече.“  ... След години, прекарани в мъничка, претъпкана, тъмна стая, където човек е губил чувствата и емоциите си, може би превръщането му в такъв брутален мъж е обратен израз на добрите чувства, които е натрупал в себе си и е потиснал.

Да, Нисан е наясно какъв човек е Ешреф, но да го види и преживее от първа ръка е нещо съвсем друго. Тя знаеше, че е убиец, но никога не го беше виждала да убива някого по толкова брутален, садистичен начин. Въпреки че изглежда е свикнал с оръжия, които гръмват до него, да убиеш някого с куршум е едно, а да продължиш да удряш брутално мъртъв човек е съвсем друго. В това има различен вид насилие, има го изразът, който току-що споменах. Нормално ми е възможността нещо да се случи с близките му да го побърква. Например, когато Руя е била малтретирана като дете, причината, поради която е убил мъжа, който е направил това, се основава на същата основна причина. Но продължаването на насилието срещу мъртвец е сериозен акт на липса на контрол над гнева.
Ешреф винаги се тревожеше дали Руя ще го приеме, когато го види в това състояние, най-големият му страх беше, че Руя няма да го иска заради това какъв мъж беше. Сега Нисан, тоест Руя, знае, че е такъв човек. Когато Ешреф разбере, че тя е Руя, той отново ще се изправи срещу страха си. Както казах преди, Ейприл трябва да го приеме във всичките му форми, въпреки всичките му опасности, въпреки враговете му, за да може да се изпита тази голяма любов.

Нисан непрекъснато повтаря на Ешреф в лицето, че го мрази, но всички знаят, че това вече не е така. Любовта и омразата са като две страни на една и съща монета, а психолозите също казват, че любовта е най-близката емоция до омразата. Нисан мразеше Ешреф, но от известно време омразата ѝ е заменена от любов. Освен това, Нисан много се доверява на всяка дума на Ешреф. Разбира се, освен че му има доверие, той и се тревожи за него. Когато Ешреф я остави в стаята и си тръгна, въпреки че беше сигурен, че тя ще се върне, някъде в сърцето си си помисли: „Ами ако нещо ѝ се случи, ами ако я загубя?“ Сигурна съм, че си мислиш: Иначе нямаше да го прегръщаш толкова силно веднага щом видиш мъж, когото казваш, че мразиш.

Ешреф също разказа за Руя, не изневиделица, а когато Нисан видя името Руя, издълбано върху дървото на двуетажното легло, и попита за него. Моментната детска радост и тъга на Ешреф, когато видя тази статия, беше впечатляваща. В тези сцени, когато Ешреф разказваше на Нисан за Руя, ти съжаляваше не само за Ешреф, но и за Нисан, както аз, нали? Всъщност, понякога ми ставаше жал за Нисан. Ейприл му каза  : „Това е твоята детска страст.“  Когато каза това, Ешреф каза  : „Единствената ми любов.“  Тъгата в очите на Нисан при мисълта, че никога няма да бъде обичана от него, беше по-впечатляваща за мен. Всъщност Ешреф непрекъснато подчертаваше, че обича Нисан, дори мимоходом, по горския път и в поправителния дом, но Нисан дори не го забеляза в паниката от събитията, гнева и ревността. Ето защо това чувство, че не е обичан, го обзе. С други думи, той вероятно си мисли, че е обичан като служител в хотел, приятел или другар.

Следва продължение....

# 156
Жаки, редувам те, за да продължиш

# 157
Телефона на Чачо е 00:59, какво ли има в лилвата кутия?

# 158
Нези, благодаря!

Ешреф разказа как се е почувствал, когато е видял Руя за първи път, мисля, че се е чувствал по същия начин, когато е видял Нисан за първи път в асансьора. Например, отново защото коленете му бяха слаби, той се беше преместил назад и се беше облегнал на огледалото. Знаеш ли, той ми разказа как тайно е наблюдавал Руя. Колко пъти беше гледал как Нисан пее отдалеч, точно както беше гледал Руя? Той преживява отново събитията, които е преживял преди 20 години, години по-късно открива, че лицето и погледът ѝ са подобни на тези на Руя, но никога не подозира, че Нисан може да е тя, само защото няма „бенката“ на врата си, която е символ на Руя. Предполагам, че и Ешреф не разбира нищо от медицина. ^^
Последния път, когато Ешреф видя Руя, той видя плачещо малко момиченце. Сега, когато я намери, той искаше тя да му се усмихне поне веднъж, защото искаше да види отново усмивката на това плачещо малко момиченце и да знае, че не е убил този мъж напразно. Щеше да е добре за него да знае, че нещастното момиче на мечтите му сега има прекрасен живот. Всъщност Ешреф не очакваше Руя да се влюби в него или да му отвърне със същото. Имам добри новини за Ешреф, неговата Руя му се усмихна не веднъж, а повече от веднъж, той направи нещо повече от това просто да му благодари, той докосна своята Руя, която не можеше да понесе да докосне, усети кожата ѝ върху кожата си, устните ѝ върху устните си. Ешреф вече е постигнал мечтите си, без да го знае. Разбирам Ейприл много добре. Всеки би ревнувал и би бил разстроен от човека, към когото мъжът, в когото е влюбен, изпитва такава любов. Напротив, нашето момиче трябва да е лудо от радост. Когато денят дойде и тя разбере, че е Руя, какво ще ѝ мине през ума, когато си спомни тази нощ? Ще бъде ли щастлива, че е толкова обичана, или подобна обсесивна любов ще я уплаши? Ще се страхува ли, че не е достойна за тази любов, че не може да обича Ешреф толкова, колкото той я обича?

Ако Ешреф не беше искал да скрие защо е извършил убийството, Нисан щеше да разбере, че Руя е тя. Благодарение на тях отново се върнахме на правилния път. Сценаристите буквално не позволиха на Ешреф да разкаже най-важните части. Ако Ешреф беше казала, че тази история се е случила в Бурдур, Нисан може би щеше да си помисли, че това може би е отново тя, или ако Ешреф беше споменал подробностите за „бенката на врата ѝ“, докато ѝ се обаждаше, Нисан можеше да каже, че е имала бенка и е била премахната. Нисан виждаше само очите на Руя. Ако види другите рисунки, щеше да разпознае детското си аз. Тези дни имам чувството, че Нисан ще е първата, която ще разбере, че тя е Руя.
В този епизод стана ясна друга тема, която ме интересуваше. Ешреф каза, че е писал писма до Руя, докато е бил в поправителния дом, и ѝ се е обадил, след като е бил освободен от затвора. Чудехме се защо не може да я намери, след като непрекъснато я търси, но Ешреф каза, че не може да намери никаква следа от нея, сякаш никога не е съществувала. Чухме подобна история, когато Ирмак проучваше Нисан. Времето от 13-годишна възраст до колежа беше загубено. Поради тормоза, който е преживяла, никой освен институции като полицията няма достъп до информация за този етап; има голяма секретност. Дори информацията за гимназията беше скрита в изследователския файл на Чигдем. Ще можем да научим тази мистерия едва когато миналото на Нисан бъде разказано. Мисля, че подобно тайно минало би било много шокиращо. Не знам дали ще разберем със сигурност в останалите епизоди на сезона, но едно кратко въведение би било хубаво.

Между другото, в тази сцена някои зрители не разбраха правилно какво са чули от гласа на Йомер. Ешреф разказал на Йомер за тази нощ 3 години по-късно, когато Йомер бил на 18 години. С други думи, Ешреф научил, че Нисан е Руя, едва 3 години по-късно. Не беше дадена информация кога ще разбере.
Трябва да кажа, че сме впечатлени от способността на ЕшСан да се кара по всяко време, независимо от мястото, ситуацията или настроението. Особено ми харесва смелостта на Нисан да говори саркастично с човек като Ешреф. Макар че дори най-близките му приятели, тези, които той нарича свой брат, са предпазливи към него, когато му дойде времето, никога не виждаме това в Нисан. Не знам дали е защото все още не се страхува достатъчно, че ще я загуби, или защото си мисли, че Ешреф не може да ми се сърди, каквото и да правя.

Следва продължение....

# 159
Ели, 00.59? На мен ми изглежда, че е по сред бял ден.
Може да са му донесли подарък в тази кутия.
А иначе, само за протокола- пак се е облякъл убийствено. Grinning

# 160
Продължавам:

Когато Чийдем изпрати снимката на Нисан и Кадир на Ешреф, тя, разбира се е беше права, когато каза на Нисан, че „Ешреф няма да остане безразличен към това“. Тъй като Чийдем и ние знаем, че Нисан е Руя, тази ситуация ни се струва нормална, но според Нисан, която слуша подробно за тази любов, е невъзможно да се живее нещо с Ешреф. Наистина ми хареса да гледам как Ешреф изпада в пристъп на ревност и беснее, това е сигурно. Хареса ми как, когато чу, че някой може да е вкъщи, бутна вратата и се втурна вътре, търсейки чехлите, които беше носил, когато влезе за първи път в къщата. Какво трябва да направи този човек, освен да се побърка, мислейки си, че Нисан споделя топлината на семейството, която е изпитвала, с някой друг, вместо с него? Но браво на Нисан, тя никога не се отдръпна и никога не се отказа от правотата си. В края на краищата, тъй като няма нищо конкретно между тях, те могат да се срещат с когото си поискат, когато си поискат, и да говорят за каквото си поискат, кого го е грижа. Само Нисан:  „Питах за теб.“  Когато каза това, Ешреф отпусна рамене и се разстрои, и от този момент нататък не исках Нисан да го притиска повече, това няма да лъже. Честно казано, не трябваше да застреляш Ешреф от Рюя, Нисан. Знам, че направи това, защото ревнуваше толкова много от любовта на Руя и не можеше да се контролираш, но човек не бива да бъде застрелян в най-голямата си слабост. Ако го удариш по главата с чук, няма да боли чак толкова много. Другите неща, които казахте, естествено е да имате страхове относно работата и света на Ешреф и да ги изразявате. Въпреки това, както Ирмак, така и Нисан подчертават през последните две седмици, че „Ешреф обича да обича Руя, обича да я търси“. Тези повтарящи се акценти би трябвало да накарат Ешреф да се усъмни в някои неща.

Само аз ли се притеснявам от въпросите, които Чийдем задава на Нисан за близостта ѝ с Ешреф, и от израженията на лицето, които тя носи, докато ги задава? Сестро, какво те засяга! Какво ти е до това! Ако имаха връзка, бихте ли попитали и за подробностите за това? Ще снимаме ли филм? Що за любопитство е това? Честно казано не разбирам дали ще се задоволи с това, което чува, представяйки си себе си и Ешреф. Не, напротив, подходът на Ешреф към Нисан е доста деморализиращ и болезнен за Чийдем. Чийдем вероятно е мазохистка, иска да се накара да страда. Освен това, Ейприл е права. В сърцето на Ешреф няма място за никого освен за Руя. Ако Нисан не беше самата Руя, той също нямаше да има чувства към нея. Бях убеден от начина, по който разказа съня, от зеницата на окото си. Няма да се изненадам, ако Ешреф не започне официално тази връзка, преди да разбере, че Нисан е Руя.
Чигдем продължава да прави грешка след грешка от момента, в който вижда Ешреф и Нисан да се целуват. Беше забравил как да мисли ясно, тъй като емоциите му го завладяха толкова много. Нещо повече, той дори се разкрива пред Нисан, обикновен гражданин, който е негов информатор. Добре е за двойката, че Нисан разбира какъв човек е Чигдем и не ѝ се доверява напълно. Докато Нисан се отдалечава от Чийдем, тя се сближава с Ешреф и му се доверява повече.

Залавянето на Атиф като полицай от Чийдем отново е акт, противоречащ на професионалната етика. Също така, семейството на мъжа е полицейско, ако нещо му се случи, ще има цял свят от хора, които ще го преследват. Има ситуация, която не мога да разбера. Добре, Чийдем е много безразсъден и дори луд, но защо Атиф е толкова пасивен като полицай? Защо е работил като куриер на Чийдем в продължение на години? Защо той участваше във всичките й злодеяния? Значи той я е търпял само за да сложи край на организацията „Сираци“? Как може Çiğdem да го неутрализира? Например, защо един мъж само с вързани ръце не ритна тази жена веднъж, сякаш беше полудял? Добре, умно от негова страна да накара Нисан да го забележи и да избягат от вкъщи, видяхме, че е бил умен тук, но как така Чигдем го е пребил, когато го хванаха? Никога не съм подкрепяла насилието срещу жени, но в този случай, има ли друг начин да се отървем от Чийдем? Също така, Чийдем, ти си много глупава, съжалявам. Безразсъдно е да се задържа мъжът и дори да се стигне до ръба на убийството му, когато цялото му семейство е полицеско.
Ако Афра не беше толкова глупаво момиче, Чийдем може би нямаше да я види и Нисан и Атиф щяха да успеят да стигнат до полицейското управление. Слава Богу, че отново съсипа живота на Нисан. Точно когато се надявах, че ще започне да се държи малко по-умно с Нисан, се върнахме в изходна точка.

Следва продължение....

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 19:32 от jackie.

# 161
Ели, 00.59? На мен ми изглежда, че е по сред бял ден.
Може да са му донесли подарък в тази кутия.
А иначе, само за протокола- пак се е облякъл убийствено. Grinning
Ами, да фена държи слънчеви очила, интересно ми iPhone защо показа посреднощ, те са с автоматична настройки часа на iPhone.🤔
Да продължа с анализа на Гьозде.

# 162
Продължавам:

Възхищавах се и на смелостта на Нисан да спре Чийдем. За мен най-неочакваният момент от епизода беше, когато Атиф вдигна пистолета си и го насочи към Чийдем. Видяхме колко се страхуваше едновременно от стрелба и от държане на пистолет, когато вдигна оръжие в поправителния дом, но сега имаше такава смелост, че това ни изненада. Това означава, че в живота на човек идва момент, в който той намира за нормално да прави нещо, което го е притеснявало само преди малко. Нисан е толкова уморена от натиска, който Чийдем ѝ оказва, и от психопатичното, диво поведение на Чийдем, че най-накрая стига дотам да се отърве от нея. Освен това, това момиче казваше, че не може да убие никого само преди пет епизода. Нисан отново беше подложена на изпитание заради бурните си приказки.
Това е толкова важно нещо, че Нисан се обажда на Ешреф, въпреки че рискува да бъде разкрита. Това показва колко много му вярва Нисан. В най-трудните моменти човек търси човека, на когото има доверие и когото цени най-много. Дори и да не го бяхме видели в трейлъра, бях сигурен, че Ешреф ще дойде в Нисан след това телефонно обаждане. Когато жената, която отчаяно обича, го помоли за помощ, той е от онези мъже, които ще отидат при нея, дори ръцете му да са окървавени.

Сердар Амир не е написан нито като ефективен, нито като неефективен. Когато за първи път прочетох описанията на героите, си го представях много по-ефективен, някой, който постоянно ще бъде на гърба на Ешреф. Досега е останало неактивно. Единственото положително нещо, което направи, беше да измъкне Чийдем от случая с Джевахир и да се заеме с него лично. Тази ситуация ме интересува не толкова заради това, което може да се случи с Афра и Нисан, колкото заради влиянието, което би могла да окаже върху полицейската работа на Чийдем, ако действията ѝ бъдат разкрити.

Следва продължение....

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 19:40 от jackie.

# 163
Жаки, благодаря!
Добре ми дойде този синтезиран анализ, общо взето ние всичко това сме го обсъждали с момичета тук.
Прави ми впечатление, че и тя забелязва същите неща като нас, слабата игра на началника, горкия Атиф никакъв го няма като полицай...
Сега като изчетох всичко така наведнъж, и ми хрумва дали Нисан няма да извърши убийство (да убие Чийдем).

# 164
Продължавам:

О, Кадир, о, Кадир. Той даде толкова много вратички в епизода, че е безкрайно. Ако толкова се страхуваш, че Ешреф ще научи истината, тогава нямаше да правиш нещата, които правиш от епизоди. Трябваше да знаеш къде да застанеш. Нима никога не си разпознал Ешреф през всичките тези години и му изпращаш нови врагове един по един? Кадир, точно както Чигдем, е хвърлил някъде превключвател, каишката се е скъсала и никой не може да я държи. Нито един от тях няма да спре и са изградили кула от грешки. Нима този човек не знае какво щеше да му се случи, ако беше разкрит, ако не беше проклетото обещание на Ешреф към Якуп Баба? Той също така отчете най-големия си дефицит спрямо април. Наистина, за пореден път станахме свидетели на това, че в този свят сърдечните въпроси са слабост и могат да доведат до грешки. Ако Кадир не беше непрекъснато питал за Нисан, Ешреф може би нямаше да си помисли, че е прав в подозренията си за нея, а че заблудите му са оправдани. Метафоричните и внушителни речи на Ешреф за сърцето, което Кадир е изял в кебапчето, бяха перфектни. Нашите сценаристи метафорично идентифицираха действителното ядене на сърца от Кадир с израза „ядене на сърца“. Думите на Ешреф за стомашния дискомфорт на Кадир, причинен от изяденото от него сърце, също подчертаваха, че Ешреф разбира прекомерната смелост на Кадир. Между другото, сцената в кебап магазина е опит за покушение срещу нас. От дни ми се ядат всички кебапчета, лахмаджун и предястия на тази маса. ^^
Ешреф е научил, че Кадир е предател, но каква е целта на това, освен да остави Ешреф в неизвестност? Ешреф не може да докосне Кадир, докато Якуп си спазва волята и обещанието, което му е дал. Тъй като знае, че е най-големият предател, може да следва стъпките си и да вземе предпазни мерки предварително. В трейлъра го виждаме как опира пистолет в главата си, но съм сигурен, че не би го направил.

В стаята, където той и Нисан разговаряха за проблемите си, Ешреф внимателно разглеждаше прашна снимка в рамка. Това беше семейна снимка на майка, баща и дете. Тази стая беше стаята на директора на поправителното заведение и мисля, че тази жена беше майка Хафизе. Вероятно е загубила детето си на снимката и го е заменила с Ашраф. Ето защо той е толкова привързан към Ешреф и приятелите му. Те така или иначе не го възприемат като помощник в къщата, а като член на семейството. Всяка тема се обсъжда удобно в нейно присъствие, тя пие кафето си свободно в нейно присъствие, яде на една и съща маса с нея, тя не е служителка, а истинската майка на къщата. Слава Богу, в този епизод научихме една подробност за Гюрдал и Ирмак. Двамата братя бяха от Черноморския регион. Изглежда, че кръвта на Гюрдал не е пролята напразно. ^^ Беше подробно описано, че Мюслюм е отишъл при семейството си, нямаше да е лошо, ако при завръщането си доведе член на семейството със себе си, за да можем да се задълбочим малко повече в семейната история.

Няма как да не харесаш сцената с фойерверките между Гюрдал и Фарук и момчетата от дома на Бъчакчълар. Всъщност, имаха малко късмет, но нямаше да е убедително лесно да побеждават другата страна всеки път. Прекомерната самоувереност на Гюрдал ме разсмива много. Обаче психопатът, който внезапно се появи от Фарук, се прояви и в тази сцена. Не показаха дали чичото на Некати си е порязал пръста или ръката на щанда за ножове. Отсъствието на Мюслюм обаче беше толкова очевидно, както в тази сцена, така и през целия епизод. Очите ми непрестанно го търсеха. Толкова много го свързвах със сериала и приятелите му, че постоянно изпитвах чувство на загуба.
Чудя се дали това, което Гюрдал чува от художника в сцената, където отива в художествената галерия с Деря, ще бъде фактор за развитието на героя му? Видяхме, че е бил повлиян от чутото, че се е самозадоволявал и че е говорил с Ирмак по този въпрос. Може би сега онзи стар женкар Гюрдал ще си тръгне и ще се превърне в мъж, който наистина цени жените и не ги използва само за да се забавлява или да задоволи някои от желанията си. Изглежда, че Джерен също би могла да допринесе за тази промяна, нашите сценаристи са решени да съберат Гюрдал и Джерен. Но забелязали ли сте, че всички жени около Нисан сякаш имат нещо общо с мъжете около Ешреф? Очевидно е, че Нисан ще реагира негативно и на двете ситуации.

Въпреки че Фарук и Афра бяха поканени от фенове в социалните мрежи, те бяха дует, който не очаквах да видя заедно в епизода, докато Фарук не беше помолен да отиде в къщата на Нисан. Знаем, че Афра е учила в университет и е била на около 20-22 години, а Фарук е бил най-младият от групата и под 35. Няма възрастова разлика между тях, която би била обезпокоителна. Всъщност изглеждат добре един до друг. За съжаление, само Афра изглежда глупава в сравнение с интелигентността на Фарук. Без да искам да те обиждам, Афра е герой с леко нисък коефициент на интелигентност. Разбира се, стихотворението „Ибрахим“ на Асаф Халет Челеби, което Фарук чете до Афра, не е избрано случайно. Фарук очевидно ще се влюби в Афра. В това стихотворение се подчертава, че любовта на Айтен, която е била като идол в сърцето на Фарук, изчезва, на нейно място идва нова любов и изгрява като слънце в живота на човека. Фактът, че Фарук не може да погледне лицето на Афра, че е смутен, че се блъска с колата си в колата пред себе си, докато се опитва да рецитира стихотворението наизуст и едновременно с това да погледне лицето на момичето, също е доказателство за това.

КРАЙ!

Ели, не вярвам до там да стигне...ама знае ли човек, какво е в главата на сценариста!
Както казваш, с Гьозде сме на едно мнение.
Много ми хареса, как анализирайки серията, разсъждава на глас,
казва си какво й допада и какво, не....кефи ме!

Общи условия

Активация на акаунт