🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 617
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Както каза Гери, ако Нисан познае малкия Ешреф, може и да се досети, че е Руя. Не знам кое би било по-интересно, Нисан да разбере първа или Ешреф.

# 136
То интересното ще е, как или откъде ще разберат.
А още по-интересното ще е: Какво следва оттук нататък ...

Много се смях тук..

# 137
Добро утро!

Новата седмица дойде, ей къде е сряда! Grinning
Този фрaг ни побърка!
Мислех си и за още един вариант.
Ако Нисан, вечерта след стрелбата по Атъф, е разказала на Ешреф всичко за Чийgем, може заедно да са измислили някакъв план.
Ако Ешреф казва тези думи на Чийgем, (че е влюбен и да стои далеч от жената, която обича)за да я сплаши? За да удари Чийдем там, където я боли най-много. За да я отстрани, да я спре, да защити Нисан.
Нисан, чувайки тези думи плаче, защото знае, че не са истина.
А Ешреф, чувайки ги от собствената си уста, разбира, че това всъщност е самата истина.
Защото понякога, когато човек изрече нещо на глас, разбира, че не лъже. Че сърцето му вече е избрало. Че неговата любов не е просто спомен, а жива жена, която стои пред него- Нисан.
Това, което и двамата не са предвидили, са снимките в дома на Чийдем.
И ние не знаем какво точно е видяла Нисан.
Ако тя все пак е виждала момчето Ешреф, просто като момчето от махалата, сега може да навърже нещата, но само, ако види и своите снимки.
В такъв случай тя ще е тази, която разбира първа.
Може би ще изпита огромна емоционална тежест. Ще се чуди дали да му каже. Защото ще се притеснява, че той си е изградил романтична илюзия, която реалността ще разруши.
Тя е умна, ще  започне да търси доказателства, ще го наблюдава, ще му задава въпроси… може дори да тества чувствата му по някакъв начин.
Отплеснах се! Grinning
Желая ви прекрасен ден!
Позитивно утвърждение за деня

# 138
  • Ямбол
Добро утро момичета.Пожелавам ви спорна седмица 😉.

# 139
Добро утро и от мен, момичета! Flowers Hibiscus

Наблюдателни фенове видяха букета и картичката.
Нисан дали ще има време да ги забележи?

# 140
Нашите герои - преди и сега Grinning

Това с букета е интересно!
Не виждам на шкаф ли е оставен, защото доколкото си спомням тя го сложи във ваза...

# 141
Най-вероятно си е във ваза.

Обаче, четворката мъже, къртят!
Няма такива смешки...ха-ха!

А Чачо си е супер!

# 142
Добер ден!

Някой от тези мъже и жени са се разхубавили с времето. Някой не са мръднали. Като Афра например. Тя в момента си е доста млада де.

Мисля, че ще има и втори фраг. Така са го записали този. Под номер едно.

# 143
Гери, на красиво място си! Heart Eyes
Аз лично намирам Джерен и Бюшра за по-хубави сега.
За бабата е ясно. Wink
От мъжете и Ахмет и Неджип ми харесват повече сега.
Чачо го харесвам всякак.
Нo и той сега ми е доста по-хубав!

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 12:14 от NeZ_9

# 144
Нези, напълно съм съгласна с теб.

Полицаят 100% е мъртъв. Чийдем има коз срещу Нисан. Нисан също има своите скрити карти, но предполагам ѝ трябва нещо по-силно, за на спре полицайката. Възможно е и разговорът между двете да е след срещата на Чийдем с Нисан. Нисан може да е чула думите на Ешреф и те да са ѝ дали още повече сили.

Жаки, с коментара на снимката с Кадир много се смях. Направо си го представих как отново повдига темата за Нисан. То в 50% от времето говорят за сираците и останалите 50% се обясняват за Нисан.

Аз днес планирам супичка да хапна за обяд.

Ай, като го публикувах и се сетих, че това сако съм го пипала 😉

Последна редакция: пн, 26 май 2025, 14:18 от gerryto_2

# 145
Нези, аз също мислих за такъв вариант да е план между Нисан и Ешреф. Много е възможно, защото когато се срещат с колите е доста разстроена, все трябва да му даде обяснение, а и на доста моменти вече и кипна и беше готова да разкаже истината на полицията, също вижда, че може да има доверие на Ешреф, плюс, че не го е предала. Даже го спаси. Дано предпочете истината този път. Както си споменала за плача, има много логика това да е ситуацията, щом е и във фраг, няма да е толкова розово, колкото си го представяме.

Друг вариант Нисан да плаче, ако види картичката в букета, ама чак такава ревла не ми изглежда да е.

Жаки, и на мен ми стана смешно за финалните думи на Кадир. 😀

# 146
Плейлиста на Ешреф Тек Headphones

# 147
Малко клюки

Известната актриса Бюшра Девели, която се появи пред публиката с образа на комисаря Чийдем в сериала „Ешреф Руя“, този път излезе на дневен ред с личния си живот. Самоличността на мистериозния приятел на Девели е разкрита.

Не след дълго Девели наруши мълчанието си. Известната актриса официално обяви любовта си, като сподели отново подобен кадър, този път с емоджи във формата на сърце.

Девели добави хаштаг към публикацията си и обяви в социалните мрежи, че неин любим е известният готвач Ралф Сасон.

# 148
И още за Бюшра
"Eşref Rüya", който привлича вниманието с Чаатай Улусой, Демет Йоздемир и силен актьорски състав, също  говори много за героите си, всеки със собствена история.
Çiğdem, която работи като комисар в отдела за борба с организираната престъпност, разширява границите, за да унищожи осиротялата организация. Обсебващият и амбициозен герой Чийдем, който следва Ешреф стъпка по стъпка, променя всички баланси в сериала.
Чийдем, която се бори да намери вратичката на Ешреф, решително преодолява всички препятствия по пътя си. Докато нашумелият герой се възхвалява в социалните мрежи, публиката сваля шапки пред актьорското представяне на Девели, която играе Чийдем, която преживява внезапни промени в емоциите си в последните епизоди.

# 149
Нови
 Зад кулисите на сцената

Общи условия

Активация на акаунт