🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 20 688
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Аз оригинала не съм го гледала, ме американските Мира и Яман ми бяха малко неприятни.

На Сумие косата е доста по-къса. Неприятно, че и спряха сериала токова рано.

# 241
По спомени ми беше интересен, един от американските тийн класики. Чачо на Раян ролята ли играе?
И на Жаки любмецът, Джан Яман, ли участва?

# 242
Стори от Аслъхан, което нищо не ми говори, ама ви ги нося

Това е Мараш, Фамагуста - Варо̀ша (на гръцки: Βαρώσια – Варосия; на турски: Maraş – Мараш) днес е град-призрак в Кипър, а в миналото е квартал на Фамагуста.
Преди окупацията от Турция през 1974 г. e модерен туристически курорт. В наши дни достъпът до Вароша е забранен и продължава да е ненаселен към 2018 г.

Де факто е под контрола на непризнатата Севернокипърска турска република.

ПП. На скоро и някой друг от турските актьори бе качил това стори, но не помня кой беше

# 243
Благодаря,  Цвети! Интересно защо Аслъхан споделя тези снимки.
Хриси, не, Джан Яман не участва.
Героят на Чаатай се казва Яман. Wink
И аз не съм гледала американската версия, но съм чувала, че нямат много общо.

# 244
Преди няколко дни и друг турски актьор от тези които следвам бе качил това стори, но не помня кой беше.
Затова и знаех за къде иде реч, но нямам никаква представа защо го качват.

# 245
Пълен успех в Amazon Prime с "Eşref Ruya", най-гледаният сериал в платформата!
 1-во място в: Турция, Саудитска Арабия, Египет.
Известно е, че този сериал е наличен в Amazon Prime, само в 4 държави. Поздравления!

# 246
Е, жалко, че и него исках да го гледам след толкова хвалби, явно няма да стане с един куршум два заека. 😀

# 247
Инстаграм стори на Илкнур, стилистката
Тя и нейният стил са просто СЪБИТИЯ Разбира се! @ilknursereff

# 248
Само ОАЕ не можем да зарибим

Хриси, за съжаление Чачо и Джан никъде не са се засичали в проект, така че двата заека с един куршум няма да ти се получи...Joy

# 249
# 250
Жаки, тогава очаквам твоята препоръка за филм/ сериал с него. 😌

Щом един фраг е станал тренд, след епизода сигурно ще настане фурор. 😀 Ама ни останаха и три епизода за съжаление, така че ще са динамични.

# 251
Хриси, веднага ти давам

Ел Турко е исторически, ако обичаш.
Виола - италиански, крими драма
Пълнолуние - турски, ромком
Ранобудна птичка - турски и е с Демет, пак ромком.
А есента чакаме и Сандокан.

# 252
Тази рускиня за трети път се снима с Чачо.

А уж нямаше да ходи повече на сета!
Grinning
Ама, явно и тя не може да му устои! Wink

# 253
Благодаря ти много, Жаки! 🫶
Май само с Ел Турко го свързвам, на този с Демет не съм му запомнила името. Добавям ги. Сандокан звучи също интересен.

Хищната Демет, хищната рускиня... Едва издържат явно.😀
Нези, Ели и Гери, вие сте били със сигурност от най-приятните и запомнящи се фенове. 😉

# 254
Хриси, дано да е така! Със сигурност сме първите от България,  поне за този проект. Най-малкото с това може да ни е запомнил- три мили жени от България. Wink
Да добавя и описанието на рускинята:
Бих казала така: Чаатай е истински мъж! Нямам думи колко е порядъчен, добър, отзивчив човек.
За мен в момента @esrefruyadiziv са фаворити. Това е любимият ми сериал. Прекрасен актьорски състав. И ми харесва как се разкриват Чаатай и Демет тук. Харесвам тяхната двойка и химията им. Харесвам героите и начина, по който актьорите ги преживяват!
Възхитена съм от Ешреф и от самия Чаатай! Заплени ме! А вие съгласни ли сте, че този характер много му отиваше?
Благодаря ви от все сърце. Благодаря ви за любезното отношение! Радвам се да се запознаем! @Çağatay Ulusoy

Общи условия

Активация на акаунт