🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"СЪНЯТ НА ЕШРЕФ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-30

• 19 070
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Добро утроооо и хубава сряда!☕

Маските ще  паднат тая вечер  ще има доста  разкрития, няма за кога.
Момичета, съдейки по фраговете очаквани поредния страхотен епизод.

Скрит текст:
Нези, лек път! Аз съм другия месец така Англия-България, път, трафици, но пък си е  голямо приключение. Ако правите почивка нагласи я да е по време на "Eșref Rüya" слагаш слушалките...И пак ще се повторя, но много ми се иска да го видиш Чаатай това лято не като вече Ешреф, като този фен горе, пожелавам  ти го от сърце!❤

# 601

Скрит текст:
Нези, лек път!
Аз ти пожелавам да се сблъскаш някъде с Чачкин или да чуеш Нези ханъм, Нези ханъм!
Само гледай да не припаднеш!

# 602
Хаха, момичета, много ви благодаря!:heart:
Не,че имам големи надежди, но кой знае!
А и положителната енергия е огромна сила, а вие ми давате много от нея! Hug
Вече знам, че чудесата се случват!

Моя мъж е склонен да ме изтърпи да гледам в колата, така че нищо чудно да успея за късната прожекция. Wink

# 603
Ооо, Нези, това е една малка победа за теб!

# 604
Момичета, малко ми е натоварено днес и вчера и само ви чета. За обувките на Нисан щях да пиша, че все пак Турция е меката на репликите. Може да се е разходила до Капълъто. Sweat SmileSweat Smile

За Ърмак и Мюслюм съм съгласна, че не знаят какво да ги правят още. Сигурно ще ги оставят за следващия сезон.

С Гьозде съм съгласна за сцените с пълнеж с Джерен и Гюрдал, на моменти ми дойдоха досадни даже. Тя ми е досадна, не той. Satisfied Друго не мога да се сетя, което ми е направило повече впечатление, вероятно сме били на едно мнение.

Нези, лек път и положителна нагласа за приятни срещи! Relieved Казвам го от опит, работи!

# 605
Дали ще може да му обясни как стоят нещата?
Много искам да успее да му каже истината.

# 606
Първи кадри от Eşref Rüya, епизод 11

# 607
Още фенове.

# 608

Спойлер
Скрит текст:
📌Кадир няма да умре
📌Ешреф няма да направи нищо на Нисан.
📌Нисан ще разкаже на Ешреф всичко за Чийдем в бъдеще или в новия епизод
📌Ешреф ще научи, че Кадир е влюбен в Нисан
📌Ешреф ще застреля Сердар (не е сигурно)
📌Ешреф няма да каже на Якуп, че Кадир го е предал (не е сигурно)
📌След като Ешреф научи, че Нисан е информатор, той няма да каже веднага на Нисан, а ще разследва какво се крие зад това.

# 609
Жаки, не съм била толкова изкушена да отворя спойлерите както сега. Smile

# 610
Все пак имаме гневен Ешреф и Нисан с дрехите от срещата със Сердар.

Моге би наистина това е моментът, в който Ешреф научава за участието или съучастието на Нисан в нещо с полицията.  Погледът му е смесица от предателство и още чувства.
Той усеща това не просто като измама, а като удар от най-близкия човек.
Нисан тук също не изглежда в отбранителна позиция, както обикновено, тя стои с изправен гръб, тиха, сякаш знае, че той има право да бъде ядосан.
И тук идва големият въпрос:
 Ще я накаже ли Ешреф … или ще и прости?

# 611
Аз винаги чета споилерите. последните пъти са неща, които и ние или знаем или си мислим, че ще се случат, защото са логични. Не се ядосвайте ако не сте ги чели.

# 612
Според мен ще се отдръпне от нея. Не мисля, че ще я нарани, щом и Чийдем не е наранил. По-скоро ще се почувства отново предаден, както с Чийдем, ще се разкайва, че е "загърбил" Руя, заради предателка. От друга страна Нисан му сподели чувствата си, каза му да не забравя онази вечер. Може пък да му светне лампата, че има нещо повече от просто човек внедрен при него. А когато разбере, че всъщност Нисан е Руя, ще иска да я види. Нещо такова си мисля.

Аз съм чела спойлери от минали епизоди и след като съм го изгледала, не ми се сторят кой знае какво. Иначе не обичам да знам какво се случва, ако не беше темата и фрагове нямаше да гледам. Ще остискам до утре сутрин. Smile

# 613
Аз също винаги ги чета, защото съм любопитка Joy
На мен не ми пречи!

Нези, на мен също ми направи впечатление, че тук е сякаш смирена и готова да каже всичко и веднага.
Няма го онзи нападателен поглед при посещението му, да я разпитва за Кадир.

Хриси и аз смятам, че ще се отдръпне, но както обикновено се случва, тя ще има нужда от помощ и той ще се притече. Не вярвам да ги държат много време разделени.

# 614
Само до другия сезон JoyJoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт