Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 483
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Аз в София напоследък често ми се налагаше да обикалям и с публичен транспорт и понеже съм парф маниак разбрах следното , с тежките парфюми типично вечерни и зимни обикалят повече млади девойки от 16 нагоре, а дамите след 30 повечето, които съм усещала са с много нежни, ефирни, цветни или свежи аромати. А други държави не са за пример, защото например при редовното ми ходене в Норвегия последните години веднъж не съм усетила никакъв аромат никъде, а в редките случаи в които съм усещала е било пак от млади девойки от 16 нагоре. Хора разни, свят широк, но не мога определено да се съглася че тука жените масово се поливат с тежки парфюми, не е така. И за да не е само спам да кажа че барения на заг е трайна, но ми е по тежка и не развиваща се от оригинала, оригинала е по финен, но не е мой аромат като цяло, мирише ми на трева.

# 241
Да,Барения на Заг не се развива.Даже и трайност не отчитам някаква.

# 242
Припомнете ми моля,как се разреждаха парфюмните масла като съотношение и с принцофка ли?

# 243
Аз ги разреждам 1:2 плюс слагам козметичен глицерин, от аптеката. Без спринцовка, махам топчето с ножица и изливам маслото в бутилката.

# 244
Здравейте момичета по темата с амуажите, след дълго ровене кой е летен, и не толкова тежък, кой би ми допаднал и т.н. се впуснах в една поръчка на варянт на blossom love ,пък да видим , с големи надежди съм за шлейф. Уж с това се славят амуажите...

# 245
Аз ги разреждам 1:2 плюс слагам козметичен глицерин, от аптеката. Без спринцовка, махам топчето с ножица и изливам маслото в бутилката.

Само глицерин ли? А,етилов спирт?

# 246

Само глицерин ли? А,етилов спирт?
Разреждам със спирт 95 градуса в съотношение 1:2 плюс слагам няколко капки глицерин. Всъщност,глицеринът доста промени трайността в положителна посока, но си трябва отлежаване поне няколко месеца, минимум 1-2:smile:

# 247
Вчера някой писа за Лиам - на Латафа - моля, поговорете ми за него, че съм го сложила в кошницата за поръчка, но не искам да съм импулсивна (всъщност, това си е чисто импулсивна поръчка, просто се спирам навреме) Trollface

# 248
  • София
Парфюм D309 Романс Ексклузив на Гиза на кой парфюм е имитация? Нито в каталога го намирам, нито по нотки във Fragrantica.com успях да го намеря.

# 249
Парфюм D309 Романс Ексклузив на Гиза на кой парфюм е имитация? Нито в каталога го намирам, нито по нотки във Fragrantica.com успях да го намеря.

ccveti,

D309 Романс Ексклузив на Гиза е реплика на Romance Rasasi. Hug

# 250
Според мен, по-добър от Лиъм на Латафа е Страсти на Гиза. Според мен✌️. На Гиза ми е по -наситен,траен и шлейфов.
Относно летен-Air di Gioia пак на Гиза,но вече спрян, е страхотен псрфюм със безкрайна трайност дори на 40 градуса.
А да питам, кой е парфюма на Черути,за който става дума,че не е за подценяване🤔,?

# 251
Според мен, по-добър от Лиъм на Латафа е Страсти на Гиза. Според мен✌️. На Гиза ми е по -наситен,траен и шлейфов.
Относно летен-Air di Gioia пак на Гиза,но вече спрян, е страхотен псрфюм със безкрайна трайност дори на 40 градуса.
А да питам, кой е парфюма на Черути,за който става дума,че не е за подценяване🤔,?
1881

# 252
  • София
А пък аз искам да си измрънкам разочарованието и от Зелената липа на Гиза. Никаква трайност, както и с Магнолията-до сега не ми се е случвало, а имам доста от Гиза. Повече от месец ги оставих да престоят, но на моята кожа изчезват много бързо.

# 253
И аз на влакчето с разочарованите от трайността. Този път на My Way D&P. Много ми харесва, но трае минути Sad  дори с нос в кожата после не го усещам.

# 254
Зелената липа на гиза не става, въобще не е близка до оригинала, мирише ми на сапун и не е трайна.
Имам my way на d&p ,купувала съм го преди 2 години от Турция, при мен е траен, може да са развалили качеството.

Общи условия

Активация на акаунт