Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 39 828
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
На 30 мл слагам дори 5-6 капки глицерин, разклащам, и оставям да отлежи поне месец.

# 691
Аз да питам нещо срам не срам. Като смеся етиловия спирт със съдържанието на рол-он от Гиза, трябва ли да го разклатя после?
Да, хубаво е да се разклати, за да се смесят съставките на парфюма по-добре.
Ако нямаш глицерин, не се притеснявай и само със спирт е достатъчно.
 Ако налееш малко повече спирт при разреждането,  пак не се притеснявай,  защото не е фатално и пак си се получава парфюмчето ок.
Остава се за 24 часа да престои, за да се смесят съставките и  след това е готово за ползване.
Факт е обаче, че с времето става все по-хубаво и наситено.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 17:33 от Cristalle

# 692
Благодаря, момичета. Аз се втурнаха да си купя нещо ново, а съм взела старо 😁
Че и двойно от лакомия Tobacco Honey, дано поне е хубав
Значи етилов спирт и чист глицерин

# 693
Тъкмо до зимата tobacco honey ще стане прекрасен.

# 694
  • София
На 30 мл слагам дори 5-6 капки глицерин, разклащам, и оставям да отлежи поне месец.

Задължително И пръскам поне един спрей след това.

# 695
Милка е качила цените сякаш Expressionless

# 696
Момичета , има ли някакви парфюмчета, които мога да пробвам в Кипър ? Ще вървим на море там и се разтърсих за някакви попадения 😂 Ако някой има опит, ще съм благодарна

# 697
Аз да питам нещо срам не срам. Като смеся етиловия спирт със съдържанието на рол-он от Гиза, трябва ли да го разклатя после?
Да, хубаво е да се разклати, за да се смесят съставките на парфюма по-добре.
Ако нямаш глицерин, не се притеснявай и само със спирт е достатъчно.
 Ако налееш малко повече спирт при разреждането,  пак не се притеснявай,  защото не е фатално и пак си се получава парфюмчето ок.
Остава се за 24 часа да престои, за да се смесят съставките и  след това е готово за ползване.
Факт е обаче, че с времето става все по-хубаво и наситено.

На 6мл. Рол онче ,колко мл спирт трябва да сложа и колко капки глицерин?

# 698
Към  една част масло се добавят две части спирт.

# 699
Между другото,за дамите в Германия,а и за тези,които поръчват от чужбина.
Бях поръчала от един сайт пробички,да тествам парфюмите,т.к. не ги познавах,а и да видя как са им ароматите.
Заради хайпа покрай Делина,а и да направя сравнение с тази на Дивайн поръчах тестерче.Покрай него тогавашната мания Бианко лате/Еклер и още няколко.
Тогава(януари) ги отписах,нито един не ми направи впечатление.Поредната ментарлашка фирма.Оставих ги в банята на шкафа и си отлежаваха забравени.
Винаги когато минавам покрай шкафа ме лъхва аромат,но никога не съм се замисляла откъде идва и кой е парфюмът,имам десетки.
Преди няколко дни обаче се сетих за Делина-та,ей така от нищото.Викам си я да се напръскам,пък каквото стане. Леле,тоя парфюм бил много красив Grinning страхотна ненатрапчива роза,нещо леко сладичко има...мноого хубав.
Днес ходих на доктор и се бях пръснала с него.Всичките сестри и асистентки ме бяха наобиколили и охкаха и ахкаха какъв страхотен парфюм нося,пък аз ги гледах ококорено Grinning За първи път ми се случва,жени да ми направят толкова комплименти за парфюм...Сутринта към 10 се напръсках и още го усещам...

Бях поръчала и Bianco Latte.За мен е ужасен,не мога да го нося.Някакви кроасани,млечни баници,сладкарници...не мога. Ароматът трае цял ден,на дрехи с дни,за мой ужас
Grand Soir, хм,мъчих се да намеря нещо женствено в аромата,обаче греда.Има нещо което много ме привлича,но не си го представям по никакъв начин на жена,камо ли пък да е секси(бях чела/гледала такъв коментар). Но,със сигурност би стоял страхотно на мъж,в есенните вечери...ще го тествам върху ММ
Oriana тогава не го понесох,пак ме блъсна маршмелоу в носа.Вчера го тествах пак,явно се е смесил добре и вече е доста по-балансиран.Прилича много на Любовта на Килиан,но е по-балансиран и мек.Не познавам оригиналите,съдя по многото имитации които съм пробвала.
Бях поръчала и Hypnotic Poison и Coco Vanille Mancera,но те си останаха безинтересни.

От мъжките най ми допадна Imagination Louis Vuitton ох за лятото е страхотен.Цитрусов,леко цветен,вероятно канелата го омекотява...вълшебен.Дори неролито не ме дразни
Dior Homme Intense много добре барнат,страхотна трайност
Scandal Pour Homme и Ombre Nomade Louis Vuitton не са нашите.Чудих се ОН на какво ми мирише...на маслини в компот Grinning

Та,сайта за който изписах толкова е Fragranciaga https://fragranciaga.de/
Menerva знам че обичаш Делина.Погледни ги ако ти е интересно

# 700
  • BG-DE
Много благодаря за сайта, задължително ще го преслушам 💐

# 701
На 6мл. Рол онче ,колко мл спирт трябва да сложа и колко капки глицерин?
[/quote]

12 мл. спирт и 2 капки глицерин

# 702
  • Пловдив
Ролоните не са ли готови за ползване ?

# 703
Момичета , има ли някакви парфюмчета, които мога да пробвам в Кипър ? Ще вървим на море там и се разтърсих за някакви попадения 😂 Ако някой има опит, ще съм благодарна
На Giza - On the beach/LV . Чудесен, летен, свеж, точно за там

# 704
Ролоните не са ли готови за ползване ?

Готови са, аз така си ги ползвам.
Но когато са разредени на спрей имат повече шлейф и проекция, което се търси от повечето хора.

Последна редакция: ср, 30 юли 2025, 10:57 от Cristalle

Общи условия

Активация на акаунт