Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 39 844
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Анра, номер има ли бутилката?
Добре, че показа нагледно, та да погледна бутилката! Нямаше да видя номера в никакъв случай без помощ, а бях огледала отдолу, отгоре, капачка...
Номерът е 191, серия Intence, златна капачка. Помагайте, моля!
И да се посмеете малко за моя сметка как се изложих като пълен профан днес: минах покрай едни парфюми на Martin Lion, пръснах си Герлен / но кой беше? /, Мансера, Дона Карън и още нещо. Сега на всички места по ръцете ми ухая страхотно и не помня кой къде пръснах. Та така...

Дона карън какво?

# 676
Ами без очилата само видях DК, но нататък - не можах прочета. Дали беше Be delicious, не се наемам да твърдя. Сега ще търся каталог, за видя дали предлагат и някой друг на Donna Karan. Няма път отново, за да видя и помириша пак.

# 677
  • Пловдив
Момичета, имате ли мнение по въпроса между варианта на амуажите blossom love I love delight на гиза кой ви се струва по женствен ,лесен за носене и шлейфов?
Абсолютно Love delight, Blossom love е доста специфичен и ми докарва главоболие. Иначе и двата са ми разреждани от масла на Гиза и са чук откъм трайност.
В момента в жегите Тилията на Гиза ми държи цял ден. Както и Love delight.

# 678
Ами без очилата само видях DК, но нататък - не можах прочета. Дали беше Be delicious, не се наемам да твърдя. Сега ще търся каталог, за видя дали предлагат и някой друг на Donna Karan. Няма път отново, за да видя и помириша пак.
Питам, за да съм полезна и да разкрием на коя ръка какво си пръскала Grinning .
Be delicious мирише различно на цитруси ,зелена ябълка ,макар,че на мен ми идва синтетично много .Лесно ще го разпознаеш ако е той ,няма нищо флорално.
Иначе да ти кажа има и друго,когато и аз тествам няколко аромата после се носи приятна миризма и все не знам от кой е ,та съм се чудила не става ли някакъв приятен коктейлен аромат от всички .

# 679
Фрау благодаря ти,оглеждах цялото шише с лупа и само партидния номер виждах.Сега го намерих,те и от мастило пестят,едва се забелязва.
Верно е 314,по твоя каталог на Готие ли е аналога или както аз го намерих на Тус?

# 680
Герлен беше на дясна ръка, май. Мансера и ДК на другата, но не съм сигурна. Едно е сигурно обаче - зверска трайност имат тия парфюми. И, да - права си, Angelima, наистина при смесването може да се е получил този приятен аромат. От друга страна пък, аз не пръснах на близки разстояния, но все пак смесване има. Получи се приятен микс. Ще се ходи пак до магазина. Помня редовете, от които взех шишетата.
Martin Lion имат парфюм на Бритни Спиърс в каталога, който винаги липсва на стелажа. Някой намирал ли го е? Любопитна съм да го помириша.

# 681
  • вкъщи
Да похваля Барения на Заг. Траен, свеж, различен. Не познавам оригинала добре и за сравнение не мога да кажа, но сам по себе си е хубав.

# 682
  • Deutschland
Фрау благодаря ти,оглеждах цялото шише с лупа и само партидния номер виждах.Сега го намерих,те и от мастило пестят,едва се забелязва.
Верно е 314,по твоя каталог на Готие ли е аналога или както аз го намерих на Тус?

Да. 314 JEAN PAUL GAULTIER DIVINE е.
Аз търся по номер и излиза кой парфюм е в разни полски или руски сайтове, освен в кипърския. Само в българският крият кой номер на кой парфюм отговаря.

# 683
Гиза вече качват новите.

# 684
Някой по-назад беше качил снимка. Там ли са новите? Изобщо не се оправям със страницата и търсачката на Гиза

# 685
Имат нов каталог. Там са качени всички.

# 686
Може ли линк към каталога?

# 687
Може ли линк към каталога?
https://giza-perfumes.eu/katalog-na-olfaktornite-sotvetstviya/29 … sotvetstviya.html

Това са новите парфюми на Гиза:

BRACKEN  Amouage
B LANCHE BETE  Les Liquides Imaginaires
 PINEAPPLE D&G
 BLACK OPIUM OVER RED
 LOUIS XV 1722 Xerjoff
 TONKA COLA Mancera
 KENZO HOMME SANTAL MArine
 FLOWER IKEBANA MIMOSA
 LOVEFEST BURNING CHERY - Kayali
LUST FOR SUN Juliette has a gun
 MAGNOLIA BLISS Juliette has a gun
 NARCOTIC DELIGHT Initio
OCEAN DI GIOIA Armani
 ENCLAVE Amouage
 VOL DE NUIT Guerlain.

Последна редакция: вт, 29 юли 2025, 16:26 от Cristalle

# 688
Аз да питам нещо срам не срам. Като смеся етиловия спирт със съдържанието на рол-он от Гиза, трябва ли да го разклатя после?

# 689
  • Сливен
да и оставяш да отлежи,ако имаш глицерин може да капнеш 1 -2 капки

Общи условия

Активация на акаунт