Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 39 848
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, имате ли мнение по въпроса между варианта на амуажите blossom love I love delight на гиза кой ви се струва по женствен ,лесен за носене и шлейфов?

# 661
Моля пак да споделите пропорциите за разреждане на парфюмни масла.Уж си бях записала на листче в чантата, но не го намирам, от два дни ровя назад в темите, направо ще си кача диоптрите на очилата.
На 10 мл. парфюмно масло се слага 20 мл. етилов спирт и се получава 30 мл.парфюмен спрей.

# 662
  • Deutschland
Анра, номер има ли бутилката?

# 663
открих празна бутилка на Рефан от intense серията им, със златната капачка...имам съмнения между два парфюма. Та, къде мога да видя каталога на Рефан с тази серия?
А къде стои номерът на парфюма по бутилката?
Аз имам Gaultier Divine но ако не знам че е той,няма как да разбера.Няма номер,нито някакво наименование...Дори и каталог да имам,пак няма да разбера кой кой е.
По описанията на интенз парфюмите в сайта на Рефан,моят парфюм май е номер 314. Обаче попаднах на някакъв каталог на рефан и там 314 е някакъв Tous,не помня кой.
Вероятно интенз серията е под други номера,знам ли...Аман от тая конспирация,като че ли производителите на оригиналите пасат трева и ядат доматите с колците...

# 664
Здравейте! Някой знае ли работното време на Заг Зодиаг в Бургас на ул. Александровска? Направила съм си списък и искам да се заредя, но не съм от града.

# 665
понеделник -петък от 09:30 до 19:00 часа; събота от 10:00 до 19:00 часа

+359 899 939 012

# 666
Момичета, здравейте! Търся добър аналог, може и арабски на парфюма Signature Montblanc for women. Пробвала съм Мартинез, друг не намирам. Моля помогнете.

# 667
  • Пловдив
Definition на Christina Aguilera имитира Montblanc signature. В нотино цената е 27лв , в ДМ 39. Имам и двата и естествено не бих експериментирала с имитации.В parfiumo оригиналът е 49лв.и си заслужава всеки лев.

# 668
  • Deutschland
Ванеса, ето тук. Моят е Mod Vanilla от Интенз серията. Беше де, вече е празен.

# 669
Анра, номер има ли бутилката?
Добре, че показа нагледно, та да погледна бутилката! Нямаше да видя номера в никакъв случай без помощ, а бях огледала отдолу, отгоре, капачка...
Номерът е 191, серия Intence, златна капачка. Помагайте, моля!
И да се посмеете малко за моя сметка как се изложих като пълен профан днес: минах покрай едни парфюми на Martin Lion, пръснах си Герлен / но кой беше? /, Мансера, Дона Карън и още нещо. Сега на всички места по ръцете ми ухая страхотно и не помня кой къде пръснах. Та така...

# 670
  • Deutschland
Lanvin - Eclat d’arpège(Refan191)

И на мен много ми харесва. Купувала съм и наливен с капки, че трайността при мен куцаше.

# 671
  • София
Момичета, имате ли мнение по въпроса между варианта на амуажите blossom love I love delight на гиза кой ви се струва по женствен ,лесен за носене и шлейфов?
За мен Love delight на 100 %. С Blossom love хич не се разбрах,много ми е зеленист и натрапчив.

# 672
  • София
Идвам с коментар за Delina - Giza
Тествах в топло време на кожа, усетих прекрасни рози. Плътни, но не захаросани. Днес седя цял ден на климатик и реших да пръсна на ръката, чак се зачудих да не съм сбъркала парфюма. Усещам повече дървесни нотки и някаква свежест. Но розата нещо я няма. Явно много зависи на каква температура се носи.

# 673
Момичета, здравейте! Търся добър аналог, може и арабски на парфюма Signature Montblanc for women. Пробвала съм Мартинез, друг не намирам. Моля помогнете.
Че той не е толкова скъп, аз си го поддържам в оригинал , така най си нзаслужава. Ползвала съм от Мартинез имитацията ,но тя нямаше никаква трайност и беше по-сладка , нежността от оригинала там липсваше

# 674
Фрау С, благодаря за информацията! Същият и аз съм купувала наливен от Рефан, като също писках допълнително капки, но не е същият като капсуловани я. Даже си мислех, че са объркали парфюма при наливането. Ще се пробвам пак.

Общи условия

Активация на акаунт