Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 503
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, пускам пак въпрос за хубави мъжки аромати от Гиза, подходящи за пролет-лято 😁В количката ми чакат няколко, но исках да чуя и вашето мнение.
Това:
https://giza-perfumes.eu/drvesen/528-parfyum-uns90-sineva.html
И това:
https://giza-perfumes.eu/drvesen/554-parfyum-m167-majself.html

Последна редакция: нд, 08 юни 2025, 18:56 от Cristalle

# 196
Здравейте момичета, дали имате представа някоя марка предлага ли варянт на Аmouage INTERLUDE ? (ДАМСКИ) видях,че гиза има доста на амуаж, но точно този не ?

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 12:51 от Angelima

# 197
Знам,ч е не е много за тук питането ми - но, все пак ще попитам: някой има ли впечатления от Аметист (Lalique) ?
Не знам какво имам с този парфюм, но изпитвам силно влечение да го поръчам и да го имам, в същото време някакво усещане имам, че ще е посредствен и нещо елементарно в него ще ме отблъсне. И тази ми дилема е повече от година Close

# 198
  • BG-DE
Имам Аметиста на Лалик но е купуван някъде 2010 г, не знам сега дали е променен. Много приятен аромат на къпини, боровинки с дървесна база и малко ванилия, в никакъв случай не е подсредствен но не е и някакво чудо невиждано, помня, че бързо ми омръзна и от години не съм се сещала дори за него 🙂

# 199
И аз имам от около 10 г Аметист (Lalique) както и Amethyst Eclat Lalique. Много ми е любим Аметиста,за мен е сапунен касис:) Много сочен,сладък но същевременно сапунен. Има добра трайност!

Бях обещала дапиша за  Emaan Lattafa - Траен е .Цял ден ми държи на дреха,като се движа го усещам около мен. Не влачи голям шлейф,но си се усеща доволно.Много съм доволна аз!

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 13:55 от Ре

# 200
Аметист е супер свеж и приятен парфюм. Сладки и тръпчиви в същия момент червени и черни дребни плодове, но сложени в красивото бутилче заедно с листата и дръжките за допълнителна свежест и зеленина. Откъм трайност не беше чудо невиждано,  моята бутилка е на няколко години вече, може би е отлежала и затова забелязвам подобрение откъм трайността. В началото, когато го купих на сляпо, разбира се, Bowtie бях разочарована, защото известно време бях на много сладка вълна и тази свежест не ми беше по вкуса, освен това ми идваше слаб. Преди две седмици ровейки из съкровищницата, стигнах до красивата изрисувана с къпини бутилка и реших, че това ще е парфюмът на деня, полях се стабилно и се заех с графика си. Не знам какво не съм му харесвала честно казано- умерено сладък, свеж и най-важното не синтетичен аромат на горски плодове. Изкара ми 6 часа без проблем, е, вярно не прави голям облак и не носи огромен шлейф, но въпреки това аз си го усещах съвсем добре. Цената му не е висока и си заслужава.
Получих си малката поръчка от Дивайн. На първо четене Барения не е 1:1. Ако имам възможност, ще тествам паралелно тези дни. Лошото момче на К.Ерера обаче е доооста приятен, дано и половинката да го хареса. Струва ми се, че се доближава до оригинала, но не мога да твърдя убедено, тъй като имах една мостра от Нотино преди доста време и споменът ми вече е избледнял.

# 201
Знам,ч е не е много за тук питането ми - но, все пак ще попитам: някой има ли впечатления от Аметист (Lalique) ?
Не знам какво имам с този парфюм, но изпитвам силно влечение да го поръчам и да го имам, в същото време някакво усещане имам, че ще е посредствен и нещо елементарно в него ще ме отблъсне. И тази ми дилема е повече от година Close
Аз го имам, по принцип не е мой тип аромат, но на мен е адски траен и е точно за пролет и лято. Казват, че Meliora De Marli много го наподобява.
Определено е интересен и ако харесваш аромати с такъв базов състав, аз много усещам къпината и беритата, ще ти хареса.

# 202
  • София
За първи път от както ползвам парфюмите на Гиза, имам негативно впечатление.
Става дума за техния Еклеер. При положение че съм го чакала минимум месец да отлежи и днес реших да го пробвам: Първоначално усетих една синтетична нотка, която мислех че ще се промени... но не. Иначе трайността е доста добра, но тази синтетика която усещам убива всичко. Жалко, може би ще го бутна в дъното на шкафа и ще видим на есен как е.

# 203
  • Sofia
Аз Аметист много го харесвам и в двата варианта, но чистия Аметист ми е малко по-любим. Вече няколко шишета съм изпръскала. Сега като го споменахте, пак ще си взема. Joy

# 204
Ясно, разбрахме се с две приказки, поръчвам го Joy
Благодаря ви, имах нужда точно от такъв тип описания Heart

# 205
Какво ви е мнението за парфюмите на Гиза?  Чета в сайта парфюми без алкохол, изглежда обещаващо от към страна на трайност.

# 206
  • Sofia
Здравейте!
Някой да знае този парфюм дали има аналог?

https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Q-by-Dolce-Gab … ntense-89376.html

# 207
Аз имам от Рефан, но май не е интенз версията, пробвала съм го и от Заг и не намерих разлика в ароматите. Оригиналът не го познавам

# 208
За първи път от както ползвам парфюмите на Гиза, имам негативно впечатление.
Става дума за техния Еклеер. При положение че съм го чакала минимум месец да отлежи и днес реших да го пробвам: Първоначално усетих една синтетична нотка, която мислех че ще се промени... но не. Иначе трайността е доста добра, но тази синтетика която усещам убива всичко. Жалко, може би ще го бутна в дъното на шкафа и ще видим на есен как е.
А ,той щото пък оригинала на  Латафа Еклер, хич не е синтетична гадна бъркотия🤣🤣🤣🤣. Искам да кажа,че ако не сте го пробвали,не мислете ,че е по-добре. Иначе след 3,4 месеца ще е вече отлежал и смесен

# 209
Някои ползвал ли е и може ли да изкаже мнение за Магма ексклузив дамски на гиза? Аналог на memoir.

Общи условия

Активация на акаунт