Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 479
  • 738
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Love delight на Гиза някой вече дали го пробва? Сложих в кошницата, но сега ми излезе и друга версия на Dubai aroma perfume, който уж бил чудовищно траен... Та се чудя 🤔

# 211
  • Сливен
Нещо дамско цитрусово да ми предложите то Гиза,Рефан,мартинез или Д&П.

# 212
Нещо дамско цитрусово да ми предложите то Гиза,Рефан,мартинез или Д&П.
Acqua Di Goia Armani, Light Blue D&G, Aqua Alegoria Mandarine Guerlain, Chanel Chance, Coco Mademoiselle Chanel, Bright Crystal Versace, Creed Water Island. За тези се сещам на прима виста. Simple Smile

# 213
  • Deutschland
City of stars LV на Заг, евентуално ако не е спрян. Разкошен е.

# 214
  • Пловдив
Аз си поръчах масло на Love delight на Гиза, поръчах няколко масла и вчера ги разредих. Днес по грешка се напръсках с него, вместо с Tilia и цял ден си мириша. На мен лично ми харесва, но сякаш е за по-хлад но време. Ама утре пак с него ще се нафъщя, сутринта в 9 го пръснах, до 20 часа си го усещах. Хем не е отлежал хич. Другите са Musc Invisible и Donna Born In Roma Coral Fantasy. Вторият ми напомна на My way с нещо, а първият е приятен, но сякаш малко ретро, пудрен аромат е. Но ще ги пръскам всички. 

# 215
И аз да се изкажа за Amethist – Lalique: Купих си го на сляпо преди около 2-3 години. За съжаление при мен никак не беше траен. Пръсках го няколко пъти и го забутах в гардероба. И без това беше доста хладно за него. От тогава не съм го използвала...даже го бях позабравила. Трябва да го пробвам пак и без това сега му е времето. Като аромат  го усещам по следния начин: свеж, сочен, плодов и вкусен аромат. На преден план изпъква тъмен касис и берита, в драй дауна остава лека дървесна и суха нотка примесена с лека ванилия. Жалко, че при мен не излиза сапунена нотка, тъй като много харесвам сапунести аромати. Като цяло много хубаво парфюмче за мен и е добре, че бутилчето е голямо, за да се пръскам щедро Laughing

В петък получих пратка от Гиза. В нея имаше и Love delight Amouage. Взех го във вариант на масло, тъй като го купувам на сляпо и исках малка разфасовка. Това е деликатен аромат, нежен, мек, цветен. Цветът на оригиналната бутилка много му подхожда. Пролетен парфюм. Не съм душкала оригинала, не зная доколко го доближава. Мисля да го разредя със спирт и да видя как ще се развива. Hug

Магма – Гиза аналог на  Memoir Amouagе: Не е парфюм, който бих си поръчала, но не мога да отрека безспорните му качества. Беше ми подарък към поръчка, изпратен от Милка. Това е тъмен, официален, дълбок парфюм, балсамов, съвсем леко опушен, с подправки. Виждам го на дама, която носи класически, тъмен, строг костюм с пола до колената и високи токчета  Дамски, но клони към унисес. Зимен аромат. Не съм го носила навън, само съм го тествала вкъщи, защото мисля, че не ми отива, но има потенциал да е доста траен. Nerd

Имам Q на  Dolce & Gabbana във вариант от Заг Зодиак, но не е интенз версията.  Даже днес го разносвах за първи път. Свеж аромат за моя нос, дамски, но с уклон към унисекс. Не мога да хвана никакви отделни нотки сякаш и не зная как по-точно да го опиша. Подходящ за пролет – лято. Хубав, но не е нещо кой знае какво. Взех си 30 мл., ще си ги изпръскам, но не бих повторила. Blush

Oesi, aз харесвам и нося следните цитрусови аромати. Голяма част от тях са унисекс, имайте го предвид. Flowers Hibiscus

-   Aqua Allegoria Mandarin Basilic – Guerlain (Zag Zodiak)
-   Blue moon ginger dash – Kilian (Martinez)
-   Hacivat – Nishane (Zag Zodiak)
-   Aqua Viva - Profumum Roma – (Giza)
-   La Capitale - Xerjoff - (Giza)
-   4711 Acqua Colonia Intense Pure Breeze Of Himalaya 4711 (Giza)
-   Kologne shield of protection By Kilian (Giza)
-   1861 Renaissance - Xerjoff (Giza)
-   Aqua Allegoria Ginger Picannte – Guerlain (Giza)
-   Light Blue - D & G (Refan)
-   Aventus for her – Creed (Zag Zodiak)

Много аромати натрупах пак напоследък и нито имам време да ги описвам, нито кога да нося всичките. Но поне си вземам по малки количества от тези, които не ги познавам. От тези които обичам си правя запаси, да не би да свършат. YumSatisfiedBlush

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 00:45 от Bonbonche

# 216
Някои ползвал ли е и може ли да изкаже мнение за Магма ексклузив дамски на гиза? Аналог на memoir.
Имам го,неразличим от оригинала. Трайност над 12 часа и дълго влачи шлейф

# 217
Някои ползвал ли е и може ли да изкаже мнение за Магма ексклузив дамски на гиза? Аналог на memoir.
Имам го,неразличим от оригинала. Трайност над 12 часа и дълго влачи шлейф

А като аромат,какво ще опишеш , идва ли прекалено тежък или ? Леко се стреснах, изглежда ми "стой далеч" Laughing ?

# 218
  • вкъщи
Преди седмица поръчах от Гиза  и ни вест ни кост. Нямам мейл, нямам потвърждение...Колко се бавят поръчките?

# 219
Здравейте,
Видях, че в Лидъл продават парафюми,може би реплика. Може ли повече информация дали са трайни и качествени, и дали са имитации, и на кои марки?

# 220
  • София
Реплики са, но въобще не са трайни, поне според мен.

# 221
Дойдоха ми Aristea Scandal by night и L'interdid.
Много съм доволна от ароматите, не бях душила L'interdid преди в тяхната версия, но не е rouge варианта, а си е класическия парфюм. А този Scandal е прелестен, на тъмно го взех, май само този вариант не съм тествала в оригинал, но е чудна вечерна и за студеното време вариация на класическия аромат, дано е траен. Тествах ги на блотер само сега.
Дойдоха и двете бройки на Linea Bio, Good girl go bad, лекичка е версията, стои близо до кожата, но на аромат са го докарали, 2 часа и малко издържа, ама за 7.50лв за 30 мл е без пари 😂🤣. Шишенцето е супер приятно, ще си го ползвам после, даже мислех че ще дойде пластмасова бутилка, но е стъкло. На Аристея са адски тежки бутилките, но се преживва това.
Не помня кой спомена за Scandal by night, но много мерси 🥰🌹
Относно Лидълските, мъжките са по-трайни от дамските, но на аромат са ги докарали много. По 2-3 часа издържат.

# 222
Момичета, споделете кой Amouage  става за лятото. Имам желание да гои пробвам, но да е по-лек, за сега.
Предварително благодаря!

# 223
Момичета, споделете кой Amouage  става за лятото. Имам желание да гои пробвам, но да е по-лек, за сега.
Предварително благодаря!
за лятото според мен стават ухание на Гиза ( Guidance), любовна наслада на Гиза ( love delight) , омайна тубероза ( love tuberose) , и брилянт ( honour 43 woman) и четирите са цветя и нежност, и нещо още , но красиво и трайно.

# 224
Момичета, споделете кой Amouage  става за лятото. Имам желание да гои пробвам, но да е по-лек, за сега.
Предварително благодаря!

Oхо и аз съм се загледала в тях . Reflection, blossom love,epic. Това сум чела като летни , не съм ги пробвала и нямам коментар.

Общи условия

Активация на акаунт