Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, споделете кой Amouage  става за лятото. Имам желание да гои пробвам, но да е по-лек, за сега.
Предварително благодаря!
Пробвайте https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Reflection-Woman-919.html  https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Sunshine-Woman-28182.html  https://www.fragrantica.com/perfume/Amouage/Honour-Woman-12762.html  Аметист на Лалик при мен е основно касис, негов по- скъп клонинг е Мелиора.

Има ли някъде аналози, на тези,които си предложила в линковете?

# 286
  • София
Привет, идвам с готина комбинация за проба за тези от вас, които имат Италианската панакота на Гиза и Boum do Brasil ( имитацията на Sol de janeiro 62). Много добре се съчетават и ми е хубаво и свежо през целия ден 😊.

# 287
Мисля, че питането е на коя фирма е тази Липа, от която сте доволна 🙂

Така е просто не съм написала фирмата правилно https://awscents.co.uk/😁

# 288
  • София
Днес съм с Божествен огън на Гиза,е имам чувството, че хората в метрото бягаха от мен 😁 Доста траен май се оказа даже, че и мен взе да ме дразни в тая жега 😁

# 289
Не прочетох отзиви за Black Afgano на Рефан (098), та го поръчах на сляпо. Не съм душкала оригинала, не мога да сравня по близост, но аромата е хубав. За жалост след 3 часа почти не се усеща (пръснат на китка). Ако е на дрехи, вероятно ще изкара повече.

# 290
Някой дa има впечатления от Not a parfum на Juliet has a gun na D&P?

# 291
Такааа, спретнах тест 2 на Oriana de Marli в изпълнение на Ysuf Bhai, като парфюмът реално е екстракт. Поотлежа още малко, откакто го взех, реално откакто е правен са минали към 2 месеца, при все че от Дубай до бг и в бг достатъчно е попътувал. Но при първото пръскане на китка издържа 6 часа някъде, но сега е аромат олимпиец.
Днес съм вкъщи и можех да го тествам.
Снощи от 1 през нощта пръснато само веднъж на лакътя, като спах с него, сутринта ме събуди приятно уханието... това продължи и до обяд, когато оправях вкъщи, загрях се и това пак активира аромата. Чак сега вече се усеща близо до кожата, но ухае все още достатъчно наситено.
Ами вече 16 часа.... само от 1 пръс... Simple Smile
А при 5-6 пъти ще правя облак около мен 🤣😂☺️☺️. Похвалих се, адски съм доволна 😂😆😊

# 292
Аз го имах,сапунен е като оригинала,но имаше една силна дразнеща нотка. Продавачката ми каза,че много често го взимат за леаринг.Имаше брутална трайност.

Моля за мнение за Mystique Bouquet Afnan ..имам спомен,че някой го имаше.Как е като трайност? Вчера се напръсках с него и ме изненада-нямам нищо подобно като аромат:) Поръчах и го чакам,но ще се радвам да споделите мнения:)

# 293
  • София
Аз го имах,

Моля за мнение за Mystique Bouquet Afnan ..имам спомен,че някой го имаше.Как е като трайност? Вчера се напръсках с него и ме изненада-нямам нищо подобно като аромат:) Поръчах и го чакам,но ще се радвам да споделите мнения:)
Имам до някъде от два месеца , пръскала съм се буквално два пъти. При мен имаше плачевна трайност и реших да го оставя да узрее. Като аромат ми допада, но има една такава мускусна нотка, която страшно много ме дразни. Трябва да го пробвам отново за да видя дали ще се развие по друг начин.

# 294
Гледам сега сайта на Shobi. Някой взимал ли е есенция масло? Същото ли е като маслата на Гиза? И като цяло какво ще ме посъветвате, да си взема маслото от там или воден спрей парфюм?

# 295
  • Пловдив
Има ли нещо на Гиза, което да мирише на чисто, на сапунче, прах за пране?

# 296
  • София
Има ли нещо на Гиза, което да мирише на чисто, на сапунче, прах за пране?
За мен такива аромати са  Диа Фам и Хло.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 12:48 от ccveti

# 297
+ 1 за Диа на амуаж,  мирише ми сапунено, но не тип дав креместо а класически сапун.

# 298
Имах Диа и за огромно съжаление изтървах бутилчето и се счупи. Да, мирише на сапун, но за мен ароматът е много тежък, колкото и парадоксално да звучи. Дни наред нямаше отмирисване вкъщи.
Поръчах си  от the Moon парфюм Dove, доста по-свеж е от Дия.

# 299
Привет, идвам с готина комбинация за проба за тези от вас, които имат Италианската панакота на Гиза и Boum do Brasil ( имитацията на Sol de janeiro 62). Много добре се съчетават и ми е хубаво и свежо през целия ден 😊.

И аз с една комбинация на Гиза,  която се получи неочаквано добра при мен.
Наркотично цвете и Омайна тубероза като рол-они.
В цветето има една леко  землиста,  блатиста нотка,  която не ми е точно по вкуса,  а туберозата ми е твърде силна.
Намазвам съвсем малко от туберозата и повече от Наркотичното цвете и за моя вкус се  получи идеална комбинация.
Тези, които ги имат може да ги пробвате. Може и на някой друг да допадне.

Последна редакция: ср, 18 юни 2025, 15:40 от Cristalle

Общи условия

Активация на акаунт