Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 216
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Aventus Creed ,мъжкия, на Гиза е невероятен парфюм. След разреждане и отлежаване 3 седмици,е вече уникален. Влачи шлейф часове. Много ме впечатли.
Един съвет от моя опит: Въпреки,че можете да ги ползвате във вид на масла, препоръчвам винаги да се разрежда или да се взема готов спрей от Гиза, защото като масло,първо няма никакъв шлейф, и второ- изобщо не добивате представа за това,какво представлява аромата✌️

# 391
А Валая има ли опции в България ? Аз понеже купувам от Англия, но сега се чудя дали да не пробвам и друг вариант ?

# 392
Момичета, този еклер на Латафа има ли имитация? Много ми се иска да го пробвам, но в наше село няма наличен тестер и да купя на сляпо не ми се иска ..

# 393
Момичета, този еклер на Латафа има ли имитация? Много ми се иска да го пробвам, но в наше село няма наличен тестер и да купя на сляпо не ми се иска ..
https://ionelli.bg/product/otlivka-lattafa-eclaire-edp-5ml-damski
7,50 лв е отливката.Аз от тук си взех две и са предостатъчни да разнося няколко дни аримата:)

# 394
Той Латафа е имитация на Бианко лате.Ако има имитация ,ще е на латето.Но лично аз не съм виждала.

# 395
  • София
Някой наскоро да е поръчвал от Дивайн? Поръчах на 18.06
Уж са ми дали тракинг номер, но като вляза в сайта и ми изписва, че няма тракинг номер за тази поръчка..
За колко време идват?

# 396
Не съм съгласна, че маслото не прави шлейф. Ползвам парфюмни масла от години и не съм имала проблем да ми забележат парфюма и мъже, и жени, когато съм била с масло. Поставен на пулсиращите зони, ароматът много добре се разпръсква. Преди години така ми подариха едно цветно парфюмно масло, купено в Бахрейн, уникално. Тогава дори не знаех, че маслата може да се разреждат, но много хора са ме питали с какъв парфюм съм. В Oriana de Marli също се влюбих посредством масло и няколко човека ме питаха кой е аромата.
Относно Valaya - имам на Yodeyma, Valeria май така се казваше. Приятен е, но за мен е много сапунена мандарина, но определено е в стил De Marli.

# 397
А Валая има ли опции в България ? Аз понеже купувам от Англия, но сега се чудя дали да не пробвам и друг вариант ?
Yodeyma имат аналог на Валая. Аз го имам от ivayla.bg.

# 398
При Гиза има имитация на еклера номера е D335,  но не съм го пробвала.
https://giza-perfumes.eu/gurme/587-parfyum-d335-ekleer.html

# 399
Бианко е един от парфюмите на Зара. Страхотен е

# 400
  • София
Mistic bouquet на Afnan от арабските се води имитация на Valaya.

# 401
  • София
Може и да откривам топлата вода, но Мартинез имат лека промоция. При поръчка на два парфюма които са на 23.00 лв., цената става 20.00 лв. за парфюм Blush

# 402
Относно маслото и шлейфа и аз много съм се чудила дали само от масло ще има шлейф ... Тъй като ако искам малко мл  от гиза е рол он и май е само масло, но не съм сигурна. Та по този повод съм се въздържала от поръчка.

# 403
И какъв е проблема,че е масло? Вземате си 3 мл,разреждате със спирт до 10 мл и имате 15 мл за проба,най-грубо казано

# 404
Здравейте, днес тествах в Дъглас Hermes Eau des Merveilles и се оказа слаб и доста потискащ аромат. А си представях нещо свежо, необикновено, изискано. Голямо разочарование - и на блотер, и върху кожата.
Има ли негова имитация, която бихте ми препоръчали? Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт