Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 225
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Да питам купували ли сте си работещо сполучливо шише за парфюм от тези, които се пълнят, както запалка, директно от парфюма.
Вече два пъти взимам такова и или не работи, или аз нещо не го ползвам, както трябва 😂🤣. Последно купих от Jumbo и нищо не пълни. То е 5 мл. Много удобно за чанта, но греда.
Искам поне 10тина да си взема, но да съм сигурна, че работят.

# 376
Аз от Тему си поръчвам няколко пъти вече, нямала съм проблеми.

# 377
  • Стара Загора
Аз два пъти поръчвам от Shein. Същите като показаните по-горе. Читави са.
Направо се родих с тези шишенца, навсякъде си разнасям любимите аромати Simple Smile

# 378
Здравейте,
Дойде реда на тестера baccarat rouge 540 zag. Aз усещам само пудра, пък във фрагрантика не виждам пудра. Какво ще кавете вие ?

# 379
  • София
Идвам за пръв път да се оплаквам от Гиза и то от Зелената липа. Купих веднага след като се появи. Пръскала съм се два-три пъти и я оставих да почива. Като искам да отбележа, че тогава ми хареса. Имам и оригинала ( отливка) и има съществена разлика. Днес реших да се пръсна с Гизата и не мога да повярвам. Ароматът тотално се е променил, мирише много странно, дори не мога да определя на какво...някакви треволяци, премесени с някаква странна миризма.. Направо съм в тотален шок.

# 380
Аз два пъти поръчвам от Shein. Същите като показаните по-горе. Читави са.
Направо се родих с тези шишенца, навсякъде си разнасям любимите аромати Simple Smile
Аз не съм доволна от тях.Течността се изпарява и докато имаш 1-2 мл ,изведнъж няма нищо.Ползвам стъклените с метален спреър,при тях грешка няма.

# 381
То и моите изглеждат така, едното е розово, другото златисто, но като натисна да ги пълня, реално не се пълнят. 🤷

# 382
Едно бързо включване от мен за два аромата, които се оказаха страхотни:
https://mecenatshop.com/mazhki-parfyum-vdahnoven-ot-roja-parfums … ch-edp-100ml-7559  -  За този много се притеснявах, да не е прекомерно близък до Terre D`Hermes, че хич не ми допада мазната сладникаво-цитрусова-землиста нотка. Олигархът, въпреки че има доста допирни точки, в неговия случай е далеч по-свеж, по-мек, по-приятен за носене......всъщност мноооого по-приятен. Доста стилен, доста сериозен и мъжествен аромат, но въпреки това ефирен. Повече ми допада и от Grey Vetiver на TF. А в пирамидата грам ветивер не присъства. Целогодишен с акценти към по-топло време. Оценка 9/10.
_
Като трайност Олигархът е много добър към отличен

Чак се питам как се вързах, имайки предвид именцата, шишенцата и цената. -60лв. Като аромат биват тия парфюми - на първо впечатление. След 1 час остава само онази гадна, евтина база, наподобяваща нещо между зъболекарски кабинет / мръсно / опушено.
------
Интересно развитие - на дрехи се държат много, много по-добре. На кожа си е както казах първоначално.

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 13:08 от после

# 383
То и моите изглеждат така, едното е розово, другото златисто, но като натисна да ги пълня, реално не се пълнят. 🤷
Напомпваш ли или еднократно натискаш?
В началото си мислех, че само трябва да натисна...после зацепих, че иска много пъти натискане Close

# 384
Аз от Тему си поръчвам няколко пъти вече, нямала съм проблеми.
Купих си същите от Тему.За напълване,напълних едно за тест без проблем.Явно обаче шишенцето беше дефектно,всичко се изляло в чантата ми.Месеци наред чантата ми миришеше на Лалето на Байредо Grinning
Другите съм ги завряла някъде,дори не ги и търся.

А,щях да питам,каталогът на D&P на първа страница дали е актуален и пълен? Ако не,има ли някой актуален каталог?
Попаднах на магазин с впечатляващо богат асортимент на марката.Питам за каталог, "Не,нямаме".
Реших да ги тествам с нещо свежо,най-свежото им се оказва Бланш на Байредо.Не че ми казаха че е той,просто аз го познавам и след мой коментар,потвърдиха.Голяма конспирация с тея наименования във Федералната Република.
Поисках Лалето...не го били чували..."Покажи ми снимка и ще ти кажа дали го имаме" Grinning стори ми се супер тъпо. Показах го..."Не съм го и виждал до сега"
Та,хвърлих се в размисли,какво има в тези десетки шишенца по рафтовете...

Последна редакция: сб, 28 юни 2025, 01:37 от VanessaDE

# 385
Напомпваш ли или еднократно натискаш?
В началото си мислех, че само трябва да натисна...после зацепих, че иска много пъти натискане Close
Хаха, явно иска наистина многократно бързо натискане 😂🤣, аз явно съм била бавна.
Мерси, стана, дано не протече, че е с любимата ми Oriana (Reyna).

# 386
  • Deutschland
Ванеса, D&P отговарят на съобщения в WhatsApp за това кой парфюм на кого е имитация. Телефонът им е на страницата им в ИГ, магазина е този в Манхайм.

# 387
Тук го има каталога на d&p
https://www.dpperfumum.bg/women-edt/#

# 388
Момичета и момчета, имам една парфюм за спасяване. Намира се в офис на Спиди 877 - СОФИЯ - БОРОВО
бул. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ 56 бл. 15 вх. А, явно дамата ,с която уговорихме размяна във фейсбук групата няма намерение да го вземе и да ми изпрати каквото се разбрахме... Пратката е на 5ти ден , тя не ми отговаря, така че ,ако някой прояви интерес ще го пренасоча. Парфюма е на Aристеa Scandal by night , за заплащане има доставка и пренасочване предполагам

# 389
Някъде бях гледала,че предлагат варянт на Scandal by night , но сега не мога да го намеря. Нещо да знаете по въпроса? Освен на Аристеа.

Общи условия

Активация на акаунт