Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 235
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
..Ре, благодаря за препоръката. Поръчах си парфюма и още вчера беше при мен. Много ми допадна аромата, точно такъв е, какъвто си го описала. Траен е, снощи си пръснах по пижамата и тази сутрин се събудих с този аромат. Много летен и плодов аромат.
Много се радвам,че не съм те подвела Nerd Траен е, да.Просто не влачи шлейф.Аз днес съм с него,толкова ми е хубаво и чисто Simple SmileМного нежен аромат.

# 361
  • BG-DE
Макар и да не е моят като аромат искам да кажа, че съм силно впечатлена от Еклера на Латафа, такава трайност и сияж да си призная не съм срещала досега. В момента сме в Барселона и онзи ден имаше фиеста послучай лятното слънцестоене, навалица страшна и едно момиче до мен се беше здраво напръскало с въпросния Еклер, уханието се носеше метри наоколо, а аз явно съм се опряла някак в нея и блузата с която бях така е поела от миризмата, че вече втори ден цялата стая мирише на сладкарница 😂

# 362
Може да не е била с еклера а с бианко лате.

# 363
  • BG-DE
Ами баш Еклера си е, Бианкото не е толкова отровен, за моя нос поне 😂

# 364
Как си почиствате шишенцата от остатъчен аромат на парфюма? Имам няколко от отливки и искам да си ги ползвам, но няма измирисване, а съм ги киснала в спирт няколко дни

# 365
ползвала съм повторно шишета , като ги измивам с веро , после спирт. По стъклото няма аромат, остава аромат по пластмасата : капачка , спреър, но като сипя новият парфюм той измества стария аромат. Обикновено махам капачката ако не се измирисала.

# 366
Само със спирт. Изплаквам няколко пъти и слагам новото масло. Не се задълбочавам повече, няма смисъл.

# 367
Благодаря. А някой да има впечатления от Bois d'Argent и Mukhallat на Мартинез?

# 368
Mukhallat на Мартинез е чудесен, но не се харесва на всеки. Помня тук как някой го наричаше "котешка урина" Joy
За мен беше свеж, различен, специфичен.
Но, отдавна съм го имала.

# 369
Mukhallat на Мартинез е чудесен, но не се харесва на всеки. Помня тук как някой го наричаше "котешка урина" Joy
За мен беше свеж, различен, специфичен.
Но, отдавна съм го имала.
Олелеее, това звучи притеснително 🤣🤣🤣🫣 Ама пък много ме изкушава 🤣
Ми....най-много да прогонвам хората край мен 🤣🤣🤣🤣

# 370
Аз точно заради остатъчния аромат, много рядко ползвам едно шишенце с друг парфюм. Иначе с изплакване оцет, киснене с препарат за чинии и накрая спирт.

# 371
Как си почиствате шишенцата от остатъчен аромат на парфюма? Имам няколко от отливки и искам да си ги ползвам, но няма измирисване, а съм ги киснала в спирт няколко дни
С белина с вода също става,но пластмасата не става....

# 372
Пени, мисля, че ще ти хареса.
Подходящ е за лятото, само няма развитие, седи си еднакъв през цялото време.
За Еклер да кажа - забелязвам, че е различен сега в топлото време - зимата беше сладък, сочен, мек, сега е шоколадов, даже капучинов, не така "десертен" като храна, а като някаква напитка с по-остри нотки.

# 373
Вчера си получих Khamrah Dukhan , напръсках се на кожа и сутринта все още се усещаше добре Nerd
За щастие е много различен от Khamrah Qahwa,който имам. По-близък е до класическия Khamrah като за мен е много по-хубав,много по-силен(и от двата) ,много по-унисекс (и от двата).Усещат се  подправки с пименто, пралин,тонка, лабданум.Хем е подправков,хем носи тялото на Khamrah със сладостта и мекотата. Днес се напръсках с него и ми е доста комфортно,въпреки,че не е за жеги.Много ми харесва,много.Напръсках на другата ръка Khamrah Qahwa,за да ги сравнявам....ами едва го усещам, Dukhan  го заглушава. Много потентен и траен е,влачи си шлейф доволно Laughing 10/10 му давам Money
https://www.fragrantica.com/perfume/Lattafa-Perfumes/Khamrah-Dukhan-104529.html

# 374
Извинете, ако въпросът не е уместен в точно тази тема за парфюми,но Ви чета отдавна и ми е интересно колко парфюма си купувате месечно (ориентировъчно), защото на мен ми е много трудно да не харча пари постоянно за нещо интересно,което съм видяла във форума.Grinning

И аз напоследък доста напоръчах , но поръчвам в по малки количества 20, 30мл.,  или тестерчета по 5мл. Но и така малко ми дойдеха в повече и започнах да се натоварвам с толкова парфюми. Поръчах гиза амоуаж guidance уж за добър шлейф ама май и там ударих на камък с шлейфа, та ми се иска малко да се поукротя с това неразумно поръчване. Не знам ще мога ли да си наложа воля да свърша почти всичко и да си харесам 2, 3 аромата и до там...

Общи условия

Активация на акаунт