Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 249
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Някой знае ли Рефан имат ли нови аромати?
Скоро не съм ходила на магазин Камелия в Сливен за да видя какво предлагат в момента.

# 421
Някой знае ли Рефан имат ли нови аромати?
Скоро не съм ходила на магазин Камелия в Сливен за да видя какво предлагат в момента.
Това са новите предложения, бяха ги публикували по-горе. Имат и капсуловани

# 422
  • София
В Elinor има намаления... аз гледах дубайчетата, има интересни на много добри цени 🤣😂.
Аз да измрънкам за Елинор-скоро не бях поръчвала, но последната ми поръчка направена на 20.06 я доставиха на 01.07-толкова чакане до сега не ми се беше случвало.

# 423
Парфен и Айфел го имат, точно го имитират

Мерси много, с Айфел нямам опит - дали са достъпни за тест някъде?
Разгледах сайта им - имат промоции в момента. https://eyfelperfume.alle.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B … 1%8E%D0%BC%D0%B8/
Доста странно поднесена информация, ставам разногледа и не откривам цени за доставка Thinking
Когато поръчвам от там цената е спрямо тарифата на куриера, аз взимам до офис на спиди и обикновенно излиза към 5 и нещо.

# 424
В Elinor има намаления... аз гледах дубайчетата, има интересни на много добри цени 🤣😂.
Аз да измрънкам за Елинор-скоро не бях поръчвала, но последната ми поръчка направена на 20.06 я доставиха на 01.07-толкова чакане до сега не ми се беше случвало.
От доста време чакам всяка поръчка по 2-3 седмици.Случвало ми се е да забравя,че съм поръчала Laughing
Парфюм за деня Ana Abiyedh Coral Lattafa  Flowers Hibiscus чуден е...

# 425
И аз чакам поне по 2 седмици от Елинор, но пък от там са най-големите ми попадения и редовно следя цените за нещо изгодно. Миналия месец арабчетата бяха с по-ниски цени, сега някои са вдигнати, но пак са изгодни.

# 426
При положение, че поръчах 2 парфюма по 20лв,които съм купувала по 35лв плюс доставката, лично аз и 3 седмици бих чакала 🤣😂. Реално спрямо стандартната цена, единят ще ми е като подарък. И определено ще имам половин кИлО 🤣 в различни варианти от любимия ми последно време парфюм Oriana.

# 427
zory1190 ,много благодаря! 🌹

# 428
Момичета, този Escape , който чета периодично да се споменава какъв аромат е? По нотки все попадам на неподходящи за мен

# 429
... И определено ще имам половин кИлО 🤣 в различни варианти от любимия ми последно време парфюм Oriana.
Кои са най-добрите кпия на Ориана?

# 430
... И определено ще имам половин кИлО 🤣 в различни варианти от любимия ми последно време парфюм Oriana.
Кои са най-добрите кпия на Ориана?
Ами на Borisova версията, но тя вече спря да ги продава, маслото е уникално, но имам и парфюма, на Ysuf Bhai и Reyna Maison Alhambra Simple Smile

# 431
Днес в DM си пръснах Rare pearls…много женствен,трайност огромна…оприличават го на Pure poison ,който от много време не съм тествала.Хареса ми много,оприличавам го с :женственост,любов,уют,чистота…

# 432
Точно такъв е и хубавото му е, че си е същият, какъвто и преди...повече от 20г. Heart

# 433
Здравейте! Имам нужда от Вашата помощ. Миналата година ходихме на Тасос и от едно магазинче си купих наливен парфюм /имитационен/. Беше имитация на https://www.fragrantica.com/perfume/Miu-Miu/Miu-Miu-Fleur-de-Lait-78755.html
Дали го има имитационен и мога да го открия някъде на нашия пазар? Благодаря!

# 434
Shobi го имат

Общи условия

Активация на акаунт