Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Здравейте!Интересува ме дали Parfen имат  имитации на Amouage.

# 511
  • Deutschland
Бонбонче, моят не е наливен. Ето го :

# 512
По повод дискусията за Дзен на Шисейдо, моят е с дървената капачка и наистина има за мен някаква прилика с КМ. Прекрасно се развива във ветровито, есенно време. Истински разкош.

# 513
А уж щях почивка от парфюмите да правя....дрън дрън, и аз не знам кой точно заблуждавам. Обаче толкова ми хареса, че мисля още поне едно шишенце да поръчам да си го имам за резерва. За първи път поръчвам от Елинор, изпратиха ми и мостричка на някакъв парфюмен екстракт, по-късно ще го снимам и него. Таа доволна 😁

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 18:45 от *Penny*

# 514
Може ли препоръка за сполучлива имитация на Soleil Blanc Tom Ford 🤗

# 515
Моля те да ми поговориш за Рейна Innocent Много му се чудя, още като го видях на 20лв миналия месец...Но отзивите за него са толкова в двата полюса, че реших да не рискувам..

# 516
За който поръчва от Иво да знае че е решил повече да не се занимава с парфюми и преустановява дейност.

# 517
  • Deutschland
Може ли препоръка за сполучлива имитация на Soleil Blanc Tom Ford 🤗

Имам капсулован на Рефан, но на мен аромата ми навява липов чай. Не е и траен. Връчила съм го на мъжа ми отдавна.

# 518
  • BG-DE
Имала съм Soleil Blanc на Парфен, беше много добър и като близост и като трайност.Simply Blanc Just Jack също е много хубава имитация но трайността му куца.

# 519
Моля те да ми поговориш за Рейна Innocent Много му се чудя, още като го видях на 20лв миналия месец...Но отзивите за него са толкова в двата полюса, че реших да не рискувам..
Първоначалното ми впечатление е много нежен, плодово-пудрен аромат. Поръчах на сляпо и не познавам оригинала. Не е типичен арабски. Малко ми прилича на love don't be shy в изпълнение на Мартинез. Сладка дъвка. Усещам си го силно вече няколко часа, а мъжът ми ми каза, че се разнася следа след мен като мина. Чудя се дали все пак да не го оставя да отлежи за няколко месеца, въпреки, че ще ми е трудно, но...

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 21:33 от *Penny*

# 520
Нямам време да пиша напоследък, но ви чета редовно Simple Smile
Всички си вдигат цените, съвсем като в  "дефлация"/както ни убеждават престъпниците, дето ни управляват/...Rage Не се учудвам, че на Иво му е писнало...
Сдобих се с оригинална мостричка на J'adore L'Or (2023) Dior. И много ми хареса. Разрових се да видя кой го произвежда от фирмите и стигнах до поста на Фрау от преди време /за което благодарности, Фрау ! Flowers Blossom/, в който тя пише за имитацията на Рефан /№336/. Купих си я на сляпо, защото нямам време да обикалям по физическите магазини. С две думи: По - остър е, по - груб. Липсват креместите нотки, които има в оригинала. Реално се усеща повече момината сълза. След половин час, обаче, при паралелен тест на двете ми ръце , между оригинала и имитацията на Рефан разликите вече са пренебрежими. Като трайност не е звяр, но е по - траен от оригинала.  При всички положения съм доволна, защото цената на оригинала е "в облаците"...
Като характер, парфюмът леко ми напомни един друг парфюм, чийто щастлив притежател съм /без да е негово копие!!!/, а именно - Leen Lattafa Perfumes.

# 521
Този пробвали ли сте го? Как ви се струва?

# 522
Първоначалното ми впечатление е много нежен, плодово-пудрен аромат. Поръчах на сляпо и не познавам оригинала. Не е типичен арабски. Малко ми прилича на love don't be shy в изпълнение на Мартинез. Сладка дъвка. Усещам си го силно вече няколко часа, а мъжът ми ми каза, че се разнася следа след мен като мина. Чудя се дали все пак да не го оставя да отлежи за няколко месеца, въпреки, че ще ми е трудно, но...
Какви различни възприятия може да имат хората за един аромат! Simple Smile Миналата година пробвах Reyna и за мен е малини с ароматна пръчица/incense (което липса в описанието във fragrantica) , странна комбинация от свежест и тежка, опушена нотка.

# 523
Здравейте включвам се с коментар за зелена липа . Аз очаквах да е уау липа , малко ми е странен . Някой тук беше коментирал,че го свързва с ремонт на кола ,бензин или нещо подобно... и аз усещам нещо такова ,по скоро масло на кола... не знам откъде идва този аромат.
А какво мнение имате за варянтите на  Light blue? Рефан има ли го и ако да знаете ли номер?

Последна редакция: нд, 13 юли 2025, 13:27 от Angelima

# 524
Отминава това неприятно усещане, като отлежи малко.

Общи условия

Активация на акаунт