Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 171
  • 738
  •   2
Отговори
# 495
Моля да ми кажете колко са сега 30 мл. на Заг Зодиак?
Искам да си напълня и аз Angel Nova и ще ходя до друг град за да си взема.
[/quote]
Значи за 2 техни шишенца с по 15 мл парфюм и едно тяхно с 30 мл платих точно 30.80 лв.
Като до колкото помня 15 мл шишенце с парфюм е 7.80 лв при последните цени.
Това е от магазин на Заг в София.
Лично за мен цените все още са ок, пък и е трудно да тестваш няколко дни даден аромат, за да прецениш дали ти харесва, стои добре и тн..., а и да е контролирано качество.

# 496
Моята поръчка беше 50мл (26лв.), и 3х15 (по 12лв.едното) - общо 62лв, с безплатна доставка.

# 497
Благодаря за отговорите ,но честно казано не мога пак да преценя колко струва 30 мл. парфюм на Заг Зодиак за да ми го напълнят.
Но като гледам цените не са много евтини и май ,ще мина на Рефан.
За сега техните цени са най-добрите.

# 498
  • Варна
Ето цените на Иво от Базар бг. от който купуваме Заг

# 499
  • вкъщи
30 мл са 9,90 с Ваше шише. Онзи ден взех Лалето.

# 500
Относно Дзена на Шисейдо...И аз така преди, от едно-две-три пръскания в Лили и накрая го купих от група във фейсбук. Един от най-любимите аромати за лятото ми е. Но ми давате идея да го разнося и на по-хладно.
Помня, че освен версията на ДП, някой беше писал и за версията на San Siro че е сполучлива.
Днес потърсих имитацията на San Siro и я нямаше нито в магазина, нито в каталога. Продавачката ми каза, че най-вероятно вече не се предлага. В близкото Лили пък ударих на камък с оригинала, нямаше го. В Пловдив има ли магазини на  D&P? Никога не купувам на сляпо, винаги първо тествам, яд ме е да давам пари за нетрайни парфюми, вода, независимо дали са оригинали или имитации.

# 501
По физическите магазини на Заг 1 мл наливен е 33 стотинки.
Междудругото A Man на Мюглер се чудех на какво ми ухае и се сетих, Intoxicated Killian много го имитира, особено като се развие малко и са го обявили, че е unisex.

# 502
  • София
Да, същия парфюм е, но не знам дали не е реформулиран. Новата опаковка на оригинала в момента е с дървена капачка, във Фрагрантика го сравняват с Шанел Шанс и Коко мадмоазел, но според мен няма нищо общо с тях, поне това, което мирисах няма нищо общо 🙂 Ако пробваш този на D&P ще съм благодарна да споделиш впечатления.

За мен няма нищо общо с Коко, имам и новата и старата версия на оригинала. Нищо му няма на парфюма. Никоя имитация не може да улови феерията на този парфюм, обаче! Никоя не е достатъчно нежна като оригинала. Но наистина не са лоши имитации, имат си чар Simple Smile

# 503
Във фирмения магазин на Рефан май е същата работа. Мисля, че платих 9,9 лв. за 30 мл. с 30 капки.

# 504
Всяко лято увеличават цените Заг. В един момент ще стигнат някои оригинали. Разбирам, че суровините не са евтини, ама ако спрем да купуваме?!? 🤔

Може ли отзив за  079 – Inspired by Mixed Emotions от Рефан, ако някой го има?

Много хубав, подправков, с лек мъжки уклон, но не достатъчно траен на моята кожа поне. Усещам го час, може и по-малко.
Скрит текст:

Frau C, благодаря ти за бързото описание Hug

Веднага след като излязох от работа минах през Рефан в нашия град, той магазина им е буквално под носа ми. Питах за Mixed Emotions 079 и имаше наличност Grinning Лек, свеж, зелен, подправков, малко сладичък, и цитрус се подава отнякъде сякаш.....Мнооого ми хареса и веднага си налях 50 мл. със 100 капки Yellow HeartGreen HeartBlue Heart Пръснах щедро на кожа... Ох, обаче наистина е мнооооооого слаб, за жалост....Сега около час - два след впръскване се усеща съвсем леко на кожата.
По ароматен профил ми прилича на Африканския бал, Wood Sage & Sea Salt Jo Malone, Gypsy Water Byredo,

# 505
Angel Fantasm дали има добра имитация?

# 506
Междудругото A Man на Мюглер се чудех на какво ми ухае и се сетих, Intoxicated Killian много го имитира, особено като се развие малко и са го обявили, че е unisex.
Много благодаря!
A Man на Мюглер на Заг кой номер е?

# 507

Много благодаря!
A Man на Мюглер на Заг кой номер е?
[/quote]
408 е Simple Smile Аз даже се чудя как не съм го душила, а е парфюм от 96та 😂😂, но предвид номера, не толкова отдавна Заг са го добавили в портфолиото си Simple Smile

# 508
Днес си взех Mod Vanilla от Рефан и много ми харесва. Поднових и Императрицата, макар че мога и без него, ама...

# 509
  • Стара Загора
Да, същия парфюм е, но не знам дали не е реформулиран. Новата опаковка на оригинала в момента е с дървена капачка, във Фрагрантика го сравняват с Шанел Шанс и Коко мадмоазел, но според мен няма нищо общо с тях, поне това, което мирисах няма нищо общо 🙂 Ако пробваш този на D&P ще съм благодарна да споделиш впечатления.

За мен няма нищо общо с Коко, имам и новата и старата версия на оригинала. Нищо му няма на парфюма. Никоя имитация не може да улови феерията на този парфюм, обаче! Никоя не е достатъчно нежна като оригинала. Но наистина не са лоши имитации, имат си чар Simple Smile

Моят е с пластмасова капачка, и няма общо с КМ (от който имам молко кол.оригинал). Да, не са бонбонести и сладникави и двата, но са в различни направления.

И аз мисля, че никоя имитация не може да пресъздаде тази финност и изтънченост, която има оригиналът, но от любопитство бих пробвала ДП, щом San Siro не го предлагат вече.

Общи условия

Активация на акаунт