Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 178
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Пак съм аз Bowtie
От следобед насам разносвам на китката си Meteore и определено мога да потвърдя първоначалните си впечатления.
Meteore от ЗАГ си го взех 3мл мостричка, още когато го пуснаха. Честно, стоеше ми някак сух, слама, дървесен, прашен, безличен, скука. Но Любимата страшно го хареса, и за нея е много привлекателен, открояващ се аромат. И да й угодя, все пак си поръчах една 15-ка за лятно време. Но все още не мога да го оценя.
А A*man, за него наистина само суперлативи мога да изкажа. Имам ЗАГ и Айфел. Страхотни са.

# 481
Аз се водех по твоето ривю, което беше направил за парфюма Hug , супер интересно го беше описал. Аз тази сухота, както казваш, сякаш я долавям в драйдауна, но е божествена, бих казала дори секси, леко анималистично..Любимата ти има вкус Sunglasses

# 482
  • Варна
........бих казала дори секси, леко анималистично..Любимата ти има вкус Sunglasses
Благодаря!
Любимата ми наистина има изключителен нос и усет, макар да не е изобщо вманиачена по парфюмите. Почти винаги се консултирам с нея........почти де Stuck Out Tongue Winking Eye

# 483
Menerva, заинтригува ме с този парфюм, аз също много обичам женствени и нежни аромати, ще пробвам и оригинала, и имитации.
Един много стар отзив на allforone от 2013 г., ако въобще е същият парфюм.
https://bg-mam.ma/p/730020/26980468

S-8
https://www.dpperfumum.bg/women-edt/

# 484
  • BG-DE
Да, същия парфюм е, но не знам дали не е реформулиран. Новата опаковка на оригинала в момента е с дървена капачка, във Фрагрантика го сравняват с Шанел Шанс и Коко мадмоазел, но според мен няма нищо общо с тях, поне това, което мирисах няма нищо общо 🙂 Ако пробваш този на D&P ще съм благодарна да споделиш впечатления.

# 485
Има нова версия, да, мразя като правят така с парфюмите...
Сещам се сега като ви се жалвах тук как във Варна в студа се влюбих в Calvin Klein - Reveal - и като дойдох в пловдивската вмирисана жега, да го търся и купувам, ми призля като се пръснах, гнус чак...
Та, Шисейдо-то е същата работа...топлото го унищожава, а в студено време се разгръща в пълната си красота и женственост.
Търсете старата версия обаче.

# 486
.сравняват с Шанел Шанс и Коко мадмоазел, но според мен няма нищо общо с тях, поне това, което мирисах няма нищо общо 🙂 Ако пробваш този на D&P ще съм благодарна да споделиш впечатления.
Zeno на Алхамбра наистина е много близък до Коко Мадмоазел и го подарих.Иначе е много траен!
https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Alhambra/Zeno-94155.html

# 487
  • Стара Загора
Относно Дзена на Шисейдо...И аз така преди, от едно-две-три пръскания в Лили и накрая го купих от група във фейсбук. Един от най-любимите аромати за лятото ми е. Но ми давате идея да го разнося и на по-хладно.
Помня, че освен версията на ДП, някой беше писал и за версията на San Siro че е сполучлива.

# 488
  • BG-DE
А, твоето шише с каква капачка е, дървена или пластмасова?  Мисля, че това, което пробвах и харесах е по-скоро новата версия, защото наистина няма никаква прилика с никой Шанел, щом Zeno прилича на КМ явно имитира старата версия🤔
Току-що намерих блотера, който напръсках вчера, ами той не мирише на нищо вече, това не помня с друг парфюм да ми се е случвало, май ще пасувам 🥺

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 11:09 от Menerva

# 489
Може ли отзив за  079 – Inspired by Mixed Emotions от Рефан, ако някой го има?

Преди малко си поръчах Gumin Tiziana Terenzi от D&P, на сляпо (разбира се Laughing ) По мой вкус изглежда, ако съдя по отзивите във Fragrantica. Green HeartPurple HeartBlue Heart Нямам търпение да дойде, за да го тествам.
В неделя ще пътуваме към Златни пясъци и си мисля да отскочим през седмицата до Гиза във Варна. Но oт друга страна ще сме с мъжът ми и тийна и че чудя дали да им пробвам търпението или да си поръчвам както досега на сляпо RelaxedLaughingStuck Out Tongue

# 490
Точно минах през Заг, та за Meteore, да наистина е unisex и според мен, но мен лично тотално не ме грабна, безличен ми е, да сухо се усеща, нито искам да го душа на ММ, камо ли аз да го нося.
Но А*Man много ми хареса, дано навия ММ да го  тества, че взех 15 мл.
Забърсах и една Angel Nova, и на мен ми ухае на леки малинки, много ефирни. Благодаря 🌹.
Междидругото Заг ще имат увеличение, незнайно колко, от 1ви август. Та, който иска да спести някое левче, дерзайте сега.
Гледах DP са вдигнали цените 31мв за 50мл, 47 лв за 100мл.

# 491
Точно минах през Заг, та за Meteore, да наистина е unisex и според мен, но мен лично тотално не ме грабна, безличен ми е, да сухо се усеща, нито искам да го душа на ММ, камо ли аз да го нося.
Забърсах и една Angel Nova, и на мен ми ухае на леки малинки, много ефирни. Благодаря 🌹.
Междидругото Заг ще имат увеличение, незнайно колко, от 1ви август. Та, който иска да спести някое левче, дерзайте сега.

Днес съм с Angel Nova на Заг и се нося в ароматен облек от сочни, вкусни и сладки малинки. Миналата седмица си поръчах една стотица от Заг, да си имам. Хладният летен ден е перфектен за развитието му :heart
Мисля, че цените отдавна са тези на D&P. Но може и да се бъркам.

# 492
Моля да ми кажете колко са сега 30 мл. на Заг Зодиак?
Искам да си напълня и аз Angel Nova и ще ходя до друг град за да си взема.

# 493
Моля да ми кажете колко са сега 30 мл. на Заг Зодиак?
Искам да си напълня и аз Angel Nova и ще ходя до друг град за да си взема.
Скрит текст:

Аз поръчах от Иво - последната му цена беше 25 лв. за 105 мл. в пластмасов / транспортен пълнител или 30 лв. за 105 мл. в стъклен флакон с метален пулверизатор.

# 494
  • Deutschland
Всяко лято увеличават цените Заг. В един момент ще стигнат някои оригинали. Разбирам, че суровините не са евтини, ама ако спрем да купуваме?!? 🤔

Може ли отзив за  079 – Inspired by Mixed Emotions от Рефан, ако някой го има?

Много хубав, подправков, с лек мъжки уклон, но не достатъчно траен на моята кожа поне. Усещам го час, може и по-малко.

Общи условия

Активация на акаунт