Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 219
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Дано не ме замете админ, един бърз въпрос. Трябва да купя парфюм на татко. Мъж на 70+. Кажете какво би се харесало от имитациите, а аз да го търся в оригинал. Много ми е труден за избор на подарък
D&g pour homme
Versace dreamer
Versace L'homme
Davidoff cool water
Davidoff Zino
Azzaro pour homme
Drakkar noir
Paco rabanne pour homme
Вечни класики. И се намират до 60лв.

# 466
Май че Заг я имаха тази версия, хубав е много 187, ако не се лъжа Simple Smile)

Скоро не съм го взимал от Заг, но потвърждавам казаното за него.

# 467
  • В полите на Витоша :)
Здравейте,
моля да ми препоръчате сполучливи имитации (може и арабчета) на тези любими парфюми:
- Paco Rabanne - Fame
- Zadig & Voltaire - This is her
- Armani - My way
- Viktor & Rolf - Bonbon (подозирам, че ще го спират, защото от април е постоянно намален по летищата и се възползвах да се запася малко, но все пак търся и по-бюджетен вариант).

# 468
Отбивам се да споделя, че поръчката от Заг ми пристигна и никога не съм била толкова "уау" от поръчка с наливни парфюми...Пърхам от радост и еуфория из офиса, не са ми съвсем адекватни впечатленията (само Womanity си пръснах веднага, уникален и толкова приличащ на оригинала), останалите само във въздуха фъснах и...уау.
Meteore (LV) е просто stunning, не знам каква дума да използвам друга, отвя ми главата, унисекс е за мен, но толкова добре блендирани цитруси не бях срещала в парфюм. Много класа излъчва, не е някой безличен летен аромат. нямам търпение да видя как се развива и дали ще стигна до базата.
A*Man (Mugler) - не е за топло време, нооо ако трябва да опиша с парфюм перефектния мъж 10/10 - ще бъде с този аромат. Много "жив" аромат, дори само във въздуха усещам колко е многопластов, на кожа какво ли ще е...
И последно - малинките с личи на Angel Nova - къде съм спала досега...или както се пееше в една песен "where have you been" Heartbeat Не съм голям фен на чисто плодовите аромати, но това е божествено. И зарежда с усмивки и позитивизъм. От много време го споменавате тук, съжалявам, че по-рано не посегнах към това бижу...Като го подуших първоначално, устата ми се напълни леко със слюнка Joy Но е много премерено сладък, не отива в категория "girly scent".
Пратили са ми и 3 мостри от капсулованите им парфюми - Alien (брилянтен), Incanto Shine (Salvatore Ferragamo) и Chloe - оставям ги за утре, че днес ми стана много.
Много съм щастлива Relaxed

# 469
Здравейте,
моля да ми препоръчате сполучливи имитации (може и арабчета) на тези любими парфюми:
- Paco Rabanne - Fame
- Zadig & Voltaire - This is her
- Armani - My way
- Viktor & Rolf - Bonbon (подозирам, че ще го спират, защото от април е постоянно намален по летищата и се възползвах да се запася малко, но все пак търся и по-бюджетен вариант).
Fame на Заг и D&P, My way на Заг и Parfen
 И на двата вариантите на La Perfume са чудесни и трайни. Simple Smile
Cafe Delmar като те чета и утре тичам до Заг 🤣😂 да добия и аз впечатления от ароматите, които са те отвяли 😆

# 470
Колко струва 30 мл. парфюм на Заг Зодиак наливен?
Мисля да отида до Ямбол и да си налея 2-3 шишенца ,но скоро не съм купувала от тях и нямам идея по колко са.
А ако има някой тук от Ямбол ,може да ме насочи къде да отида да си напълня.
Последният път видях надпис над един магазин в центъра на Ямбол и мисля в събота да ходя.

# 471
  • София
Дано не ме замете админ, един бърз въпрос. Трябва да купя парфюм на татко. Мъж на 70+. Кажете какво би се харесало от имитациите, а аз да го търся в оригинал. Много ми е труден за избор на подарък
Вижте този аромат https://www.fragrantica.com/perfume/Hermes/Terre-d-Hermes-17.html, за мен е много класен и подхожда за по-зрели мъже. Не знам дали има сполучлива имитация обаче.

# 472
Му way Армани е много добър DP в момента съм със него и един за подарък след малко ще подаря . Уникален е като аромат пресъздаден е прекрасно близо до оригинала.

# 473
Пак съм аз Bowtie
От следобед насам разносвам на китката си Meteore и определено мога да потвърдя първоначалните си впечатления. Въпреки, че се води мъжки, намирам го наистина за унисекс, особено след първоначалната цитрусова бомба, която отшумява след 20тина минути. Нямам парфюм с такъв силен цитрусов уклон, затова толкова ме впечатлява, но, както и да е, разгръща се много интересно, докато стигне до една мека база, която напомня на Бакара...не искам да казвам, че нотката е медицинска, а всъщност може би това, което привлича обонянието към Бакара, е точно този тънък момент, без негативите на медицинската нотка, а само мекотата й. Абсолютен унисекс, отнася ме към луксозно лято в Позитано, спокойствие, минимализъм, самодостатъчност дори. Не знам оригиналът какъв е, но версията на Заг е брилянтна и като трайност, и като изпълнение.

# 474
  • BG-DE
Миналата седмица в едно Лили си пръснах Зен на Шисейдо и взе, че много ми хареса. Досега никога не съм проявяла интерес към него но явно понеже сега съм на вълна нежни и женствени парфюми силно ме плени, оттогава още два пъти го пробвам със сериозно напръскване но, за съжаление колкото ми хареса толкова е и нетраен върху мен (2-3 часа), а при нас сега дори не е жега 🥺 Намерих го в един сайт на D&P но не знам дали е добър, ако някой го познава ще съм много благодарна ако сподели мнение.

# 475
Менерва, имах оригинала. Слагам го в категория "най-женствени аромати". Но - лятото го изпива...не е за топло време. Съветът ми е да си вземеш оригинала и да му се наслаждаваш от есента нататък.Heart

# 476
Шосейдо Зен имат много добра имитация Айфел ,също и арабския-много,много траен

# 477
  • BG-DE
Много благодаря, момичета 💐 Ако намеря арабчето може да го взема за сега, а за есента оригинала 🙂

# 478
  • София
Нали парфюмите от Заг трябва да отлежат няколко седмици? Спомням си, че се коментираше в темата преди време.

# 479
  • BG-DE
Никога не съм оставяла наливен парфюм да отлежава, ако при другите смисълът е да се вкара малко въздух във флакона то при наливните какъв е🤔

Общи условия

Активация на акаунт