Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 204
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
Чудесно,уважавам на всеки мнението,нали затова споделяме.

# 451
Здравейте!
Моля, предложете ми добра имитация на Womanity на Мюглер.
Аз използвам версията на Заг, издържа ми цял ден.Все се каня да пробвам на Гиза но отдавна не съм си пускала от там поръчка...
Парфюм за деня- Velvet Musk Lattafa  Simple Smile)) Много добре се държи,ще видим като трайност как е ,особено сега в жегите както всичко изчезва при мен. Бяхме 4 дни в Пловдив,пръсках и подновявах с Мансера (оригинал) и пак след 1-2 от жегата спирах да усещам каквото и да е и наново подновявах Laughing

# 452
  • BG-DE
+1 за версията на Заг, скоро не съм я взимала но се надявам, че не са я променили, много близка и трайна.
Миналата седмица си бяхме в България за няколко дни и обиколих много магазини за арабски парфюми, твърдо бях решила да си взема нещо, от всичко, което пробвах единствено Lattafa Majar ме грабна и го взех, като аромат ми харесва но трайността му е мега слаба, трябва ли да го оставя да "отлежава" или просто си е такъв 🤔 Взех да се чудя дали не е менте, купих го от някакъв щанд за арабска парфюмирия в мол Парадайс.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 08:44 от Menerva

# 453
+1 за версията на Заг, скоро не съм я взимала но се надявам, че не са я променили, ..... Lattafa Majar ме грабна и го взех, като аромат ми харесва но трайността му е мега слаба, .....
Не са го променили все още Уоманити:) За Lattafa Majar може би трябва да отлежи. Моят е доста силен и наситен,но е на няколко месеца.Не е от най-трайните но е прилично траен.

# 454
Ре,другия път дай сигнал за кафе,като си в Пл👍🏻,аз днес ще ходя до Заг на Иван Вазов точно за Уоманити,и нещо друго лятно.

# 455
Сега ми събудихте смокиновата страст, пускам поръчка към Заг, моля ви за препоръка за нещо мъжко, което е перфектно изпипано, да не пускам поръчка само за 1 парфюм.
За Ombre Nomade отзиви..?

* поръчах едни смокини в 50мл, да не да станат твърде скъпи до следващото лято, с това евро Simple Smile, Angel nova, A*Men (Mugler) и Meteore (Louis Vuitton). Ще споделя като ги налазя Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 14:43 от Café del Mar

# 456
Здравейте!
Моля, предложете ми добра имитация на Womanity на Мюглер.
Лично на мен на Заг най-много ми допада Simple Smile
Cafe Delmar - Ombre nomade е адски задушлив за  лятото, мъжко зависи какво харесва половинката, но Megamare е топ за лятото, Light blue DG мъжкия също, Boss scent е по-скоро целогодишен, не помня Man in black дали от тях го взимах, но е супер също. Aqua Di gio също летен. Имат един нов мъжки, от най-новите, ех че му забравих името, леко опушен е, но и той не е за лято, а е есенно зимен.

Последна редакция: вт, 08 юли 2025, 15:21 от Sansola

# 457
Мили дами, някоя от вас случайно да е попадала на добра имитация на BURBERRY Goddess, ще бъда благодарна на мненията ви!

# 458
На Рефан е 99% идентичен с оригинала, онзи ден ги сравнявах пак, трайността му също е топ, 10/10..
Сансола - чудех се за Мегамаре...но се отказах, че не знам дали няма да дойде твърде "маре" Joy ) Благодаря ти за споделеното, ще го имам предвид при следваща поръчка Heart

# 459
Дано не ме замете админ, един бърз въпрос. Трябва да купя парфюм на татко. Мъж на 70+. Кажете какво би се харесало от имитациите, а аз да го търся в оригинал. Много ми е труден за избор на подарък

# 460
https://www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Light-Blue-Pou … -Vibes-80377.html
Търся добра имитация на този разкош? 😫😪🫶🏼 help

# 461
Май че Заг я имаха тази версия, хубав е много 187, ако не се лъжа Simple Smile)

# 462
  • област Софийска
Здравейте! Коя е най-добрата имитация на Bvlgari Cristalline Omnia?

# 463
Някой пробвал ли е Million Gold на Рефан?  Да сподели как е като трайност, моля
Аз го имам и при мен е доста траен, поне 6-8 часа, тъй като повече не съм била с него. Много го харесвам, а го взех на шега, търсейки нещо друго.

# 464
Дано не ме замете админ, един бърз въпрос. Трябва да купя парфюм на татко. Мъж на 70+. Кажете какво би се харесало от имитациите, а аз да го търся в оригинал. Много ми е труден за избор на подарък
Полина, много зависи от вкуса на човека...
Бих те пратила в DM да тестваш серията на Bugatti, макар че там не са евтини, в Емаг са на половин цена направо...има доста неща които можеш на живо да тестваш. А и има много други опции за подарък.
Имам вкъщи две Бугати-та Joy - и са compliment getter. Трайност - 8/10.

Общи условия

Активация на акаунт