Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 372
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Как е Сантал Роял на Заг? Оригиналът ми идва доста скъп
Аз препоръчвам горещо Сантал Роял на Гиза и на Камея,като в Гиза, розите се усещат една идея повече,а в Камея е по-"опушен"-точно копие на оригинала. За трайност няма да говоря,и двата са над 12 часа

# 601
Още един глас за версията на Santal Royal на Kameya. Купих си я по препоръка оттук, наистина е много траен! Аз съм човек с вечния проблем с трайността на парфюмите и ми е ок. В сравнение с оригинала една идея по " студен" , по свеж, не така сочен, плътен  и женствен. Не мога да определя за кой сезон е най добре, пробвах го в жегите, но не ми допадна. Изчаквам есента.

# 602
  • Стара Загора
Кои други парфюми на Камея смятате, че си струват? - като близост до оригинала
Аз ходих до магазинчето им да търся Mandarino di Amalfi, който се оказа спрян и реших така и така съм там да взема поне един тестер.
Душих, душих...не можах на нищо да се спра..в крайна сметка взех Скандал, макар че исках нещо ново и различно.
Това, което ми направи впечатление е, че тестер лентите много дълго след това ухаеха.

# 603
  • София
Парфюми на Камея продават ли се във физически магазин?

Последна редакция: пн, 21 юли 2025, 20:04 от Amiamo

# 604
Не знам дали е за тук въпроса ми, но
някой знае ли как да различа оригинален еклер от фалшификат? Нещо стикер , код за проверка имат ли Латафа? Благодаря 🫶🏼

# 605
Santal Royal Guerlain е всичко друго, но не и женствен аромат. Всъщност именно версията на Заг лично на мен ми е по-женствена, защото парфюмът е по-мек, а оригиналът плътно стои унисекс с опушени топли сандалови турски рози, парфюм само за студено време. На топло време е леко задушлив, просто защото е адски наситен.
Да попитам някой с идеи за парфюми с наситени магнолии?

# 606
И за мен е твърдо унисекс-абсурд лятото да го нося.Имам оригинал,но колкото и фин да е удът,направо деликатен,”кадифен” му викам😀,нося го само в хладни есенни или зимни дни.
Sansola,наскоро говорехме за Rare pearls Avon,там усещам много магнолия.

# 607
  • Deutschland
Парфюми на Камея продават ли се във физически магазин!

Да, но в много малко градове. Виж тук

https://kameya.bg/magazini/

# 608
И за мен е твърдо унисекс-абсурд лятото да го нося.Имам оригинал,но колкото и фин да е удът,направо деликатен,”кадифен” му викам😀,нося го само в хладни есенни или зимни дни.
Sansola,наскоро говорехме за Rare pearls Avon,там усещам много магнолия.
Благодаря, но сега като търсих инфо тук за него, намерих че бил тежичък, за лелки над 55-60, което определено не ми хареса като коментар 😂🤣😆. Иначе няко го водят и аналог на Pure Poison Dior, но той е с Гардении.

# 609
  • BG-DE
Не знам дали е за тук въпроса ми, но
някой знае ли как да различа оригинален еклер от фалшификат? Нещо стикер , код за проверка имат ли Латафа? Благодаря 🫶🏼
Имат хорограмен стикер на опаковката парфюмите на Латафа но не съм сигурна, че не може да бъде изкопиран и той.

# 610
Sansola,определено е за проба,в ДМ го има.

# 611
Здравейте, получих тестери на този комплект, но съм изхвърлила брошурките, а не намирам  читав каталог
https://www.refansofia.com/bg-product-details-1682.html
Може ли помощ чия имитация е?

# 612
  • Deutschland
Заповядай:

149 – Inspired by Scandal

# 613
Sansola,определено е за проба,в ДМ го има.
Много благодаря за инфото, не знаех че изобщо има Avon парфюми там, камо ли този Rare Perls.
Ще тествам, пък да видим.
Но аз все още издирвам по-класен аромат магнолия 🤣😂.

# 614
В имитационната парфюмерия ли?Ще ми е интересно да споделиш.Иначе за класни магнолии в другата тема за парфюми ще ти предложат.

Общи условия

Активация на акаунт