Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 40 090
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Имах Donna на Trussardi, това при мен беше с убийствена трайност...подарих го на майка ми, от далеч усещам като е с него, носи се ароматна диря след нея или в помещението...Красив класен аромат, на мен ми дойде  too much просто, нещо така ми избива на задушлива роза , а роза вътре няма ...
Не е парфюм като за 100лв, затова ако някой му е хвърлил око, издебнете справедлива цена. Преди 2г. купих 30мл за 35лв..

# 586
Днес купих имитация на Versace Yellow Diamond от Заг Зодиак, бива ли, ползвали ли сте го?
Cafè del Mar, 100 мл. струват 100 лв. Blush

# 587
Yellow Diamond съм имала от Заг и е много добре направен.

# 588
Благодаря, Джуд! Hug
Има ли в темата от Бургас или такива, които са посещавали магазина на D&P в града? Добре ли е зареден, има ли наличност на повечето парфюми? Харесала съм си няколко, но няма в Пловдив, чудя се дали да не се отбия по път към морето.

# 589
Понеже тук има повече хора от фб групата.
Един чисто нов Posses The Secret Man на Орифлейм 75 мл. без едно пръскане, точно копие на Invictus иска да бъде разменен за някакви интересни дамски неща. За жалост ММ не го хареса и вече близо година отлежава в шкафа. Понеже не искам да нарушавам правилата, можете да ми пишете.

# 590
Благодаря, Джуд! Hug
Има ли в темата от Бургас или такива, които са посещавали магазина на D&P в града? Добре ли е зареден, има ли наличност на повечето парфюми? Харесала съм си няколко, но няма в Пловдив, чудя се дали да не се отбия по път към морето.

Магазина е добре зареден.

# 591
Много благодаря! Супер, значи ще се ходи, само най-необходимото, ММ ще припадне ритуално. Grinning

# 592
Днес купих имитация на Versace Yellow Diamond от Заг Зодиак, бива ли, ползвали ли сте го?
Cafè del Mar, 100 мл. струват 100 лв. Blush

Аз имам yellow diamond на Kameya , не познавам оригинала и не мога да кажа доближава ли се , но като аромат е приятен , летен , не натрапчив .Трайността е слаба . Ааа и да кажа, аз познавам физически магазин на D&P в Бургас в центъра,който вече е затворен. Къде има друг там ? И има ли въобще? Тъй като Good idea споменава,че е добре зареден , може би аз не съм достатъчно информирана за втория?

# 593
Сакън, недей така, вече съм обещала най-вкусните торти в Бургас, всичко е уредено, какво ли не прави човек за едни парфюми. Joy
Този адрес е посочен в сайта:
гр.Бургас
ул.Александровска 137

# 594
Сакън, недей така, вече съм обещала най-вкусните торти в Бургас, всичко е уредено, какво ли не прави човек за едни парфюми. Joy
гр.Бургас
ул.Александровска 137

ААА сетих се къде е , за него не знам , той може и да е отворен. Не съм от Бургас и за съжаление не мога да съдействам повече.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 07:14 от Angelima

# 595
гр.Бургас
ул.Александровска 137
Охо, извинявам се, извън темата, ама храната ми е на ниво парфюми и затова силно се интересувам къде са най-вкусните торти в Бургас?

# 596
гр.Бургас
ул.Александровска 137

ААА сетих се къде е , за него не знам , той може и да е отворен. Не съм от Бургас и за съжаление не мога да съдействам повече.

Аз също не съм от Бургас, но често ходя,преди 2 седмици си беше отворен и си купих 2 парфюма.На Александровска е,номер не мога да кажа,но в района на стоматологията беше,на отсрещната страна.

# 597
Как е Сантал Роял на Заг? Оригиналът ми идва доста скъп

# 598
Хубав е Santal Royal на Заг, имам оригинала и е трайно и добро попадение.
Някой с мнение за Shobi като трайност и проекция?

# 599
Здравейте,
Да споделя , на мен Summer glow аvон, много ми  наподобява на  Be delicious .

Общи условия

Активация на акаунт