Сполучливи имитации на маркови парфюми - 62

• 41 514
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Момичета,
Я да питам вие когато получите комплимент за парфюм и ви питат какъв е казвате ли или го криете в тайна Laughing ?

# 706
Някой пробвал ли е да подсили парфюм с парфюмно масло 🤔. Имам едно масло La vi est belle 10 мл., което не ползвам, така си седи и парфюм от Лидълските и много се чудя да ги смеся 🤣😂. Лидълският е много хубав, но малко траен, а маслото вече над 2 години седии е адски трайно.

# 707
  • София
Момичета,
Я да питам вие когато получите комплимент за парфюм и ви питат какъв е казвате ли или го криете в тайна Laughing ?
От какъв зор да го пазя в тайна?!
Казвам охотно Grinning Ако пък после има и положителен обратен отзив, съм особено щастлива.

# 708
Момичета,
Аз винаги питам за парфюма, ако ме е впечатлил аромата.
Мен са ме питали само веднъж, но не беше комплимент, затова реших, че човека иска да знае кой е парфюма, за да не се прецака  като купи същия.Laughing

# 709
И аз да попитам нещо. Забелязали ли сте, че парфюмите в които има каквато и да е сладка нотка стоят добре на тъмни жени , а белоцветните на светли? Сигурно аз се вманиачавам, обаче всичко чисто бяло което съм пробвала ми седи все едно грешен цвят фдт върху лицето.
Няма ли грам сладко , не съм аз.
Да си проверя теорията. Фрау, тъмнокоса ли си?

# 710
  • Deutschland
Не. Русокоса по рождение, после реших да се изсветля още повече и така до ден днешен.

# 711
Ха, направо ме изненада.
Значи всичко си е в моята глава.

# 712
Ами ако си напоръчваме всички един и същи аромат ...знам ли ...Laughing

# 713
  • София
А, че то сега не си поръчваме...

# 714
Ами то и аз казвам името,защото ми е някак неудобно да не го кажа, но имах колежка която поръча същия като моя , след като и го казах и леко се обидих така тихичко Laughing

# 715
Аз съм така - светлокоса и не ми подхождат сладките аромати, ама никак. Мислила съм върху това и преди. Как се развиват върху  децата ми и приятелките: върху матова кожа и тъмна коса сладките са като тяхна втора кожа. Синът със светла кожа, светла коса носи такъв невероятен шлейф на по-чистите, акватични парфюми, но не му отиват "тъмните" парфюми, както ги наричам. При пеияте леките ми е валидно до една: светлите задържат и развиват белоцветните, сапунените аромати. Докато при по-тъмните стоят идеално опияняващите парфюми като от '1001 нощи".

# 716
Успокох се, че не съм дала съвсем фира🤣

# 717
Ами то и аз казвам името,защото ми е някак неудобно да не го кажа, но имах колежка която поръча същия като моя , след като и го казах и леко се обидих така тихичко Laughing
Цял живот най - чистосърдечно си казвам името на парфюма /апропо - точното име, а не както правят някои - само името на парфюмния дом/...Напоследък, обаче, и аз преосмислям с кого какво споделям /визирам офиса/. Защото ми се случиха на няколко пъти неща, които ме смущават и разстройват. С две думи: Преди време бях изпаднала в захлас с Gucci Bloom Gucci на Заг Зодиак. Получавах комплименти от колежките си. Включих ги в поръчката си на следващия път. Така и те се сдобиха с този парфюм. И започнаха да го носят в офиса. След което една от тях има нахалството да каже пред всички: "Това си е моят парфюм".  И започна да го носи 24/7 и да го поръчва отново и отново и отново. Аз, съответно, естествено спрях да го нося. Спрях и да му се радвам. ОК, тя има 5, а аз 155, но радостта ми от Gucci Bloom изчезна. Същото стана и с едни тениски. Бях добър човек и казах на колежките си от къде си купувам тениските, които те харесаха. И тук направихме обща поръчка. И една от тях си поръча абсолютно същите тениски, които си поръчах и аз. И започна да ги носи 24/7. Носи ги целия сезон !!! Докато не ги съдра от пране и носене. А аз не посмях да облека нито веднъж нито една от тях в същото време. Защото имаше реален шанс да сме като "табуретки" в един момент и това щеше да ме разстрои. Е, да, сега, два сезона по - късно, когато съм 100% сигурна, че нейните тениски са вече в кофата, аз мога да си нося моите. Добре, че не робувам на "горещи модни тенденции", защото го имаше и варианта изобщо да не ги облека никога.
Та... Споделям имената на парфюмите си, но вече само с непознати хора. А в офиса като ме попитат с какъв парфюм съм и им вадя шишенце без надпис, да се "ориентират". Гадна съм, да. Но те са си го заслужили 200%.

# 718
Ако ме питат за името на парфюма, който нося, казвам само ако ми е приятен човека.

# 719
Честно казано в повечето случаи не казвам... гледам да смотая нещо от рода че е силен омекотителя и ползвам парфюмни перли 😃
Но и аз ароматите си ги приемам като личен почерк и не обичам друг да ухае на мен.

Общи условия

Активация на акаунт