За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 15 617
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
Вики, това не е ли от много актуалните в момента waistcoat
Това дрешле явно му е запазена марка, но пак си е готин. Прилича на копринена жилетка със смокинг яка,

https://www.facebook.com/reel/1599743460743351?fs=e&fs=e
И още един вариант
https://www.facebook.com/share/r/1Afbdzz97C/

Едва ли има жена по-далеч от модата от мен. Направи ми впечатление това с черното нещо под ризата и как е изведено над бялата яка и го споделих. Днес докато давахте своите мнения ми дойде наум, че при нашия климат и потни жлези (особено при мъжете) носенето на сако на голо ще е доста екстравагантно. Но вероятно в някои кръгове би било нормално. Трудно ми е да преценя. От единствения бал, който видях тази година в София- този на Американския колеж, ми направи впечатление, че прекрасните млади дами са облечени много в черно. И това малко ме натъжи. Толкова са млади, че бих предпочела да ги виждам леки и въздушни в светли тонове.
Аз си доглеждам "Стандартните процедури на идеалния брак", въпреки че вече веднъж съм го гледала. Но пак ми е интересен. Довечера ще се потопя в готварския с Ю на Роца, от който тя е недоволна. На мен ми внася спокойствие и предвидимост. Лека вечер1

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 09:20 от victoria vassileva

# 61
Роце, желая ти много здраве, успехи и радостни мигове. Нека всеки ден бъде изпълнен с нови А-Драми и прекрасни изживявания. Честит рожден ден!

# 62
  • пак на Рив Гош
Дани, много ти благодаря за пожеланията! Hug
Как ме разконспирира, значи! Joy

Та, тъй като за поредна година оставам млада и хубава, ви черпя по една Birthday

И, за да не е само спам, видях, че от юли телевизия JTBC ще излъчва по два "уикенд" сериала - един с два епизода в петък вечер, и един с епизоди в събота и неделя. И, като гледам програмата, юли месец ще е натоварен Grinning
https://www.soompi.com/article/1747737wpp/jtbc-announces-broadca … r-upcoming-dramas

# 63
Честит рожден ден, Роца!
Желая от сърце бъдеще изпълнено със здраве, обич и мечти!
https://www.facebook.com/reel/1833362730641041

# 64
Роца, честит рожден ден! Да си жива и здрава, да пътешестваш на Изток и много да се забавляваш!!! Наздраве!

Едва ли има жена по-далеч от модата от мен. Направи ми впечатление това с черното нещо под ризата и как е изведено над бялата яка и го споделих. Днес докато давахте своите мнения ми дойде наум, че при нашия климат и потни жлези (особено при мъжете) носенето на сако на голо ще е доста екстравагантно. Но вероятно в някои кръгове би било нормално. Трудно ми е да преценя. От единствения бал, който видях тази година в София- този на Американския колеж, ми направи впечатление, че прекрасните млади дами са облечени много в черно. И това малко ме натъжи. Толкова са млади, че бих предпочела да ги виждам леки и въздушни в светли тонове.

Не че е чак толкова важно, но балът на АК все още не е минал Simple Smile

# 65
Роца Birthday Balloon Birthday
Честит рожден ден! Пожелавам ти Wi-Fi, който никога не прекъсва и винаги те свързва с правилните хора.

Правилните хора
Скрит текст:

# 66
Не че е чак толкова важно, но балът на АК все още не е минал Simple Smile
Ето това събитие имам предвид- може би има няколко вечери на бал- не знам, но аз това видях.
 https://www.facebook.com/photo?fbid=1108578707973417&set=pcb.1108587931305828

За да не е празен пост:
В шеста серия на "Твоя вкус" ставаха чудеса. Или аз отново нещо не съм догледала. В ресторанта в Сапоро обикновен готвач в кухнята приготвя риба фуго?
Скрит текст:
Риба фуго (или фугу) е изключително деликатесна, но и силно отровна, ако не бъде приготвена правилно. Затова:
Само сертифицирани готвачи имат право да приготвят фуго в страни като Япония.
Изискванията включват:
•   Специално обучение – понякога с продължителност 2–3 години
•   Изпит за лицензиране – включва теория, практика и приготвяне на фуго за ядене (понякога и от самия готвач)
•   Лиценз от властите – в Япония се издава от съответната префектура
Готвачът трябва да може с хирургическа прецизност да отстрани органите, съдържащи тетродотоксин – изключително токсично вещество, което няма антидот.
Важни факти:
•   Само някои части на рибата са годни за консумация.
•   В ЕС и много други държави продажбата на фуго е строго регулирана или забранена.
•   В Япония обикновено се сервира само в лицензирани ресторанти.
В този готварски сериал работничка в кухнята приготвя фуго. Не разбрах тя да е лицензирана.

# 67
newsm59
Роци, здрава, щастлива, обична и ценена да си newsm51.

Пригатвяй се, че идва newsm03.

# 68
  • България
Та, тъй като за поредна година оставам млада и хубава, ви черпя по една Birthday
Скрит текст:
Много здраве и късмет и в следващия живот среща с някой от твоите любимци!

Или някои, нека да е както ти харесва. Hug

# 69
  • пустинен пъпеш
Роца,здраве,любов и пътешествия!И множество интересни к/с сериали в предпочитаните от теб жанрове.
!

# 70
Роца, честит рожден ден! Flowers Cherry Blossom BirthdayFlowers Tulip
Много здраве и  усмивки!
Скрит текст:

И мен ме заинтригувахте с 365: Repeat the Year Grin, още повече, че го има и с български субтитри.
Май пандите ще се увеличим Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 71
Относно китайските актриси спор няма, добре сте ги подбрали. Гласувах за Бай Лу и Д.Дилмурат.Smiley
Обаче при корейските съм крайно разочарован.Не видях Song Hye Kyo.Ок мога да преглътна липсата и, Но липсата на UI определено НЕ. Тя си ми е красавицата от корейските актриси.

# 72
И мен ме заинтригувахте с 365: Repeat the Year Grin, още повече, че го има и с български субтитри.
Сега изгледах последния епизод и много ми хареса. Финалът и целия сериал. Има всичко - мистерия, трилър, драма, също и история, която ме държа на крака от началото до края.

# 73
Относно китайските актриси спор няма, добре сте ги подбрали. Гласувах за Бай Лу и Д.Дилмурат.Smiley
Обаче при корейските съм крайно разочарован.Не видях Song Hye Kyo.Ок мога да преглътна липсата и, Но липсата на UI определено НЕ. Тя си ми е красавицата от корейските актриси.

Song Hye Kyo е в списъка, виж номер 11.

# 74
  • вятърничава
Честит рожден ден, Роца!
Бъди винаги здрава, усмихната и сияеща! Бъди все така свежа и любопитна!
Пожелавам да видиш корейците тази година на техен терен!

Сигурна съм, това че за поредна година оставаш млада и хубава се дължи както на корейската козметика и маски, така и на азиатските сериали! Не виждам причина да крия нещо красиво, като Ю в скрит текст.

Общи условия

Активация на акаунт