За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 15 590
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
  • пак на Рив Гош
Като се замисля може очилата да са направени от Шрьодер и костенурките да се появят. Техните червени линии ще бъдат свързани с пицата.
А може и да са от Шрьодингер и хем да се появят, хем да не се появят Joy
Не съм гледала (още!) сериала, ама ако продължите с тези дискусии, ще ме накарате да го започна И него, подстрекателки! Joy
Преди време четях един уеб-туун за една девойка (и още разни хора), които виждаха червени линии, ама бяха по една на човек, свързваща ги със "Сродната Душа". Както гледам, в сериала май всеки има по повече линии... или повече сродни души? Това позволено ли е? Joy

И, простете за невежеството, кой (или какво) е Дам Дук?

Не помня дали пусках това, убиец на страстта по господин Сато SatisfiedSatisfied
---------------------------
Извинението ми е: Запълвам страницата
Ауууууу, това не трябваше да го виждам! Леле, обувките! Scream
Абе, изобщо цялостният стил е мани-мани Joy Панталоните приличат на вариант на самурайските... етно-шик Joy

Аз пък като извинение за запълване на страницата - част от фойерверките снощи в наше село, които завършиха под обилен проливен дъжд:
https://youtube.com/shorts/nUgMQcQjN64

# 721
# 722
Като стана дума за Шрьодингер

Сега сериозно.

Роца и аз съм попадала на червената нишка на съдбата и сродните души. Много романтично и тогава гледах тай сериал и си изплаках очите.
В случая не е това.Тук е S за sex, social и secret и няма сродни души.

Цитат
ще ме накарате да го започна И него, подстрекателки!
Ама той е само 6 (шест) епизода 😱

# 723
  • пак на Рив Гош
Ама той е само 6 (шест) епизода 😱
То така се започва - само, само... и докато се усетиш, вече си Animal Panda Face с тъмни кръгове до сливиците, които дори супер-дупер подочните корейски пачове не могат да оправят Joy

bb6, мерси за разяснението за Дам Дук Hug.

След малко ще пусна новата тема.

# 724
  • България
В китайския жанр Wuxia често има по един бог, който връзва червени нишки на хората.
За боговете не се отнася, тях не ги ловели тези връвчици.
В Ashes of Love богът на връвчиците беше този:

Обикновено е някоя лисица, нали са по чаровете.

# 725
  • пак на Рив Гош
Заповядайте да пренесем седянката в НОВАТА ТЕМА

И някой да се прежали да пусне първо мнение, моля, че да допълня анкетата с картинки Grinning

# 726
  • Русе
Хипотетично:
Скрит текст:
- ако очилата се предават от учителката - защо?
- очилата вадят най-лошите желания на човека, който ги носи ( моралните качества или липсата им в индивида)
- досега жертвите бяха само жени, каква е връзката с учителката?
- по логика, освен ГГ-ня, и учителката вижда линиите без очила.
Излъчените епизоди са 2, т.е., 1/3 от всичките, затова нахвърлях някои въпроси. Но не е изключено да съм далеч от сценария.

Общи условия

Активация на акаунт