За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 15 634
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
И към края на темата - кратко видео за мъжете в традиционни китайски рокли

https://www.youtube.com/shorts/kPFT8arq9LU

Роца, току що успях да гледам видеото за A Dream within a Dream - ами не знаех, че са имали такива големи проблеми с A Journey to Love, нито че са изръсили огромна сума за авторските права на песента използвана при любовния триъгълник, т.е. наръгълник, с който започва еп 1.   
Всъщност това, което казва е нещо, което е ясно - това е творба с много слоеве и на много нива - различни хора ще харесат различни неща, и различни хора хванат различни неща от нея.  Тя казва, че  феновете на A Journey to Love в момента ликуват заради A Dream within a Dream , защото виждат A Dream within a Dream   като възмездие.  Това нямаше как да го знам макар да следях дискусиите ви за проблемите в тая индустрия.   Че нещата се казват така, че който трябва да разбира, разбира. 
Доста суперлативи за Главния, също и за музикалния сценарист.   Бил най- добрият в Китай.  И това не го знаех, само че такива уникални музикални решения - седиш и остави сюжет  -само им се възхищаваш какво въобще са направили и как са го направили  като музика и саундтрак. Така че, не, не знаех че е най-добрия в Китай, само беше ясно че е уникално добър.   Е, тука докато не съм го забравила тоя сериал - да ви поздравя  с още нещо, използвано в сериала:
https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=passo+doble … 0AFB83D&FORM=VIRE

# 706
  • вятърничава
Watashi no Otto to Kekkon Shite. Гледах и се кефих. Чудесен сериал, няма минута скука.
Скрит текст:
Много съм доволна от мистър Сузуки за случая със сестра му и за всичко, което направи в тези 2 епизода. Много съм доволна от Миса. Добре си изигра картите. Все по-добра актриса става и какви етюди разигра. Прекрасен стайлинг за среща с бъдеща свекърва. Браво и на фризьора. Стара жена ли я нарече? Joy Да похваля заекващата свекърва и безмълвния свекър, както и жално виещия от мъка секс жребец, т.е. техен синковец, гордост за знатното семейство.Честито на новото семейство и "най-добрата" приятелка. Доста стрес преживя, дано не се отрази на бебето. Добре, че вероятно няма бебе, да видим сега как ще излезе от лъжата за него. Роца, пак ще те изпитвам, ти, видя ли падащата кола от червен мост , той си спомни това в дома на Миса, докато обличаше пуловера с костенурката? Какво мислиш за това?

Видях и Камекичи, спокойна съм, че е добре.
Не, не мога да не се върна на Сато, какви погледи мяташе, а пижамата с костенурчо. Мисля, че Той все повече ми прилича на Animal Turtle в лице. Tuon, извинявай! Не го обиждам, напротив. Чакай да ти се скарам:как можа точно ти да пишеш, че се отказваш от Дука. Точно ти да предадеш Тек, не го очаквах от най-верния му фен. А дори не е вампир в розово сако.

S-line 1-2
Скрит текст:
Поредната мрачна, крими история, пълна с нещастни и объркани хора, престъпления в тъмните сокаци на грозните им квартали. За сега ми носи онова усещане от гледането на Пъзела и Карма.Той е детектив небрежно секши и се прави, че не го  осъзнава. Аз бях останала с впечатление, че той ще вижда линиите. Ама не.Момичето ги вижда, дори на хората по телевизията. 😱Много е натоварващо.И Да Хе е някаква разсеяна сладурана учителка в училището на племеницата му, много ми се иска с Него да се харесат.Прехвърчаха искри, но ми се струва, че тя играе роля и се преструва.И това не е романтичен сериал, все пак! Останалите още не мога да ги усетя какви игри играят. За сега е мрачно, загадъчно и интересно. Ноооо, винаги могат да съсипят всичко и вероятно ще го направят.

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 01:20 от bb6

# 707
Watashi no Otto to Kekkon Shite

Аз чакам момента, когато ще Й признае, че е взел Камекичи под своето крило Joy.
Ще я покани на гости и ще даде на Камекичи да донесе годежния пръстен.🤣

bb6
1
Цитат
Мисля, че Той все повече ми прилича на Animal Turtle в лице.
Ти защо мислиш, че Тя се влюби в него? Защото прилича на влечуго.  🤣
2
Цитат
Точно ти да предадеш Тек, не го очаквах от най-верния му фен.
Горкият, нещастен Тек, който има късмета да случи на фен като мен.
Да се обади на Джеф Сатур, за да го пита как се справя с тази травма. 🍹🍸 🍶

S Line
Забавно е колко червени линии има над главата си героя на Lee Soo Hyuk 🤣
Скрит текст:

Не ми се стори тъмен, мрачен или страшен, но наскоро гледах любимите си моменти от Strangers From Hell, защото Lee Dong Wook е зъболекар. Повече ме притеснява дали няма да изненадат с втори сезон и дали ще обяснят защо някой вижда тези линии.
Забелязах, че ще свърши като за моя рожден ден. Това повече ме притеснява. Сигурно са си казали - Tuon ще има ден-ден. Да и направим подарък. Тя ще бъде щастлива, че серила ще свърши. 🤣🤣🤣

# 708
Снощи започнах Coroner's Diary започна многообещаващо. Дано да продължи така и да не прецакат нещата сценаристите

# 709
Тази сутрин от уважение към собственото ми време довърших "Божурите". Не е тайна, че съм по-голям любител на любовните истории и романтиката, отколкото на жените-предприемачи и мъжете рицари и патриоти, които в същото време са с меки сърца. Твърде измислено ми е човек, който владее меч да е с такива домошарски маниери. Но знае ли се? Изпълниха всички поръчения на ПМ, но ми остана усещането за измамени очаквания. Първата част беше много по-.вълнуваща. Тук ми продадоха много местен патриотизъм. Вероятно времената са такива... Язък за хубавите актьори!

# 710
  • вятърничава
Аз чакам момента, когато ще Й признае, че е взел Камекичи под своето крило Joy.
И аз,и аз!
Ще я покани на гости и ще даде на Камекичи да донесе годежния пръстен.🤣
Heart EyesHeart EyesAnimal Bee(нямам пеперуди) Animal UnicornAnimal UnicornAnimal TurtleAnimal TurtleTwo Hearts
Цитат
Защото прилича на влечуго.
 Joy
Горкият, нещастен Тек, който има късмета да случи на фен като мен.
Не си от стабилната фенска маса Joy Затова пък в тази тема резко му се повишиха феновете. +3 Stuck Out Tongue Winking Eye

S Line
Този детектив (героя на Lee Soo Hyuk) се оказа голям палавник. Учителката зиро Thinking
Скрит текст:

Ето, дори и тук е с най-много линии.

Роца цял уикенд чака да изпишем тази тема и за да и благодаря,че се грижи за нас и да и напомня,че е обещала да гледа филм с господин Гу край басейна Tropical DrinkWink

# 711

S Line
Този детектив (героя на Lee Soo Hyuk) се оказа голям палавник. Учителката зиро Thinking
Учителката няма линия, защото  убива гаджетата си  след като скъса с тях. Вероятно. Не съм сигурна, но тя нямаше нито една линия.

# 712
  • вятърничава
Tuon, ти си човек с опит, веднага си личи!
Опит в гледането на този жанр Mag
Разконспирира я.

# 713
Честно казано не бих заложила пари в тази теория. 🤣
Ама не мога да измисля нищо друго. 😱

# 714
  • пак на Рив Гош
любовния триъгълник, т.е. наръгълник, с който започва еп 1.  
Joy Joy Joy
Точно това ме спечели за сериала още в първата минута Grinning
И на мен много ми харесва музиката, което при мен е рядкост, понеже съм пълен музикален инвалид и невинаги обръщам внимание на музикалния съпровод.

Роца цял уикенд чака да изпишем тази тема и за да и благодаря,че се грижи за нас и да и напомня,че е обещала да гледа филм с господин Гу край басейна Tropical DrinkWink
Тя Роца толкова неща си е запазила за гледане край басейна, че както е тръгнало, няма да ѝ стигне времето да се потопи в Swimmer след месец Joy.
Добре поне, че през август излизат само 2 сериала от списъка ми с отбелязани, та имам надежда да успея да видя и филма с господин Гу, и още един с Ли Сян, и трети с Любимия Ю, плюс да довърша започнатите сериали и да изгледам и някой по-стар Scream. Тия дни видях, че господин Гу участва и в Designated Survivor: 60 days, който ми стои в Нетфликс от 2 години, та му е време да се изкачи нагоре в списъка.

Скрит текст:
Видях, видях колата от моста Red Car! Даже си помислих, че това е вторият шанс на Сузуки-сан да има своя щастлив край с Миса и Animal Turtle , инвестирайки в bubble-tea и извън Олимпиадата Joy
Краят на 6ти епизод ме накефи на макс, Миса такова разбито сърце Broken Heart изигра, направо за Оскар!
Да видим сега дали Приятелката ще успее да вкара Томоя Неверни в кекон с най-стария трик в арсенала (People Baby).

Law and the City - както очаквах, случаите, по които адвокатстват, са ми по-интересни от героите. Та ще продължа още малко... и така от седмица на седмица, ще взема да го довърша след 2-3. Но не ми пречи особено, понеже (непопулрно мнение!), харесвам И Джонг Сок и нямам нищо против да ми краси екрана.
Участва и Kang You Seok от Resident Playbook и в един от тазседмичните епизоди си направиха гаргара с него:
Скрит текст:
Контекст: Героят му е леко разглезено богато хлапе-адвокат и го раздава малко сваляч. На среща е в бар с една девойка.
Девойката: "Оппа, ти сигурен ли си, че си адвокат?" (един вид, твърде е красив/интересен, за да е скучен адвокат)
Той: "Ами не, аз всъщност, съм бивш айдъл"
Девойката (впечатлено): "Аууууу, айдъъъл!" Heartpulse
Той: "Ама тя групата не беше много известна и не просъществува дълго, но все пак, бях айдъл!"

Пишете, пишете, поне да преполовим 49та страница, че да пусна новата тема довечера, докато съм още в заслужен дълъг уикенд (по случай тукашния национален празник), чиято сутрин прекарах бършейки прах от колекцията аниме фигурки с четка за рисуване, докато гледах военния парад по Шанз-Елизе Joy
Ако пък не успеем, ще е утре вечер, няма страшно Grinning

Последна редакция: пн, 14 юли 2025, 15:40 от Роца

# 715
  • Русе
Аз бих заложила на идеята...Wink Дай мнение за очилата Thinking

# 716
  • вятърничава
Роца, ще използвам да ти честитя националния празник, щото нали трябва да довършим страницата Joy
За г-н Гу не се притеснявай, търсех повод да си пробутам фотото. Може да го оставиш за коледната ваканция, по-подходящ е за пуловери и сняг.

Kang You Seok от Resident Playbook
Айдълчето-докторче-сладурче с дългите пръсти. Не можах да го позная с тази прическа.

Не помня дали пусках това, убиец на страстта по господин Сато SatisfiedSatisfied

Извинението ми е: Запълвам страницата

# 717
Аз бих заложила на идеята...Wink Дай мнение за очилата Thinking
Знаеш ли колко се чудих за тези очила ☺️ и нямам представа.
Може да са от извънземна технология, може да са направени от тайна лаборатория в Китай. Може  богът Костенурката Змия да ги е дал на Дам Дук или шаманската от The Haunted Palace да ги е направила, все пак тя правеше очила.
Ако са извънземни може, за да изследват морала (макар, че какво ги бърка морала на хората) или лесно да проследят човешките взаимоотношения с цел по-бързо разбиране на човешката структура и начини на общуване.
Ако са направени в лаборатория (може и да не е в Китай) това означава ли, че са оръжия или по-скоро вид експеримент? Като оръжие си е опасно. Видяхме какво направи ученичката, а ако попаднат в ръцете на някой с мания за величие, психопат, тиранин и т.н. Експеримент, не мога да измисля какъв ☺️ Някой да вижда връзките на друг и.....какво? Ще стигнем до морала на хората и ще сложим анатема на всеки, който е имал повече от една връзка? Това е глупаво.
Не знам.
Въпросът е момичето защо има тази дарба😱 Изтеглила е късата клечка и има най-лошата способност. Вместо да се телепортира, тя вижда червени линии. Какъв късмет само.

Надявам се да ни обяснят всичко за червените линии, очилата и каква е идеята им.

Ти имаш ли теория?

# 718
  • вятърничава
Дам Дук JoyJoyJoy
Къде се върна ти?
Тайната лаборатория в Китай ми звучи най-достоверно Satisfied

# 719
Дам Дук JoyJoyJoy
Къде се върна ти?
Тайната лаборатория в Китай ми звучи най-достоверно Satisfied
Не Дам Дук, а бога Костенурката Змия. Тук костенурката е най-важна, нали гледаш Watashi no Otto to Kekkon Shite и знаеш за костенурката и смисъла на всичко останало.
В една друга вселена света се държи от 4 слона, които стоят на гърба на една костенурка.

Като се замисля може очилата да са направени от Шрьодер и костенурките да се появят. Техните червени линии ще бъдат свързани с пицата.

Общи условия

Активация на акаунт