За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 15 610
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Още не съм го гледала, но планирам.

# 676
  • София
Още не съм го гледала, но планирам.

Дани, той още не е излязъл. Говори се за август, но няма нищо потвърдено. Обаче май са пуснали резервациите.

# 677
Ели  знам, но съм в очакване да го пуснат, надявам се скоро Sunglasses  До тогава ще наваксам с другите и каквото ново открия.

# 678
След последните епизоди на The First Night with the Duke си мисля просто да го зарежа. Казвам си, “Остават само два епизода, ”, но тогава се чудя ... заслужава ли си? И ме убеждават, че характера на Дук-а е много смекчен, а политическата интрига в уебтуна е много повече. Неща, които въобще не ме интересуват, защото се радвах на комедията и сладката романтика, но сега има само драма. 😭
A Dream within a Dream ми е другата дилема. Епизод след епизод едно и също. В началото беше забавно, но вече е досадно. Харесвам само принца, но горкия дори не може да я остави да си живее живота, защото когато и се случва нещо лошо той е задължен да я спасява.😱 Той и казва “Защо не повярваш на мен, на човека, а вярваш на сюжета”, но тя не го разбира или е по-лесно да не иска да го разбере.
Пред тези двата Ayashii Partner е един страхотен сериал, дори само защото епизодите са му по 20 мин.

Знам, знам, петък е, но еднорозите ми са нещастни и стачкуват с постери “Гледай Legend of Zang Hai” и “Искаме Сяо Джан”. 🦄🦄🦄

# 679
  • София
Добро утро в петък:

Как да си помогнем с диетата

Калмар на грил

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 08:13 от ElzaFB

# 680
# 681
  • вятърничава
Предлагам за класацията Zhu Yi Long.

Tuon, ето корейската версия. Нахрани домашните животинки Animal UnicornAnimal UnicornAnimal Unicorn

Направо ми се догледа отново! Прокурорът е много хубав в костюми, но моето Cupid открадна от този очилатко.

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 15:02 от bb6

# 682
Tuon, ето корейската версия. Нахрани домашните животинки Animal UnicornAnimal UnicornAnimal Unicorn
HugHugHug
Казах на еднорозите да си гледайте работата и, че ще гледам каквото си искам. 😱
Много ми се обидиха и хвърляха върху мен сладки и тъжни котки.

# 683
  • София
Tuon, дай ги твоите еднорози при мене. Аз само заради тях ще гледам Xiao Zhan, да са доволни животинките. После ще ти ги върна.

# 684
Днес тотално зарязвам дюка и пиона! Продължавам си с  новия Love and Sword и Justice in The Dark, който почти довърших.  The Princess‘s Gambit ще  го догледам докрай, историята ми харесва.
https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=2542913516048407

# 685
Аз съм на 5 еп. на дюка и до момента ми харесва, но като чета последните коментари, явно ще трябва да се подготвя психически за драматизми Cold Sweat

Изгледах за 2 дни Perfect Marriage Revenge, който без да блести с нещо уникално, ми задържа вниманието от начало до край (дори не съм превъртала). Grin

Доглеждам тайландския Mama Gogo и се чудя след това дали ми се яде захарен памук, или искам да си опъна нервите от напрежение Sweat Smile

Хубава вечер и наздраве :beer Sunglasses

Последна редакция: пт, 11 юли 2025, 20:46 от Alуa

# 686
  • пустинен пъпеш
И аз продължавам с The Princcess Gambit,след малко ще изгледам днешния 32 еп.И свободен превод по автоматичните субтитри на другата песен в сериала.
Скрит текст:
Цветовете на прасковата опадаха,
вчерашните следи изчезват.
Напред са бури и ветрове,
нашите съдби се клатушкат,
подобно на плуващи облаци.
Уви,аз бродя по това,
което е останало.
Хватката на съдбата не ме освобождава.
Ако времето ме е пощадило,
всичко един дъх,за да остана.
Ако можехте да видите
дълбочината на моята вяра.
Самичък влизам в играта,
всяка крачка правя без съжаление в мен.
Макар че окови сковават душата ми
и завързват тялото ми  ми,
аз се разхождах през живота и смъртта преди.
Аз не се боя от жестоките изкушения на съдбата.
Аз разкъсах всички връзки.
В този живот нашите нишки се преплетоха,
в любовта и болката ние се пресякохме.

# 687
  • България
Петъчен.

# 688
  • пак на Рив Гош
3.   Riley Wang и Vin Zhang за съответните им роли в сериала Song of the Moon.  И в допълнение - за изпълнението на Zhang в King's Woman- главна и на Riley в A Dream within a Dream - второстепенна, ама най-добра второстепенна.  
Prinx, избери един от двамата - Райли или Бин-Бин, да ги докараш до трима Grinning
Пък другия може и аз да го номинирам Wink

Отбелязах си постовете с номинираните актьори, този уикенд започвам да ги подготвям. Тъкмо и да изпишем темата в идващите 2-3 дни.

Не ми отчайвайте така с A Dream Within a Dream - аз съм някъде докъм 11-12ти епизод и ми и е още забавно. Ама ако после ще тъпчат 20 епизода на едно място, и аз ще съм тъжна, не само еднорозите на Tuon.

Догледах Oh My Ghost Clients -  вървеше ми много добере, до последните 2-3 епизода, когато поизплискаха легена. Иначе трудово-правните истории ми бяха интересни, както и тримата Главни герои. Но имат поздравления от мен, заради засягането на темата за безопасността на труда и правата на работещите, нещо, което не се вижда често в сериалите.

Днес изгледах тазседмичните епизоди на "Кекон"-а (Marry My Husband: Japan). Много ме кефи този сериал, и развитието на образите, и изпълнението, дори и Гаднярите кефят! Видях и акулите в бара Joy. Изобщо, следя си го с удоволствие, даже може и да си го преговоря по-късно по някое време. Даже ми дойде идеята да изгледам и корейския му събрат, въпреки Минка... докато не ми се мерна една статия в тукашен ежедневник, където казваха, че по отзиви на публиката, японската версия превъзхожда значително корейската. И идеята ми ще си остане неосъществена. Grinning

# 689
ElzaFB, заповядай  🦄🦄🦄 тези сладки и капризни същества. Когато станат досадни може да ми ги върнеш и без това тази вечер няма за какво да мрънкат. Ще бъдат щастливи. Обещавам.

Alуa, гледай танци. Виж колко се старият да танцуват в Mama Gogo.🍸

Моарейн, оооо тази снимка с рожденика е само за мен, нали?

Роца Hug запази отчаянието си за The First Night with the Duke.Искам да кажа, че след смеха и радостта от началото ще ти остане само то - отчаянието. 🍸 А аз смеех да се оплаквам от The Haunted Palace.🤣
A Dream Within a Dream
Става интересно към финала.
Силно начало-средата е скука, но финала компенсира (малко клише)+има сладък край (не забравяйте за сцената след финалните надписи)
Ако беше с 10 епизода по-малко щеше да е перфектен.

Watashi no Otto to Kekkon Shite
🤣 за погледа на мистър Сато когато Тя му каза, че го е нарекла разглезен син, който флиртува с всяка служителка.
И двойно 🤣🤣 когато Тя му каза, че не се интересува, че се е целувал с нейната приятелка.
🤣🤣🤣 За сладкия пуловер с костенурка
Скрит текст:
Но нищо не може да се сравни със срещата на Тя с родители на годеника си и Неговия поглед като я видя с тоалетчето.
Страхотно. Трябва ли да се забавлявам толкова много?
Спойлер за сериала
Скрит текст:
Бях 99% сигурна, че и той има втори шанс.
Все пак кой ще се съгласи да инвестира в бъбъл чай? Само този който знае за повторния му ренесанс.

Последна редакция: сб, 12 юли 2025, 08:58 от Tuon

Общи условия

Активация на акаунт