В търсене на плажна чанта

• 1 264
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте! Търся плажна чанта или две, достатъчно здрави да поберат и носят 4 хавлии, вода, лосиони и други дреболии. Не държа на фешън десен или дизайн, търся здравина. Всяко лято хвърлям по 1-2 разкъсани, абсолютна липса на качество. Та,ако имате впечатления за някой магазин (София) или онлайн, моля споделете. Весело лято 😊

# 1
Моите са купувани все от Джъмбо. След третата година чак ги изхвърлям.

# 2
Моите всички са рекламни - имам на Нивеа, Виши, Авен и др. - обикновено аптеките (например Ремедиум) ги дават с покупка на продукти. Не ми се е случвало да се скъсат.

# 3
И моите са от Джъмбо ще им бъде втора година,но все още са здрави и ще свършат работа

# 4
И аз суркам една от Джъмбо сигурно десета година вече.

# 5
Аз имам една от Уайкики - супер здрава, има-няма 5 години се ползва, назаем я давах, пера я в пералнята, не е мръднала. Обаче не е чак толкова голяма да побере 4 хавлии, ако са от по-обемните.

# 6
  • SF
Ако са с 4 хавлии, да носят по 2 чанти - жената с кошница, мъжът й с раница.
Сега плажни чанти да искаш. Голямо изкушение са!
Не е лошо всяко лято да сте с нови, актуални за сезона. Ако съм на мястото на таткото, друго освен раница не бих обмисляла.
Аз имам доста нескъсани и немръднали, а също ги товаря много. Имам и рекламни, но и модерните, актуални торби, изработени от въжета, коноп. Стават за товарене. Хем  за плажна чанта ги ползвам, хем и за дамска.

# 7
Случайно купих хладилна торба от супермаркет "Флор" в билдинг "Флор" на крайбрежната в Бургас. Става идеално за плажна чанта. И прави впечатление на хората – заглеждат се по нея. Yum Външно е лъскава като фолио от шоколад. С изрисуван пингвин увит със шал. Държи топли/студени храни и напитки до три часа.

# 8
В Джъмбо днес видях уникални плажни чанти. Аз имам много и не ми трябват, но наистина сега е момента за плажен пазар.

# 9
Чанта от DM.
Хавлии от Декатлон - леки и бързо съхнат.

# 10
Такава голяма може да ползвате пазарските чанти, има свежи десени и са от полиестер.

# 11
И моята е от Джъмбо, но аз голяма не искам. Събира една хавлия, малко плажно мляко, вода, протмоне и ключове.

# 12
  • София
Една имам от Джъмбо и една - от Gang. Еднакво качество, Джъмбо е малко по-удобна, а и вече имат онлайн магазин.

# 13
Благодаря на всички! Ще се ходи до Джъмбо явно ☺️ Весело лято на всички 🍉

# 14
  • София
Да споделя и аз за моята чанта, която ползвам повече от 10 години. Не е мръднала, голяма, може да побере спокойно 3 кърпи. За съжаление не мога да кажа от къде е купена, защото ми е подарък. Подобна на тази от снимката е, но не е прозрачна:

Общи условия

Активация на акаунт