В търсене на плажна чанта

• 1 739
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
Ние сме с една като от зебло, от ОЛХ я бях купувала преди 3 години и все още държи фронта, при все, че сме 5 човека.
Виждам, че и вие носите повечко хавлии - бих препоръчала да вземете от тънките хавлии от Декатлон - не заемат място и съхнат много бързо Simple Smile

# 16
Не държа на фешън десен или дизайн, търся здравина.
Проверете в H&M.

# 17
Понеже и аз съм в търсене на голяма чанта открих и поръчах тази ( с 25% отстъпка )

Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://www.aboutyou.bg/p/barts/chanta-tip-shopper-morum-2549117 … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/barts/c … er-morum-25491174

Надявам се да изкара дълго.

# 18
  • София/Севлиево
Аз си купих от Джъмбо,предната ми беше една хубава Адидас,но съпругът ми като разчиствал зимата и взел,че я изхвърлил,направо се поболях,около 7-8 години изкарах с нея,преди това пак имах от Джъмбо и тя доста време изкара та затова отново от там взех.Събират се 3 хавлии (малкия ходи с пончо),играчките му за плаж,1-2 бутилки вода от 1,5 литра, слънцезащитни и един несесер с мокри и сухи кърпички,ключове,телефон и пари.

# 19
Да се включа и аз с молба за препоръка.
Искам плажна чанта, която да се затваря отгоре с цип или копче(тя), да е здрава и евентуално да е голяма. Не държа да е красива. Ако е непромокаема ще е вече сбъдната мечта.

# 20
  • SF
Щом не държите на външния вид, защо не си вземете някакво малко сакче, или пък по-голямо, с размер, който ви устройва. Продават се и в Джъмбо, и в Декатлон - всякакви размери на много приемливи цени.
Плажни чанти има и по 80 лева, сигурно и нагоре, а за 12-15 можете да се сдобиете с нещо удобно за плажа.
Последните два пъти аз съм с мрежеста от коноп. Много е модерна,  не много голяма, за да не я тъпча. Когато съм със самолет, не мога да я взема и ползвам от тези много меките сгъваеми ранички само от плат, джоб и въжета за презрамки. В разгънат вид са само правоъгълници.

# 21
Точно от Джъмбо взех преди две седмици голяма плажна чанта с цип, за скромната сума от 10 лв. Същите на сергиите по морето бяха по 25 и нагоре.

# 22
  • SF
А същите може да намерите и в Тему за 7. Примерно. Simple Smile
Сергиите се зареждат от Тему. Тему предлагат и добавяне на надписи  - Greece, Bulgaria, I Blue Heart NY, B E A C H, Sun&Sea, Nivea, Avon, могат да напишат и вашето име.
Иначе чантите се изработват от юта, с подплата, цип, евентуално вътре виси джобче за телефон и ключове, пак с цип, дръжки като въжета. Ако много я товарите, металните халки, които покриват дупките за дръжките, ще се извадят по-бързо. Всичко зависи и от това дали я търкате по скали, ползвате я за възглавница в пясъка, ползвате я за багажна чанта или само като плажен аксесоар за допълване на тоалета, в който има шал, лосион, очила и парфюм.

# 23
Абе много от плажните магазинчета по морето и от Джъмбо се зареждат. Виждала съм примерно на касата хора с по 2-3 колички джапанки.
Тему хубаво е по-евтино, ама за по-големи поръчки не знам до колко по-евтино би излязло.

# 24
А същите може да намерите и в Тему за 7. Примерно. Simple Smile
Сергиите се зареждат от Тему. Тему предлагат и добавяне на надписи  - Greece, Bulgaria, I Blue Heart NY, B E A C H, Sun&Sea, Nivea, Avon, могат да напишат и вашето име.
Иначе чантите се изработват от юта, с подплата, цип, евентуално вътре виси джобче за телефон и ключове, пак с цип, дръжки като въжета. Ако много я товарите, металните халки, които покриват дупките за дръжките, ще се извадят по-бързо. Всичко зависи и от това дали я търкате по скали, ползвате я за възглавница в пясъка, ползвате я за багажна чанта или само като плажен аксесоар за допълване на тоалета, в който има шал, лосион, очила и парфюм.

Мен ми трябва да ми допълва тоалета, а да си носим с нея хавлиите, водата. Не ходя по плажове с бийч барове и шезлонги, на див пясъчен плаж ходим. 4 хавлии нося, 2 бутилки вода, плюс 2 пончота за децата да ги подсушаваме след водата.

# 25
  • SF
Сак? Сак на колелца?
За плажната козметика отделна чанта ли носите? Аз я слагам в плажната чанта, плюс пари, телефон, книга, може кенче фанта...

# 26
Като чета за чантите от Джъмбо,че издържат 3 години,направо се чудя.. И аз имах няколко от Джъмбо,които изглеждаха здрави. И една година не издържаха. А едната буквално още на първия плаж там където са захванаъи дръжките се разплете и се чудихме как да ги приспособим,за да стигнем все пак до плажа... И така и не си намерих хубава и здрава чанта.

Общи условия

Активация на акаунт