За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 16 677
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
  • вятърничава
Тц, не ми харесва вече. Не му ли падна цената, да не го продават заедно с актьора? Това е стара колекция вече, трябва да са излезли новите, а тези да са намалени.
Май не само на мен не ми се работи Sweat Smile
Лято е:

# 256
Аз приключих с моята. 🤣 Свободна съм да гледам, стига да намеря какво, че след чистката на сериали миналата седмица ме е страх да започна нещо ново Blush
Всъщност смятам да оплюя сериал, който се мисли за Lost (без крещенето в джунглата) и да забравя за съществуването му.
После ще завърша и последния наличен епизод на Koi wa Yami, защото този поглед казва много и крие още повече, но, да....сладък е.

# 257
  • пак на Рив Гош
Тц, не ми харесва вече. Не му ли падна цената, да не го продават заедно с актьора? Това е стара колекция вече, трябва да са излезли новите, а тези да са намалени.
Той Демончо май вече няма да може да влезе в Пуловера, с бицепсите, които е направил в казармата Grinning.  Сутринта го гледах на снимки от фитнеса, заедно с V от BTS: https://www.allkpop.com/article/2025/06/btss-v-shares-final-mili … -of-his-discharge

И аз приключих с работата за днес, но сериалите ще ги оставя за след вечеря - Nine Puzzles, от който ми остават 2 епизжда и тазседмичнота порция от Second Shot At Love.

# 258
  • вятърничава
Tuon, припадаща Animal Rat
Лилави панделки и 130 банера обграждат военната база на Ким Техьонг от BTS, за да отпразнуват уволнението му.
Роца, тези вече са си наляли:

Някой гледа ли сериала на Со Джи Соп?

# 259
Тази събота ще се проведе поредният "Азиатски фестивал" в София.
Щандът на Южна Корея е номер 3.

14  юни от 10 до 20 ч. зад музея "Земята и хората"

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 22:49 от diziler

# 260
  • Русе
Така ме гризеше присантимана от къде ми е познато лицето на Генерала, мъжът на братовчедката на ГГ-ня от "Пленник на красотата", с едното зелено око...Артистът , Лу Ла, участвал в "Един - единствен"/ One and only. Ами гледам безразборно, не познавам и известните артисти, какво да кажа за тези от 2-ри план?! Така ми се пада, малко гледам! Simple Smile A на Лу Ла нещо не му върви на главни роли, все в спомагателни го виждам.
......
🏆Официално обявени наградите на Weibo Movie Night 2025! 🏆
🏆Най-популярен/водещ актьор на годината
#XiaoZhan
🏆Любима роля на годината
Xiao Zhan в ролята на #GuoJing в #LegendOfTheCondorHeroesTheGallants
🏆 Любим филм на годината
#LegendOfTheCondorHeroesTheGallants
🏆Най-очакваният филм на годината
#DeXianJinZhi, изигран от #XiaoZhan
Церемонията по връчването на наградите Weibo Film Night Awards 2025 ще се състои на 13 юни.

Последна редакция: ср, 11 юни 2025, 18:01 от winona

# 261
  • София
win, на мен продължават повечето да са ми еднакви като лица, колкото и да ги гледам. Наскоро даже Neo Hou не познах.

Охохо, Сяо Джан е обрал всичко като гледам. Само стискам палци да пуснат филма по кината когато пак съм в Китай, за да гледам и него. Въпреки че темата му изобщо не ми е интересна.

# 262
  • пак на Рив Гош
Програмата на азиатския фестивал звучи много интересно! Почти ми се прииска да си бях в София
Аз още се чудя дали да ходя на тукашното корейско изложение в събота.

Уин, и аз не различавам много китайци, дори и в главни роли, а какво остава за поддържащи Joy

Nine Puzzles - довършен снощи. Чудна качествена кримка, която ми държà вниманието до последния епизод. Нямаше празно! Кастът беше страхотен, и главните, и второстепенните актьори. И добре, че нямаше романс. Много съм доволна, изгледах го с голямо удоволствие Grinning.

Ли Сян определено е по-добър актьор, отколкото танцьор Joy: https://www.facebook.com/share/r/15r3keH719/

И са толкова сладка двойка двамата (направо ми се приисква да си преговоря Go, Go Squid, докато чакам втория сезон на The Flourished Peony): https://www.facebook.com/share/v/1JcCzwxTNp/

Ако някой ден сте в Северна Корея, внимавайте кого ще наречете "оппа": https://m.koreaherald.com/article/10499631

# 263
# 264
  • България
6 епизода от Si Jin минаха добре, днес даже помня какво гледах снощи. Joy

Помислих, че ще гледам нещо межди Story of Kunning Palace и Scent of Time, но не е.
Zhang Wan Yi има много странен глас, много тих, с особена интонация.
И в друг сериал ми направи впечатление, чудя се как са го оставили с неговия глас.

# 265
  • Русе
МоарейнД, "Si Jin" лично на мен ми хареса. Е, то винаги може и по-добре, но сериалът е сериозен, с добра игра. Джан УанЙи наистина има особен глас, но мисля, че друг тембър не би му бил подходящ (мое мнение на лаик). Аз го харесвам, харесвам и партньорката му, Йин Тиан( не знам дали я пиша правилно), не играе лигави роли. Wink
Роца, знаеш, че много харесвам Ли Сиян, нищо, че не е блестящ таньор! Simple Smile Аз ще седя на място, той да ме обикаля с това подрипване, а като му омръзне, може да ми попее. Joy Ще пада смях!  Тук поне изтече инфо, че прагът му за хумор бил нисък...Stuck Out Tongue Winking Eye А все играе едни такива сериозни роли...Това Пеони/Божур-че така го чакам?!

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 12:46 от winona

# 266
6 епизода от Si Jin минаха добре, днес даже помня какво гледах снощи. Joy

Помислих, че ще гледам нещо межди Story of Kunning Palace и Scent of Time, но не е.
Zhang Wan Yi има много странен глас, много тих, с особена интонация.
И в друг сериал ми направи впечатление, чудя се как са го оставили с неговия глас.

Хмм, на мен неговия ми е най, ама най-любимия мъжки китайски глас. Ужасно специфичен, различен и секШи. Иначе Si Jin не съм гледала, много еднакво ми звучеше с последните му два сериала, а и Jing Tian нещо не мога да се насиля да я харесам.

# 267
🤣🤣🤣
Доста се забавлявах с  първи епизод на The First Night with the Duke
Тя се събуди в роман. Направи парти с коктейли и се държа като рецидивист - съблазни принца и му отне девствеността, за да може да има кралска власт. 😱Това е точен цитат.Той сам го казва.🤪
Сега - Той иска да се ожени за нея, тя иска да върне правилния сюжет на романа.

# 268
  • пак на Рив Гош
🤣🤣🤣
Доста се забавлявах с  първи епизод на The First Night with the Duke
И аз! Хилех се като ряпа в някои моменти. Отначало си имах някакво усещане за дежа вю, нещо като Extraordinary You, ама в Чосон. Cocktail Cocktail Cocktail парти ме спечели за каузата. Нямам спомени уеб-туунът да беше толкова забавен, или просто съм го зарязала още по времето на дежа вю-то.

# 269
Надявам се да завърши също толкова забавно.
И мен ме спечели партито и как бързо ги убеди 🤣 Защо ни сервират чай? Няма да можем да заспим от него🤣

Ако някой е гледал A Time Called You може ли да каже за края, но без големи спойлери. Чета, че е двусмислен. Явно няма да е пух и 🦄, но как е двусмислен? Положително или отрицателно. С надежда.

Общи условия

Активация на акаунт