За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 16

• 16 693
  • 726
  •   1
Отговори
# 270
  • пак на Рив Гош
С една дума ги кандърдиса за Tropical Drink, като в стария виц Joy

Аз гледах A Time Called You и не си спомням да съм се разочаровала от края, беше ми ОК (и със сигурност, не китайски). Не помня подробности, но помня, че накрая малко трудно разплетох времевите линии кой кога и къде, но като цяло останах доволна.

# 271
Трябва ли да се купуват билети?   Как е достъпа - някакви онлайн резервации?   Благодаря ви много за информацията.   
Тази събота ще се проведе поредният "Азиатски фестивал" в София.
Щандът на Южна Корея е номер 3.

14  юни от 10 до 20 ч. зад музея "Земята и хората"

# 272
  • пак на Рив Гош
Prinx, доколкото виждам тук, входът е свободен:
https://bgtourism.bg/aziatski-festival-2025-prez-june-v-sofia/

# 273
Тази сутрин завърших с "Твоят вкус". Не разбирам смисъла от такова кино. За сведение на непосветените- който е догледал 10 серия- коя е знаменитостта с русите коси та бяха толкова впечатлени?

# 274
Обикновено е вход свободен. Предишни години е било пред Народния театър и в Борисовата градина при лятното кино. Вече, ако някой иска да си купи нещо от щандовете на различните държави, то си се плаща.

# 275
  • София
Prinx, свободен вход е. Мен ме е яд, че няма да мога да отида, имам ангажимент през деня. Особено, защото ще има театър на сенките, който много ми харесва. И все пак ще се пробвам да се измъкна за малко поне.

# 276
  • вятърничава
🤣🤣🤣
Доста се забавлявах с  първи епизод на The First Night with the Duke
Тя се събуди в роман. Направи парти с коктейли и се държа като рецидивист - съблазни принца и му отне девствеността, за да може да има кралска власт. 😱Това е точен цитат.Той сам го казва.🤪
Сега - Той иска да се ожени за нея, тя иска да върне правилния сюжет на романа.
Ще трябва да го почвам Joy Наистина е било голямо партитУ.
Чета за принц Тек, че бил "надарен е с привлекателен външен вид", аз освен уши друго не виждам. Милият ни Ушко се завърна. Как се справя?

# 277
  • Русе
"Първа нощ с Дук" снощи беше с автопревод, който обикновено ме изнервя. Дано да има вече нормален и да го почвам. Simple Smile Любопитна съм корейците какво прелъстяване са измислили, че нещо не са много дашни. Joy

# 278
  • вятърничава
Намерих го преведен със субтитри и озвучаване.
Днес трябва да излезе еп.2.

# 279
Чета за принц Тек, че бил "надарен е с привлекателен външен вид",
Той изглежда така прекрасно сякаш ангели са го обработвали с фотошоп. 🤣 Освен всичко друго яздеше кон, което означава, че наистина е Принца, защото има кон.
Накрая обаче…. лежеше на леглото с разперени ръце като труп в криминална драма, докато тя полудяваше и задаваше въпроси от рода на “Кой си ти”  и “Както правиш тук” 🤣
Скрит текст:

Та…
Wine Glass вреди на вас и на другите около вас.
Нямам търпение за епизода от днес.

Сега си мисля (защото нямам друга работа) ако трябва да избирам в коя книга бих се пренесла Laughing

# 280
  • вятърничава
Оня ден пуснах снимка на трима на коне, само за единия имам спомен да е бил принц Thinking
Не е това критерия, пък са и по-красиви от Тек Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

# 281
Не знам. Мислех, че само принцовете идват на кон.
Това означава ли, че въпреки, че язди еднокопитен бозайник Джеф не е принц? 😱
Скрит текст:
Сега съм обърна и тъжна. 😭

# 282
Тази сутрин завърших с "Твоят вкус". Не разбирам смисъла от такова кино. За сведение на непосветените- който е догледал 10 серия- коя е знаменитостта с русите коси та бяха толкова впечатлени?
Това беше Пак Джи Хун. Заедно с Ю Су Бин, който играеше хахавелкото от втората двойка, са участвали заедно в Weak Hero Class 1 и 2. То от там беше и заигравката като го попита "Ти в кое училище си учил" и набързо след това се измъкна.

# 283
  • пак на Рив Гош
Той изглежда така прекрасно сякаш ангели са го обработвали с фотошоп. 🤣 Освен всичко друго яздеше кон, което означава, че наистина е Принца, защото има кон.
--------------------------------------------------------
Сега си мисля (защото нямам друга работа) ако трябва да избирам в коя книга бих се пренесла Laughing
И гледаше строго, но справедливо, като сУщи Принц! Joy

bb6, Уин, 2в1 (и всичко останали, които биха се заинтересували от сюжета), идвайте на клончето при нас с Tuon да си направим и ние парти със соджу, макголи, саке или Cocktail и Wine Glass

За пренасянето в книга - зависи дали ще съм страничен наблюдател, или участник в действието. Ако е първото - бих наминала към Средната Земя, но само да гледам, без участие в разни Задруги или Приключения. Ама това е, защото съм градска кокона и си искам цивилизацията Joy
Ако ще участвам в действието, бих била страничен образ в "Гордост и предразсъдъци", да видя що за птица е мистър Дарси и дали прилича на Колин Фърт на излизане от езерото Joy

# 284
Да споделя, че и аз направих грешката на Елза, а именно - започнах сериал, който още не е излъчен целия. The seven relics of ill omenНаясно съм, че накрая може да рева и да се ядосвам, но засега не съжалявам, буквално не мога да се отлепя.

Да гледам Song Weilong и Ao Ruipeng заедно е абсолютна наслада за сетивата. На който му е хрумнало да събере двамата ми абсолютни любимци на едно място, му благодаря, направо ми идва да изям лаптопа от кеф Heart Eyes

Актрисата в главната роля е грозна, но това се очакваше. Song Weilong трябва спешно да посети китайския еквивалент на врачка, за да прекъсне проклятието всеки път да го слагат с грозни актриси. Но по е героинята е нормална, не е глупава и не е лигава.

Сега ми остава само да се надявам днес да има нови епизоди.

Общи условия

Активация на акаунт