и 

ти желаем.
.
.

:

и
(The First Night With the Duke) ме забавлява също толкова, колкото и първата. Най-вече начините, по които да Го накараш да те разлюби
, ама нашият Принц е мъж на място и не се дава лесно! Между другото - защо не са сменили заглавието на сериала, че да отговаря на титлата му? В уебтууна Главният е дук, ама то и действието там се развива в псевдоевропейски декор. Щом са го пренаписали за Чосон, можеше да сменят и заглавието (освен ако на са го оставили само за английския превод, за да спечелят публиката). Айде, няма да мрънкам повече, петък е и при нас е
.
заедно с Zhang Ruo Yun в Medical Examiner Dr Qin. Още съм в самото начало, та не мога да дам особени отзиви.
Началото не ми беше много интересно и това просължи до...докато Принцът и приятеля му не стъпиха върху Злобарката. Там стана смях с кърпичка...
Следващият момент , който много ми хареса беше дъждът от пуканки, но "Барът с коктейли" беше направо жесток! (бях залегнала пред монитора). Очаквах прелъстяването, ама то мина само на думи. 

)
. Както гледам, май са спестили образа на Приятелката на Главната, която само яде и от време на време подава реплики (този образ ми е направо непоносим). 
Препоръчани теми