Добър дерматолог в Пловдив

• 147
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте, търся добър дерматолог в Пловдив. Детето ми е с много проблемно и упорито акне. Досега сме ходили при няколко лекари, но без резултат. Благодаря предварително!

# 1
Доволна останах от д-р Сатеник Сариева. Работи по ЗК. Но за детско акне не знам. Аз имах проблем с незарастваща пъпка, която всъщност е оказа лезия и се наложи операция. След като обиколих няколко други доктори, които ми изписваха разни кремчета, тя само с един поглед ме прати за операция.

# 2
  • Sofia
В пуберитета, когато бях прочетох, че акнето се получава, при недостиг на вит.А. Започнах да се мажа с вит.А или Геритамин. Купувах си го на перли, пукам с игличка и мажа вечер, остатъка, а то остава и в перличката пиех. Преди това измивах хубаво лицето и обтривах с розова вода. Нямах пъпки. Брат ми 2 г по-малък от мен правеше същото и той нямаше пъпки. След това за дъщеря ми процедирах по същият начин. Пробвайте.
Братовчедите ми бяха с ужасно акне. Леля ми купуваше какви ли не помади и ги водеше на дерматолог. Акнето им продължи и след пуберитета и получиха белези, защото се и бръснеха.

Общи условия

Активация на акаунт