Къдрокоси красавици - 9

• 14 905
  • 318
  •   1
Отговори
# 180
След като започва да ти мазнее чак след 6-ти ден, едва ли ще ти стане като мръсна от няколко капки крем.
Моята хем е бързоомазняваща се, и като ѝ сложа крем за къдрици, даже по-дълго време не ми се мазни. Макар че аз при всички положения повече от 2 дни с немита коса не мога да стоя.

# 181
  • София
Доня ти искаш повече хидратация ли, или си ти харесва както си ти е? Не разбирам съвсем ясно какво питаш.

В случай, че косата ти е толкова суха, че се омазнява чак след 6 дни, можеш спокойно да си позволиш маска И балсам. Също подходящ крем + спрей ако решиш че имаш нужда. И аз обаче смятам като Ванеса, че сушенето със сешоар е задължително. Вероятно ти бухва, защото не ползваш подходящия продукт преди това и/или сушиш на силна насочваща струя. Пробвай с дифузер Wink

# 182
  • Между гори и планини
Ако ми предложите изпитани продукти за хидратиране, ще съм щастлива. Няма шанс моята коса да стане лека и прекалено мека .
Едва ли ще ползвам сешоар, в най добрият вариант,изправя косата ми. А и аз в ежедневието така или иначе я връзвам, защото ми топли, пречи.
Но добре хидратираната коса е по еластична и не се къса. От както много внимавам, няма накъсани краища, цъфтеж и т н.

# 183
Моята е чуплива, суха, но мнооооого мека. Изключително добре хидратираща маска е на българския бранд Calinachi Hydra (бяла със синьо). Присъединявам се към препоръките за ползване на повече стилизиращи продукти и дифузер - ще имаш сууупер дефинирани масури, ако сложиш целия антураж, който аз ползвам Grinning Косата ти има огромен потенциал, ще ми се и аз да имах такава с толкова дебел косъм...

# 184
  • София
Ако косата ми стане наистина много суха, единствено ми помага Garnier Hair Food - банановият вариант. Знам, че не е хай енд козметика, амааа...

# 185
  • Между гори и планини
При първа възможност ще отида до града и ще разгледам в ДМ

# 186
  • София
Някой има ли отзиви от тази дама и дали е полезна - https://www.facebook.com/drcurlsbg

# 187
  • Пловдив
Привет, къдрокоски,
Някой полва ли Redken all soft за къдрава коса /тъмнокафявата/ или Chi - жълтата за къдрава коса. Ще съм благодарна за отзиви и за двете 🤗

P.S. Да добавя и Chi  с черен кимион 😎

Последна редакция: пт, 21 ное 2025, 20:35 от Lara1

# 188
Аз съм гледала нейни видеа, следя я в социалните мрежи, но не съм си правила консултация, че да дам отзиви. Лично "моето гуру" е Радостина от Hairholic, и нямам търпение да си направя консултация с нея наживо, като отвори клиниката си.

# 189
С доста агресивна реклама е тази дама във фейсбук, не знам откъде се появи във фийда ми и защо я виждам по 10 пъти на ден. Останала съм с впечатление, че следва CGM, а аз от това бягам далеч.

# 190
Сетих се за любимият на темата Крем на Десата.
Взех го есента от ЗР,по препоръка на една от девойките там,каза че почти не фиксира,само оформя.А и знам че се харесва тук.
Хм,кремчето не е лошо,що годе оформя къдрици,не е силно фиксиращо но, ако си мия косата през ден.На трети ден така ми оплита косата,всички паднали косми се оплитат в дължините.А аз така да мразя коси да ми се точат като мия...Няма да го повторя,със сигурност.Пак ме прекараха в ЗР Grinning
Съжалявам, ако си се подвела по мое мнение. Просто от всичко, ползвано досега, това кремче ми върши най-добра работа, но съм отворена и за нови идеи.  В един момент сякаш косата се насища на съответния продукт. Някакви идеи за крем без отмиване, които да пробвам? Хидратиращите продукти ми правят косата спихнала и безформена.

# 191
  • София
Reni93 ако търсиш крем, но косата да стои жилава и със стегнати къдрици, ако можеш пробвай този. Много е икономичен, на мен ми е любимия крем и винаги имам наличен. Фиксира, но не прави каст.
https://zlatnaribka.com/products/krem-za-sazdavane-na-kadritsi-o … cing-cream-100-ml

# 192
Доня, моята коса май е подобна на твоята, /чупливо-къдрава усливно, красиво къдрава само когато съм я стилизирала и изсушила без претупване 😁/.
Скоро пробвах този крем без отмиване на Гарние, не се води точно хидратиращ, но след него усещам косата много подхранена все едно го изпива направо живва. Като го нанеса на измита коса и разреша по дължините се оформят къдрици както по клипчетата с профи продукти за същата цел. Чак понякога пропускам крема за къдрици, само с този  пак има приемлив резултат /но винаги съм със сешоар на ниска степен и после нанасям някакво олио на сухо, става мека/.
Хвалили са ми и другата серия с ниациамид зелената за чуплива коса, та като цяло ги препоръчвам за проба, не е скъп и много икономичен. Ползвам и други неща от серията. Показвам и косата си, това не е най-доброто ми оформяне и е часове след това след танци.
Скрит текст:

# 193
  • Между гори и планини
Много благодаря мис Каприс!

# 194
Има един нов крем на Lola from Rio, нарекли са го пудинг за къдрава/чуплива коса. Ще да отзиви като го пробвам, че доста покупки награбих покрай черния петък Simple Smile Впрочем тази марка е намалена мисля с 30%, аз имам някои попадения от там, но и някои разочарования.

Общи условия

Активация на акаунт