Къдрокоси красавици - 9

• 7 055
  • 133
  •   2
Отговори
# 105
И аз съм с чуплива коса, почти къдрава, този крем и на мен не ми допадна. За фиксация, когато пътувам ползвам малката пяна на ДМ - просто, защото няма друга и не ми утежнява косата. Или си отсипвам малко гел в някоя кутийка.

# 106
Аз винаги когато пътувам пресипвам от всичките си продукти за коса в малки кутийки, но основното е, че измивам косата точно преди да тръгнем. В повечето случай така се налага само един път да я измия на място, понеже я мия на 3-4 дни.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 08:23 от sunshine33

# 107
И аз съм с чуплива коса, почти къдрава, този крем и на мен не ми допадна. За фиксация, когато пътувам ползвам малката пяна на ДМ - просто, защото няма друга и не ми утежнява косата. Или си отсипвам малко гел в някоя кутийка.
ще пробвам малката пяна на дм
мисля , че е добър вариант

# 108
Коя е малката пяна на ДМ?

И аз съм от доволните от крема на Dessata!
Reni93, благодаря за идеята!
...
Когато свърши, пълня флакона с вода и го ползвам за освежаване и после отварям следващия.
...

# 109
  • София
Присъединявам се към въпроса за пяната на ДМ.

# 110
# 111
Тази е, да. Само тя има травъл размер.

Имам въпрос - ползвате ли sea salt spray?

# 112
  • София
Аз да, този синия на Балеа и суша с дифузер. Леко клечкосва, но като намачкам после на сухо е супер.

# 113
Аз много обичам такива спрейове, но не ги ползвам постоянно. Особено ми допадат през лятото. В момента имам този на Redken, но съм ползвала и други.

# 114
# 115
Момичета, търся отзив за този продукт. Имам чуплива, доста фризи коса и търся средна към силна фиксация при изсушаване с дифузер за оформяне на къдрици. Отворена съм и за други предложения.
https://zlatnaribka.com/collections/stilizanti-za-kadrava-kosa/p … -silna-fiksatsiya

# 116
  • София
Отдавна съм му хвърлила око, но не ми се дават толкова пари. Ще го дебна на черен петък и ще чакам отзиви от потребители тук.

# 117
Сега имат отстъпки в ЗР.

# 118
Ползвала съм крема на Лалга. Хвърлени пари на вятъра. Освен, че мирише хубаво, нищо друго, крем за 5 лв ми е вършил повече работа. Не обира нито фриз, нито оформя, нито има фиксация, нищо не прави.

# 119
  • София
Мнението ми за Лалга крема е същото като това на Spiritlight.
Die Eiskönigin вие търсите конкретно крем с фикация ли? За мен гел/мус/пяна продуктите фиксират по-добре. Напоследък съм само с Curlsmith In-Shower style fixer, гелообразна структура, има силна фиксация. Но ако търсите крем, най-добрият който съм ползвала е този на Oright, като консистенция е доста гъст + че намаляват бранда по време на акции с до 20% Wink.
https://zlatnaribka.com/collections/styling-stilizirashti/produc … cing-cream-100-ml

Общи условия

Активация на акаунт