Къдрокоси красавици - 9

• 6 971
  • 128
  •   1
Отговори
# 120
Мнението ми за Лалга крема е същото като горните две, но прибавям и сърбеж по склапа!

# 121
  • София
Скрит текст:
Момичета, търся отзив за този продукт. Имам чуплива, доста фризи коса и търся средна към силна фиксация при изсушаване с дифузер за оформяне на къдрици. Отворена съм и за други предложения.
https://zlatnaribka.com/collections/stilizanti-za-kadrava-kosa/p … -silna-fiksatsiya

За силна фиксация може би е по-добре да изберете пяна или гел.

# 122
И аз не бях впечатлена от този крем и го продадох. Нищо особено не беше за моята чуплива коса.

# 123
Мнението ми за Лалга крема е същото като това на Spiritlight.
Die Eiskönigin вие търсите конкретно крем с фикация ли? За мен гел/мус/пяна продуктите фиксират по-добре. Напоследък съм само с Curlsmith In-Shower style fixer, гелообразна структура, има силна фиксация. Но ако търсите крем, най-добрият който съм ползвала е този на Oright, като консистенция е доста гъст + че намаляват бранда по време на акции с до 20% Wink.
https://zlatnaribka.com/collections/styling-stilizirashti/produc … cing-cream-100-ml
Благодаря за мнението.Не търся крем точно, а продукт даващ достатъчна фиксация на къдриците.

# 124
  • София
Бих искала да попитам дамите от София - от кой фризьор са доволни?
Обожавам моя, но е вдигнал леко непосилно цените...

# 125
Аз не мога да намеря фризьор за права, какво остава за къдрава. Не знам какво им става на всички - веднъж те направят добре, три пъти след това си - ще нося шапка.

# 126
  • София
При моя не съм имала грам оплакване, но 140 лева вече ми се струва малко много...

# 127
  • София
Ходя при Зоя от Косогрижовница и съм доволна.

# 128
Момичета, може ли да споделите мнения за сешоарите си с дефузери?
 Моят започва да издава багажа и се чудя за shark или parlux …
Ще съм благодарна ако имате допир с някой да изкажете мнение:)

Общи условия

Активация на акаунт