Къдрокоси красавици - 9

• 15 555
  • 349
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Желето на As I Am е най-добрият продукт евър за мен. От крема на Маракеш бях доволна, сега имам и кутийка MKS, но още не съм го пробвала, не мога да потвърдя, че е променен.

Това желе наистина е много добро.

# 316
# 317
# 318
Аз пък да предупредя, че нещо никак не ми хареса и ще го хвърлям, ако се насочите, да имате предвид - една серия на brave new hair ми подариха - крем, гел и пяна. Крема и пяната, как да е, ще ги отикам криво-ляво, макар че не са хубави, но гелът! Гелът е най-голямата отврат, която се е докосвала до косата ми! Съвсем малко количество прави косата суха, заплетена, на клечки, сплъстена - не е за вярване просто! Че и като проверих - и цените са бая соленички, горките ми приятели, които са си хвърлили парите на вятъра. А по принцип бях с много добри впечатления от марката.

# 319
Желето на As I am каква коса стилизира добре?

# 320
Моята е 3b.

# 321
  • София
И моята е 3B.

# 322
2б, но с желето постигам 2с - 3а

# 323
А утежнява ли? Моя косъм е фин. Ще трябва да пробвам предполагам…

# 324
При мен не, а и аз съм с тънка коса, но пък много гъста.

# 325
Не знам минавам ли за къдрокоса, но това е коса, която е сушена със сешоар с приставка за изправяне (онова, което е като човка).
Скрит текст:

Някакви препоръки с какво да я мия и третирам, че поне да не бухва като облак. Преди няколко месеца я подстригах доста късо и откъм дължина не ми се пипа - знам, че е изгорена, но държа да мога да я връзвам при необходимост.

# 326
Може ли снимка като сте си направили косата с това желе As I Am? Например на 3а/б коса?

# 327
Здравейте момичета,

Сега откривам темата, аз съм с къдрава коса между 3 б и 3 с, доста ми се изтъни косъма от възрастта и боядисването. Сега съм що годе добре като гъстота и дължина. Следвм метода на къдравото момиче, но все още не съм намерила перфектния продукт. В момента съм с продукти на Силк кърлс и Брейв ню хеър, както и един шампоан на Кърлсмит. Пробвах продукти на Десата и Канту, като на Канту бяха по добре за моята коса.
Ще ми се да намеря нещо по бюджетно като козметика, ако някой има препоръки за такава ще съм благодарна.

# 328
  • Между гори и планини
Не знам минавам ли за къдрокоса, но това е коса, която е сушена със сешоар с приставка за изправяне (онова, което е като човка).
Скрит текст:

Някакви препоръки с какво да я мия и третирам, че поне да не бухва като облак. Преди няколко месеца я подстригах доста късо и откъм дължина не ми се пипа - знам, че е изгорена, но държа да мога да я връзвам при необходимост.
Пи моите критерии, твоята коса е по- скоро чуплива, но заради дължина и изгарянията не може да покаже вълните си и изглежда "всеки косъм борба за независимост". Ще е хубаво да я храниш разни хидратиращи продукти и вероятно да спреш да я мъчиш със сешоар. Ако искаш може да я оформяш с ролки, вероятно и да я пуснеш по дълга с времето, за да се видят вълни и букли.
Не се сърди, но косата ти изглежда доста измъчена.

# 329
Няма място за сърдене. Изтощена е много. Боядисвана е в какви ли не цветове и нюанси и дори и скъсяването не можа  да я спаси, а дори и това, че от месеци не използвам преса, отделно добавям тънък косъм и висока порьозност. Сега съм си взела един корейски шампоан против косопад, но нещо прекалено мека ми става косата от него. Нищо, че на снимка изглежда твърда като слама. Всъщност, вчера само я издухах с малко термозащита и от влажното време се позави насам-натам.

Общи условия

Активация на акаунт