Къдрокоси красавици - 9

• 15 789
  • 355
  •   2
Отговори
# 345
  • вече Пловдив
Тези къдрици само с желето ли са постигнати? Или има и други продукти?

# 346
  • София
При мен - да.
Не използвам балсами без отмиване и обикновено използвам само един продукт за стилизиране, били то желе, гел, или пяна.

# 347
При мен няма кой знае какво - шампоан, маска/балсам, желе и дифузер за изсушаването.

# 348
Ще се снимам и аз при следващо миене, че сега не съм със желето. Но и при мен долу-горе е като при колежките, които показаха снимки. Косата се усеща мека, жизнена, без фриз и с доста добре оформени къдрици.

# 349
  • Между гори и планини
От желето или други продукти за къдрици, косата става ли твърда?
Защото моята по принцип е, а аз се старая да я омекотявам и тогава ми става на приятни букли. Може да не държат с дни, бо твърда коса не искам. Иначе много добре ми се получава и само с балсам който не изплаквам.

# 350
  • В полите на Пирин планина
Доня, твоята коса явно иска да стои на букли, независимо, че я опъваш. И вероятно не ти трябва фиксиращ къдриците продукт.

# 351
От желето или други продукти за къдрици, косата става ли твърда?
От желето става твърда,образува се каст.След като косата изсъхне напълно,разнасяш по ръцете капка олио/масло и намачкваш косата.Кастът се отпуска,къдриците омекват.

Честно казано, при теб не знам какво ще се получи.След нанасяне на желето косата се суши със сешоар,за да се образуват хубави и стегнати къдрици.Ти не ползваш сешоар,та не знам.
Предполагам,улегнала,прибрана коса

# 352
Няма място за сърдене. Изтощена е много. Боядисвана е в какви ли не цветове и нюанси и дори и скъсяването не можа  да я спаси, а дори и това, че от месеци не използвам преса, отделно добавям тънък косъм и висока порьозност. Сега съм си взела един корейски шампоан против косопад, но нещо прекалено мека ми става косата от него. Нищо, че на снимка изглежда твърда като слама. Всъщност, вчера само я издухах с малко термозащита и от влажното време се позави насам-натам.
А пробвала ли си възстановяващи продукти тип bond repair, примерно Olaplex 3 доста добре действа. Те са цяла серия де, но за мен е безсмислено всичките, тройката мисля че най-много работа върши. Нанася се преди измиване - мокриш косата, нанасяш и слагаш шапка или там някаква найлонова торбичка да не изсъхва, престоят е от 10 минути до час. След това си миеш както обикновено.
Има със сигурност и на други марки подобни продукти, аз с този имам опит и затова него споменавам. Не са особено евтини но пък твоята коса е сравнително къса, няма да го свършиш набързо.
То е ясно че няма да стане като нова косата, но би се подобрила според мен.

# 353
Не съм. Само един еластисайзър преди години. Ще поразгледам за такъв тип продукти - благодаря!

# 354
Май съм единствена, при която As I am не проработи. Накратко: не направи хубави къдрици, натежа ми , мъчих го до края и с облекчение му видях дъното. Не е за мен.

# 355
  • В полите на Пирин планина
И на мен не ми хареса особено, но аз дифузер нямам и не ползвам.
Аз си имам любим продукт за къдрици и се чудя на себе си защо все решавам да взема нещо различно, ей така, от любопитство... И после се мъча да го изхарча с триста зора, че пари са се давали. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт