Къдрокоси красавици - 9

• 31 617
  • 668
  •   1
Отговори
# 660
На мен от розовата серия само гелът им ми харесва. Усещам косата си по-суха с тях. Още не мога да се ориентирам кои продукти са хидратиращи и кои протеинови, но явно ми липсва хидратация.

За момента единствено съм намерила leave-in, с който косата ми се чувства много добре - на Mi Amante.

Аз ползвам продуктите на silk curls, без гела,защото ми прави косата като метла. Много съм доволна  и от шампоан и маска banana hair food на Garnier. От фризьорката ми си купувам гел за къдрава коса. Не мога да си намеря бюджетен live-in,защото серията на silk curls ми идва скъпа,макар наистина много да  ми харесват продуктите им.Става въпрос за розовата серия,защото сега гледам,че имат и жълта,но за тях отзиви не мога да дам.

# 661
Колебая се между Parlux Digitalyon и Parlux Alyon и ще се радвам на мнение от хора, които са ги използвали

# 662
Попаднах на реклама на марката SOUL, за къдрици и вълни. Някой с впечатления от продуктите им?

# 663
Някой изпробвал ли е желето за стилизиране на Balea?

# 664
Здравейте, къдрокоски!

Новак съм в грижата за къдравата коса и търся съвет. Косата ми е начупена, ако я измия и не я реша - стават естествени вълни, ноооо много се заплитат и не стои красиво. Нося често косата си на опашка покрай децата, може би това е фактор.

Искам да мога да разресвам и разплитам косата си без да пада и се къса супер много коса. Не ми се получава без скубане, дори с по-едър гребен. Какво е решението?

Искам да мога да я среша, защото много се харесвам като я навия с ролер (тип колан за халат) - а като се сплетена, нищо не се получава.

Препоръчайте ми подходящ продукт, ползвам балсам, след това крем за разресване на Olioseta, но пак много коса остава по четката. Реша на суха коса, не знам дали е грешка.
Искам продукт, който да не я омазнява.
Благодаря предварително!

# 665
Гребен за заплетена коса не работи много добре, колкото и едър да хванеш. За продукт не мога да дам съвет че с моята тънка перушина се справям и без, но си вземи четка която изрично се води тип detangling, ако не си.

# 666
  • София
Реши само на мокра коса с балсам.

# 667
Напоследък за разресване ползвам Денман четката.Оказа се ,че много добре се справя,без да къса косата.Знам че не е предназначена за разресване на сухо,но аз и намерих това приложение.
Имам на ОГ една дървена,но тя ме скубе,Тенгъла и той ме скубе.

# 668
И моята коса много се заплита, сутрин я разресвам преди да я напръскам с вода и да я намачкам с обикновена четка за коса. Само това не ме скубе.

Общи условия

Активация на акаунт