Странното завръщане на Диана Саласар

• 1 157
  • 17
  •   1
Отговори
  • Галифрей
Всичко започва в Мексико през XVII век – епоха на религиозен фанатизъм, колониална власт и жестоки наказания за онези, които дръзнат да се опълчат на установения ред. Леонор де Сантяго (Анжелик Бойер) е млада благородна девойка, привлечена от Едуардо де Карвахал (Себастиан Рули) – пратеник на испанската корона, който пристига в Мексико, за да следи изкъсо действията на местния губернатор, когото кралят подозира в корупция. Заради мистичната си красота и необяснима енергия Леонор става жертва на несправедливо обвинение в магьосничество, поради което е осъдена на смърт и изгорена жива на клада заедно с любимия си. Така завършва първата глава на неосъществената любовна история между Леонор и Едуардо… но, оказва се, не и последната. 400 години по-късно техните изгубени души се срещат отново – в преродените тела на Диана и Марио.

Събота и неделя от 22:00 часа по BTV STORY.

# 1
Спомням си старта версия. Бях дете и чаках с нетърпение всеки нов епизод.

# 2
  • Down south
Имах големи очаквания за сериите, но се оказаха голяма мъка, а при това съм почитателка и на двамата заедно и поотделно.
Бавно, мудно и силно досадно. С голям зор изгледах всичките три партиди (VIX) но ако не можеше да "се прескача" за мен би било негледаемо.
Напълно заслужен нисък рейтинг.

# 3
  • Галифрей
Не съм гледала оригиналът търсила съм го и го няма никъде. Дори да го има някъде качественото му ще е ужасно, все пак сериалът е от 1988г. Ефекти,костюмите от 80-те изглеждат смешно особено най-вече прическите.
За сега новата версия  ми харесва. Харесвам идеята, костюмите като дават миналото изглеждат добре не евтино. Постарали са а и начина на заснемене, детайлите по домовете много приятно и уютно. Опитах се да намеря и за този епизодите, но и тях не ги намерих.

# 4
Мисля, че има финала из тубата или беше вибокс, не помня.
Оригинала беше топ за времето си, прическите да, бухнали...Laughing

# 5
  • Down south
Ако ти харесва новата версия, вероятно старата ще ти хареса още повече.
Aко се гледа на не голям монитор е добре.

# 6
  • Галифрей
Мисля, че има финала из тубата или беше вибокс, не помня.
Оригинала беше топ за времето си, прическите да, бухнали...Laughing

В ютуб ги няма, ако ги имало са изтрити. А вибокс отдавна скриха потребителските клипове не работят. Само тези на Нова тв си работят.

# 7
# 8
  • Галифрей
То хубово ама аз искам целите  епизоди 😁

# 9
Ето линк на руски има и опция да се заредят БГ автоматични субтитри.
Обаче доста е разбъркана последователността на сериите.
Версията от 1988г. не съм я гледала, само съм чела сюжета и звучеше интересен, може да я погледна като свърши новата.

Странное возвращение Дианы Саласар 1988 сериал

# 10
  • Галифрей
Благодаря.
Понеже новата версия е мини сериал и пише че са в три сезона общо 24 епизода. Сега дадат финала на сезон 1 гледах програмата за съжаление няма да ги излъчат всичките.
Продължавам да го търся целият.

Ох леле тъпо е така го спрат. Брутален е. Да съм честна аз харесвам повече като двойка Мае и Густаво ( нали той  така се казваше?) Сладките художници ❤ Иска ми се да знам какво се случва по натам с тях.
Диди се лута като загубена патка между двамата мъже, кому беше нужно да преспи с мазния психо. Ясно,че той точи лиги по нея но беше ииил 🤢
Язък,че Лео се е преродила с тази глупава жена.

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 00:19 от Диана Бишоп

# 11
Благодаря.
Понеже новата версия е мини сериал и пише че са в три сезона общо 24 епизода. Сега дадат финала на сезон 1 гледах програмата за съжаление няма да ги излъчат всичките.
Продължавам да го търся целият.

Ох леле тъпо е така го спрат. Брутален е. Да съм честна аз харесвам повече като двойка Мае и Густаво ( нали той  така се казваше?) Сладките художници ❤ Иска ми се да знам какво се случва по натам с тях.
Диди се лута като загубена патка между двамата мъже, кому беше нужно да преспи с мазния психо. Ясно,че той точи лиги по нея но беше ииил 🤢
Язък,че Лео се е преродила с тази глупава жена.
Как така финал? Че то едва започна.
Като малка съм гледала предишната версия, с някои пропуски (тогава нямаше как да си върнеш програмата или да следиш в интернет, ако изпуснеш серии). От една страна, като че ли беше някак по-мистичен и имаше повече динамика, макар че откъм стил и ефекти към момента би изглеждал леко комично. Този върви някак по-лежерно, но ми хвана вниманието. Не съм следила сериал може би от десет години насам, ако не и повече.

# 12
  • Галифрей
Не нямам тази опция те ще го повторят последно тази събота  от 11:00 часа. Явно са закупили  са само първият сезон.
Гледах програмата по бтв  стори пише  си финал на еп 7 и 8.  Събота и Неделя от 22:00 ще дават някакъв друг сериал на негово място. Доста тъпо да го спрат така,  иска ми се да видя какво става по натам. Сериала има общо 24 епизода можеха да ги излъчат.

# 13
Аз  още не мога да ги намеря всичките епизоди нито в оригинал, нито с някакъв превод. Определено сериала ми хареса и ми се иска да видя как ще се развие историята до края. Художниците за сега са ми любимци, а Диана много не ориентирана в момента. А и какво толкова му хареса на мазния психиатър, че му се "хвърли" на врата или по-скоро бе още в някакъв транс...
Ако някой намери всички епизоди, моля да сложи един линк.

# 14
  • Галифрей
И аз съм така, намерих на едно място но обаче там се плаща а и нямаше превод. Щом ги намеря с превод , веднага  ще дам линк.
Тя гледа на мазният психиатър като на утеха,мисли,че той и помага и само я разбира истински. Обаче истински иска да й помогне Марио,обаче тя не го слуша. Онзи и втълпявала глупости в главата,манипулира я. Беше си в транс още виждаше  неща от миналото, уплашена,объркана тя преспа с него. Кому му беше нужно това и тази кекс сцена? 😑 А нейните очи станаха жълти и гръмна бушоните 😁
Художниците са най-готината двойка ❤ Аз гледах малко откъси в ютуб имат красива  сцена.Сладури. Густово актьорът го знам от един друг сериал СМС. Сега е станал още по секси ❤

Общи условия

Активация на акаунт