Отговори
# 30
Може би по-късно днес ще направя тема за това предаване, ако никой не иска. Че да има място, където да се обсъжда. В идеалното време го пускат. Пролетните тв формати свършват преди 24 май почти всяка година и е перфектното време веднага след това да започват онлайн форматите. "Марешка" и преди ми звучеше като фамилно име (примерно жената на Веселин Марешки, хаха), и сега продължава да ми звучи така. Не мога да го възприема като малко име, а то реално е такова.
Много кофти става тази есен ,на гърба на Биг Брадър от 22ч.ще върви новия Ерген Rage
Всъщност вече  реално няма "на гърба на..." с тази техника. Първо гледаш едното, после гледаш другото. Че даже и рекламите прескачаш.  Ама двете телевизии се борят яростно за аудиторията, че трябва да се разпределят порциите с реклама и мангизи после Wink

# 31
  • София
Попълних анкетата – най-често съм гледала програмата на bTV в реално време през официалния им сайт. Сред предаванията, които най-силно ме привличат, са „Стани Богат“, „Бригада нов дом“ и „Като две капки вода“.

„Домът на мечтите“ не отговаря на личните ми предпочитания и не успя да ме ангажира.

Бих се радвала да бъде реализиран нов сезон на „Стани Богат“ – предаване, което следя с голям интерес. Освен че разширява общата култура, се отличава с разнообразие от участници и интелигентно поднесено съдържание, което го превръща в мое лично фаворитно заглавие.

„Мухата в супата“ не е формат, който допада на вкуса ми – изгледах кратък откъс, но не бих се върнала към него отново.

Що се отнася до „Ергенът“ – намирам го за интригуващ от психологическа гледна точка.

# 32
  • София
Рано е да се каже дали ми харесва, но ще му хвърля едно око. Поне 8 от участниците не ги познавам. 😂

# 33
Днес е започнало някакво ново онлайн шоО

Сред участниците е Венета пиянката от Ергена.  Обещават 50к за награда Grinning
Ще го гледам ,дано е интересно .А и Пацата е там ,ще има майтапи .

# 34
Пуснах нещо като тема за "Мистър Кеш".
Нещо средно между Биг Брадър и Къщата на инфлуенсърите, засега.

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 23:55 от diziler

# 35
  • София
Излязоха и рейтингите за седмица 20 за 2025 г.
За 12.05 - 18.05 - краят на всички риалити предавания без Ергенът.
И без новото, Домът на мечтите. Ако не се лъжа и то приключи миналата седмица.

Капките чукнаха рейтинг +20 😮
Хелса бележи спад, явно финалната седмица и финалът не е бил толкова очакван от зрителя. Спад, спад, но си е твърдо на 2 място.
Кой да знае избухва мощно.
Ергенът продължава леко да качва. Отново е в зоната 10+ Любопитно колко ли ще му е финалния рейтинг, особено след като нямаше конкуренция в ефира.
Един за друг слаба ракия. Целия сезон е слаб, сега за финала все пак качиха 8.5, но е разочароващо.
Магнум е голяма изненада. Ако не се лъжа въртят отново от сезон 1. За кой ли път. И пак над 8% рейтинг?!
Живот на кантар качва също мощно за финала си.

Домът на мечтите пада здраво, явно зрителите не са харесали премиерния епизод, а и тези след него също и отливът е виден. Провал!

Последна редакция: чт, 29 май 2025, 16:03 от Diavolo

# 36
Жалко, че БНТ не присъства в тези рейтинги. А наистина имат стойностни неща.

Филмът за Милен Цветков се оказа много добър. Когато имате време, гледайте.

А на Кукушев новият подкаст от днес е за сеира в "Преди обед":

# 37
Гледах го. Радвам се, че Кукушев се опита да бъде безпристрастен. Той е умен мъж и видя, че от БТВ и НН са спретнали другарски съд на Дани. Нямаше да е честно който и да беше на нейно място. Най-много ме подразни как водещата нагло заяви, че тя дала право на кликата на Мартин отстрани да задава въпроси. Не и ли беше неудобно? Много, много се изложи БТВ за пореден път. Ама с тези тъпи вечерни предавания-еднодневки, с това че натириха И&А, пък си задържаха НН, ще продължат да се стичат надолу по канала.

# 38
Миглена Ангелова е пристрастна, но прави много добър анализ, браво.

# 39
Миглена Ангелова е пристрастна, но прави много добър анализ, браво.

Къде е това с Миглена Ангелова? От години не съм я виждала.

# 40
В нейния си ютюб канал Ego Vision. Правеше много добри анализи на Биг Брадър, особено за Виктор.

# 41
  • София
Дори и без конкуренцията на НОВА, Ергенът в своята финална седмица така и не успя да се справи с голямата изненада този сезон, ''Кой да знае''

Ще ми е любопитно да видя какъв е рейтингът на финала на шампионската лига, но това следващата седмица.

От утре 03.06 по bTV Cinema всеки вторник ще излъчват един велик сериал: ''1883''
https://www.imdb.com/title/tt13991232/

10 епизода са общо. Няма втори сезон.
Горещо препоръчвам.

# 42
Има ли информация какво се случва с The Traitors, няма ли да обяват кастинг?

# 43
  • София
Като цяло съм доволен от пролетния ТВ сезон.
Въпреки някои мои критики и Хелс Кичън и Ергенът ми харесаха. Даже според мен това е най-силния сезон на Хелс Кичън откакто аз го гледам. Т.е. от сезон 4.
Следях Ергенът, Един за друг, Хелс Кичън и Стани богат, като изгледах всичките епизоди от сезоните + всички подкастове (естествено за Стани богат няма подкаст).
Като две капки вода започнах да го гледах към края. Мисля, че само последните 4, 5 епизода изгледах, така че не го броя това шоу. Но ми хареса това което видях и се забавлявах.
Следях също така и американското риалити шоу, ''Островът на Любовта'' по bTV Plus (4 сезона общо).
В момента следя само ''М-р Кеш'' - ново онлайн риалити по Ютюб, като е излязъл само един епизод. Хареса ми и го препоръчвам! Нещо като Биг брадър...

Така, да се върна към обзора си.

Хелс Кичън
Моят фаворит този сезон!
Почти нямаше епизод, който да не ме забавлява. Имаше хумор, имаше всякакви герои, добри и лоши. Не ми хареса само лесбийската нишка между две от участничките, но като цяло имаше яки образи. Добър каст този сезон. Също така смятам, че звездния отбор този сезон беше най-добрия. Звездите ако не се лъжа ги включиха от сезон 5. Интересното при тях е, че се печелят все от жени. Две ергенки (Капитонова и Гърдева) и една брадърка (Златка).
Моят личен фаворит Мартин спечели, което ме зарадва много, защото както знаете много рядко моите хора печелят. Обикновено са прецакани и са втори или още по-зле...
Оценка по шестобалната: 5

Един за друг
Много слаб сезон! Каста им куцаше генерално. Много неподготвени двойки, които не знаеха къде се намират. Нито се бяха подготвили, нито нищо. Поне съдържание някакво да даваха. Но не би. В този ред на мисли, най-забавни ми бяха Никол и Радо, но след като разбрах, че Радо е поредния герой, който се активизира само пред включени камери и рязко загубих интерес към него. Не обичам точно такива фалшиви участници. Същото е било с Даниела в Ергенът. Една пред камера и друга оф-камера.
Продукцията за капак доунищожи сезона след като измислиха това гласуване от публиката, което за мен е пагубно и вреди много на динамиката в Къщата. Зрителите имат властта да гледат и ако не им харесва да сменят канала. И нищо повече. Но зрителите няма как да гласуват за победител в шоу от което виждат под 10% от случилото се и то поднесено от гледната точка на продукцията.
Единствено във Фермата някак си върви да има гласуване (въпреки че изначално съм против), просто защото така си тръгна от самото начало и някак си свикнах. А и там все пак има и вот от участниците + битки/игри.
Моите хора (Ивчето и Герман - таргариените) естествено не спечелиха, останаха втори, мощно прецакани от продукцията с това гласуване.
Единствения плюс на сезона е, че вкараха много нови игри. Над 80% от игрите бяха нови, за което едно голямо браво.
Оценка: 3

Стани богат
Най-слабия сезон на шоуто. Крайно време е да променят нещо генерално с подбора на въпроси. Но от друга страна ако направят така, то ще трябва да раздават много повече пари на хората, а те все пак си имат някакъв бюджет. Малко в патова ситуация са. Според мен е хубаво да излязат малко почивка, за да залипсват на хората...
Оценка: 2

Ергенът
Големия плюс на сезона е новата концепция. Ергените си избраха сами момите след бързи срещи в София, като момичетата имаха пълната свобода да приемат или откажат роза. Самият ерген не беше поставен на пиедестал (това обаче е много срещу оригиналната библия и на мен не ми хареса). Нямаше много целувки през сезона (също плюс). Мисля, че общо целувките бяха под 10, а имахме цели трима ергени, смятайте. И като цяло имаше повече свобода от нормалното.
Всичко това много добре, но не случиха с каста. Като тук извинението е, че не са имали време. Големия тест за Ники Николов и тази нова концепция ще е догодина. Тогава извинения вече не може да има.
Трима ергени са твърде много обаче. Трябва да е само един, с една подготвена резерва ако нещо се сговнят нещата, както се случи с Виктор, който беше голямата греда този сезон и трябваше да вкарват на пожар Васил.
Ники Николов през цялото време презентираше, че това е сезон в който няма да се залага на сеира и простотията и че един родител спокойно може да гледа риалитото с дъщеря си. Добре, обаче как ще коментира факта, че главния му герой беше елитна компаньонка рекламираща книгата си, в която се разказва как жените да не работят и да изискват само и единствено пари от мъжа? И ако недай си Боже, мъжът изпадне в криза, да му бият шута за някоя по-добра опция? И не само това, но те нищо не дават (само изискват) за всичко това освен присъствие и хубавеене (да красят стаята, цитирам материалното момиче Даниела)? ''Браво г-н Николов! Браво!''
Като краен изход се радвам единствено, че Адриана спечели, защото тя е нетипичен победител. Много по-различна като поведение и външен вид спрямо всички останали победителки в историята. Едно нещо е сигурно, такава жена яко под радарите няма никакъв шанс да спечел формат на Тушев. Това е едно от доказателствата, че всичко беше естествено. Но няма как да няма и намеси от страна на продуцента, който да дава наклон на дадено решение, като тук аз го оправдавам, защото трябва да се мисли и за съдържанието и крайния продукт за публиката. Няма как да няма намеси. Ако всичко се остави на самотек, няма да има никаква интрига.
-
Оценка: 4.0 / 3.5

# 44
Обявили са първата участничка от " Ергенът-любов в Рая ".Тя е Благовеста от стария Ерген Laughing

Общи условия

Активация на акаунт