Отговори
# 15
Дяволо благодаря за темата. Гласувах в Анкетата. Тази година почти нищо в реалмо време не съм следяла, но гласувах за Нова Тв.

# 16
  • София
Благодаря за темата!
Никога не гледам БТВ, не се сещам, че съществува даже. По Нова фаворит ми е "Хелс китчън", въпреки, че не харесах победителя. "Един за друг" не ми хареса този път, но харесвам много победителите. "Муха в супата" ми беше много скучно снощи, не знам дали ще продължавам да гледам.

# 17
  • София
Благодаря за продължението.
Гласувах. На мен не ми беше трудно. Предаванията (шоата) - достатъчно. Самите телевизии? В реално време гледам други канали - нашите две частни - само заради 3-те програми, за които и съм дал вот.
Гледам почти 95% alive (макар на един екран да имам връщане и т.н. опции за удобство) и поради това ще съм сред първите - ако някой ТВ-оператор предложи да си махнем 3-те нац.телевизии и ни върне поне 1.50 (общо) от абонамента. Simple Smile

# 18
# 19
  • София
Ето разбивка на ТВ феномена от най-новото ни време, Като две капки вода.
От последната графика това което виждам е, че най-гледаните сезони са 2020 и 2023. Сега проверих - победители са били Фики и Владо Михайлов. Стана ми любопитно и прегледах всички победители през годините и забелязвам, че има много голям процент на актьори победители. Което е логично и лесно за обяснение, но дали не е малко нечестно спрямо другите участници? Защото за един актьор превъплъщенито в роля трябва да е водещо все пак.

# 20
  • гр.София
Лесно ми беше с анкетата, защото този сезон гледах само Като две капки вода и Бригада нов дом. От една година рязко ограничих реалитита, които следя.

# 21
Дано видим "Муха в супата" в една следваща анкета. Може би заедно с летни формати (доколкото ги има, най-вече в интернет).
Като видях шапката "Hidalgo" (на Краси Ванков) в началото на "Мухата" и ми стана ясно чий го дирят Виктор и Беба тази седмица. Даже дикторът e същият като от последния Брадър - Марио Балтаджиев, викащ и доста пренавит. Същият озвучава Телешоп рекламите по БНТ, основен войс овър на Диема и Радио София.  Не се и съмнявам, че  следващите седмици в "Мухата" ще се изреди половината "София-ден и нощ", "Помощ, 112", "Съдби на кръстопът" и последния "Биг брадър". Те и без това са участвали във всичките изредени. Че и в сериала "Ол инклузив". Краси Ванков си има дълъг списък.
Аз лично очаквам още следващата седмица Мамасита от Брадъра.

"Кой да знае" определено е по-приятното за гледане от 20 ч. сега.

# 22
  • София
Понеже не влизам в темата за юнаците и хищните лами, ето разследването на 24 часа дали Орлин "Хепи"-то е визираното от Марто външно гадже на Трапецова. (Не е.)
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20591435

Вече събрах сумарно 30-тина мин. от 2 епизода на "Мухата". Не ми харесва. Изкуствен патос, викане, участниците (от този отбор) са ми познати - ала безинтересни; единствен плюс (колко да е плюс?), че е кратка форма. Докато "оттатък" тече КДЗ, там ще съм. (С вечерята у дома, питие и добро настроение от екрана.)

# 23
Сумарните минути ги събра в рекламните паузи на "Кой да знае" ли? Напълно точни са ти наблюденията. Трябва човек хептен да няма какво да прави, за да тръгне да гледа "Мухата".
Обявиха водещата на есенния ерген

Каквато ще да е, пак по-добре от онзи със скубаните вежди и присадената коса.  Най-добрият актьор сред медиците. И най-добрият медик сред актьорите. Тоест нито едно от двете Grinning

# 24
Много кофти става тази есен ,на гърба на Биг Брадър от 22ч.ще върви новия Ерген Rage

# 25
Стани богат ще има, защото новият сезон вече е сниман.

# 26
Днес е започнало някакво ново онлайн шоО

Сред участниците е Венета пиянката от Ергена.  Обещават 50к за награда Grinning

# 27
Ооо, това било предаването на Йоан-Петър, бях му забравил името.
"Мистър Кеш" звучи интересно. Обикновено така казвам на президента. Grinning  Тези дни ще му хвърля едно око. Сигурно участват популярни муцуни.
Дано някой направи отделна тема на предаването.
Благодаря на @me_for_mrcash, пардон @me_for_president

# 28
  • София
Бях се заканила да не гледам, но съм трети ден с мигрена и не успявам да се съсредоточа да слушам нещо сериозно. Като Къщата е, Пацо не се е променил, съжалявам, че са поканили хора като Марешка и Димов, мразя агресия.

# 29
На мен ми хареса предаването, в идеално време го пуска (Ергенът свърши, Къщата не е започнала). Обаче и мен ме притесняват Димов и Марешка, да не кажа и Венета.

Общи условия

Активация на акаунт