Отговори
# 420
  • Разпиляна във въображението
Аз гледам основно "Кой да знае?", а сега и "Предателите", та хич не ми е тежко Simple Smile

# 421
бТВ размазва НОВА и дори БНТ е пред НОВА?![/color][/b] 😮😀
Е, то в първата седмица на септември Нова не бяха тръгнали още с Игри на волята, тръгнаха на 8 септ., а Ергенът тръгна на 1 септ. То е ясно, че БТВ ще размазва.
Междуврменно Венета Райкова се е похвалила във ФБ, че "Преди обед" размазва Нова ТВ, но това е рейтинг от първата седмица на септември, когато на гърба на "Преди обед" имаше германски филми по Нова ТВ, а "На кафе" тръгна чак от 8 септември, но Венета, разбира се не споменава за това Wink

Лично аз ,предпочитам повече "Преди обед", разбира се. "На кафе" с този инфантилен панел, поклащащ се в ритъм на всяка песничка и ръсещ "остроумия"... повръща ми се от тях.
Но лошото е, че днес започва Шампионската лига по футбол. Така че реално и четирите предавания ще ги гледам на запис. 🥴🤪
Е ти можеш  да си гледаш предаванията на живо. Тази шампионска лига... все се публикува в някакви сайтове и резултатите винаги може да ги разбереш.
Максимал е временно стопиран, защото Гуспата няма време, а и няма възвръщаемост. Реално Гуспата го викат почти навсякъде да прави игрите и си е ангажиран. Но никъде не е казвано, че няма да има нов Максимал. Просто не се знае дали и кога ще има ако има.
Гуспата си гледа собствения финансов интерес, разбира се. От Къщата, Островът на стоте гривни и т.н., му плащат на него за "гениалните" игри, дето измисля. А за "Максимал" никой не му плаща, той трябва да си спонсорира всичко сам, а сигурно е и на загуба. Така че.. много ясно какво ще избере.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 19:30 от diziler

# 422
Предателите не е моето предаването. Игрите на Волята, Ергенът, Вип Брадър и още и още. Не мерси.  А и ми е скучновато. Няма тръпка.
Владо Караманов е топ.

За Ергенът чета във фейса какво се случва. Ако го гледам редовно ще ми умрат още мозъчни клетки.😁

Игри на Волята ми е фаворит отново и си го следя всяка вечер. Има промяна в предаването и тя ми харесва. Друго не гледам.

# 423
  • София
Уважавам ти мнението, но точно за Предателите да се каже, че няма тръпка... 😃 Не е сериозно.

# 424
Уважавам ти мнението, но точно за Предателите да се каже, че няма тръпка... 😃 Не е сериозно.

Кое не е сериозно!? При мен няма тръпка. Не е моето предаването. Мъжът ми също не го хареса.

# 425
  • София
Това е предаването с най-много напрежение и тръпка, което са излъчвали някога в България. 😃

# 426

Кое не е сериозно!? При мен няма тръпка. Не е моето предаването. Мъжът ми също не го хареса.

И при нас е така. ММ се нацупи и сменихме на Игри на волята.
Аз също не го харесах това Предателите.

# 427
Като цяло ми е много смешно Предателите да се обозначава като безинтересно, а Игри на седми-пореден-сезон-едно-и-също - като най-вълнуващото. Но хората сме различни. Едни харесваме тирамису, други - сутляш, притоплен на микровълнова.

# 428
На мен ИВ са ми вече толкова досадни и безинтересни. Предния сезон го зарязах в началото, настоящия се насилвам да го загледам, ама... тц.

Предателите ме грабнаха с първия си епизод, гледах внимателно и с интерес.

И Владо е КарамаЗов.

# 429
На мен "Игри на волята" ми е интересно предаване, най-вече със социалната игра.  Иначе еднообразните физически игри с варели, гъбки, змейки и то в прекалено дълъг сегмент от всеки един епизод, това ми е досадно.  Любимата ми част от това предаване е в понеделник вечер, към края.. когато победителите отиват в резиденцията и се радват на храната и удобствата, оценяват най-базовите и нормалните неща, които ги имаме в живота, но като ти ги отнемат за малко и видиш какво е глад и неудобство, тогава вече се радваш и на малкото. В четвъртия сезон, мисля.. имаше един, дето се нахвърляше на майонезата, всеки път като идат в резиденцията и мажеше едни филии...

"Трейтърс" ми хареса на мен. Но странно, че не спят в  Бонония естейт, а в хотел, изолирани един от друг, за да не се подсказва кой предател и кой не. Гледките са супер, на мен ми хареса първият епизод.

# 430
И на мен ИВ ми беше интересно в социалната игра, докато се позволяваше да има такава. В предишния сезон за едни можеше, за други - не и тотално ме отблъснаха.
Иначе Ники Майонезата е от втори сезон, култов образ.

# 431
Ай, втори сезон... как хвърчи времето Grinning И да, съветите с номинации ми харесват.

От "Диви и красиви" остават още 2 епизода. Да видим с "Брадъра" какво ще става тази година Grinning

# 432
И аз предпочитам социалната част, но играчите да са интересни и колоритни образи. Поне в последните два сезона за мен няма такива в ИВ.

# 433
Аз пък не мога да разбера как някой не може дори да си представи, че не всички са длъжни да харесват това, което той харесва. 🙄 Все пак сутляшът за едни може да е тирамису за други и обратното.
Аз например дори нямам тръпка 😁 да пусна да ги гледам тез Предатели. Нямах тръпка и да ги издирвам. Четох снощи темата... барем затрептя, ама... Георги Янев ми е любимец, но и неговото участие не ме кара да трептя. Ще продължавам да чета, пък ще видим. 😁 Сървайвър например, като го даваха по телевизията, не ме е грабнал и не го бях гледала. Изгледах го преди няколко години заради Мери, Дяволчето и Бенгън.

# 434
  • София
Явно не са вашeто нещо  стратегическите предавания и за това не може да ги оцените, не че и трябва. Simple Smile
Не съм чула досега някой, който е фен на подобни формати да не го е харесал. Просто е далеч от вас явно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт